Tong Roro di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami menawarkan khidmat sewa tong roro (Roll On, Roll Off) di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Kita komited dalam memberikan penyelesaian sampah pukal secara praktikal, boleh dipercayai, serta berpatutan bagi memenuhi semua keperluan utama pelanggan itu.

Apakah tong roro?

Tong roro (juga dikenali sebagai skip jenis roro) adalah disediakan bagi menampung buangan pukal dari pengilangan, industri perobohan serta pembinaan melalui proses pembuangan secara berperingkat.

Walaupun kemudahan ini turut digunakan oleh pelanggan domestik, tetapi ianya lebih popular digunakan oleh syarikat sektor komersial serta perindustrian.

Staf pro kita ada membekalkan pelbagai perkhidmatan jenis tong roro yang sesuai bagi pelbagai projek pelanggan, termasuk majlis perbandaran, persekitaran rumah, area komersial serta perindustrian dalam pelbagai saiz. Kita yakin bahawa pelanggan pasti akan mendapati satu bagi memenuhi keperluan syarikat pelanggan di Kuala Lumpur serta Selangor, Malaysia.

Manfaat sewaan tong roro?

Kemudahan tersebut mempunyai beberapa faedah berbandingkan bin besi jenis tradisional, kerana ia membolehkan pelanggan menyimpan serta buang sejumlah besar sampah secara berkesan, mudah lagi cekap.

Kerana dimensi tong roro kita lebih besar, ia dapat menampung sejumlah jumlah sampah serba besar. Ini bermakna pelanggan akan dapat mengurangkan kos pengurusan sampah keseluruhan, mengurangkan gangguan kerja tapak pembinaan, serta mengurangkan jejak karbon.

Walaubagaimanapun, adalah penting pelanggan ambil perhatian bahawa, disebabkan saiznya, pelanggan akan memerlukan tempat serba mencukupi dekat tepi jalan, tapak luar bangunan, kilang atau kawasan pembinaan bagi menyimpan serta meletakkan bin sampah sewa.

Saiz Bin Disewa:

Tong roro kita boleh didapati dalam pelbagai unit juga saiz, serta kapasiti dari 17 ela / yard, 20 ela, 35 ela hingga 40 ela.

Saiz 17 ela adalah sesuai bagi projek binaan serta pembongkaran dekat Puchong, Kajang serta Ampang. Perlu lebih banyak ruang? Cuba saiz 35 atau 40 ela bagi pengeluar sisa komersial dalam jumlah besar di Setia Alam, Taman Tasik Permaisuri dan Desa Park City.

Syarikat kita komited bagi menyediakan perkhidmatan tong roro berkualiti tinggi pada harga bayaran terbaik dalam Kuala Lumpur, Seri Kembangan dan Selangor. Dari bata, blok, konkrit, tanah serta buangan umum seperti pembungkusan, kayu serta plastik – servis tong kita sesuai untuk keperluan anda seperti Petaling Jaya, Bandar Baru Sentul dan Kepong.

Sila hubungi kita dengan segera melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej kepada pasukan kita di Cheras, KL dan Gombak. Dapatkan info dan sebut harga percuma untuk perkhidmatan lori dan tong roro di sekitar Lembah Klang seperti Shah Alam serta Ara Damansara.

Harga Sewa Roro Bin

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan tong roro ditentukan?

Harga sewa tong roro kami adalah bergantung kepada beberapa faktor berikut:

  • Saiz dan jenis tong roro
  • Jumlah hari tong roro disewa
  • Kawasan di mana tong roro akan ditempatkan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan tong roro di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti kawasan dan saiz tong roro yang anda ingin sewa, tempoh sewaan dan alamat kawasan tong roro kami akan ditempatkan untuk pembuangan sisa sampah pukal.

Testimoni

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada syarikat anda yang membantu menyediakan servis tong roro 20 ela dengan pantas dan lancar semasa projek pengubahsuaian rumah pelanggan kami di Setia Alam, Selangor selama tempoh 1 minggu

Encik Salleh

“Kami berpuas hati dengan cara syarikat anda mengendalikan dan menguruskan servis tong roro di kilang perindustrian kami semasa kerja-kerja pembinaan dijalankan di premis syarikat kami di Klang, terima kasih”

Mr Wilson Heng

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera