Tong Roro di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami menawarkan khidmat sewa tong roro (Roll On, Roll Off) di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Kami komited untuk menyediakan penyelesaian sisa dan sampah pukal yang praktikal, boleh dipercayai, dan berpatutan yang memenuhi semua keperluan utama anda itu.

Apa kah tong roro?

Tong roro (juga dikenali sebagai skip jenis roro) adalah ideal untuk pembinaan dan organisasi industri yang perlu membuang jumlah sisa yang tinggi – dari perobohan dan pembinaan, melalui proses pembuangan secara berperingkat dan sisa pengilangan yang berterusan.

Walaupun khidmat tong atau bin roro turut digunakan oleh pelanggan domestik, tetapi ianya lebih popular digunakan oleh syarikat sektor komersial dan perindustrian.

Staff pro kami ada membekalkan pelbagai perkhidmatan jenis tong roro yang sesuai untuk digunakan pada pelbagai projek, termasuk kawasan komersial dan perindustrian. Dengan pelbagai jenis tong roro yang tersedia dalam pelbagai saiz, kami yakin bahawa anda akan dapati satu untuk memenuhi keperluan syarikat atau anda.

Manfaat sewa tong roro?

Kemudahan tong roro mempunyai beberapa faedah ke atas tong besi jenis tradisional, kerana ia membolehkan anda menyimpan dan buang sejumlah besar sampah dengan berkesan, mudah dan cekap.

Kerana dimensi tong roro yang lebih besar, tong besi kami boleh menampung sejumlah sisa yang besar. Ini bermakna anda akan dapat mengurangkan kos pengurusan sisa keseluruhan, mengurangkan gangguan kerja di tapak pembinaan, dan mengurangkan jejak karbon anda.

Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa, disebabkan saiznya, anda akan memerlukan tempat yang mencukupi di tepi jalan, tapak luar bangunan, kilang atau kawasan pembinaan untuk menyimpan dan meletakkan tong roro yang disewa.

Saiz Tong Roro Kami Untuk Disewa:

Tong roro kami boleh didapati dalam pelbagai unit dan saiz, dengan kapasiti dari 17 ela / yard, 20 ela, 35 ela dan hingga 40 ela.

Tong roro 17 ela kami adalah sesuai untuk projek binaan dan pembongkaran. Perlu lebih banyak ruang? Cuba tong roro 35 atau 40 ela yang sesuai untuk pengeluar sisa komersial dalam jumlah yang besar.

Syarikat kita komited untuk menyediakan perkhidmatan tong roro berkualiti tinggi pada harga bayaran terbaik. Dari bata, blok, konkrit, tanah dan sisa buangan umum seperti pembungkusan, kayu dan plastik – servis tong roro kami sesuai untuk keperluan anda.

Sila hubungi kami dengan segera melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej kepada pasukan kami untuk mendapatkan info dan sebut harga percuma untuk khidmat tong roro di sekitar kawasan Lembah Klang seperti di Shah Alam dan Ara Damansara.

Harga Sewa Roro Bin

[supsystic-price-table id=31]

[supsystic-price-table id=30]

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan tong roro ditentukan?
Harga sewa tong roro kami adalah bergantung kepada beberapa faktor berikut:

  • Saiz dan jenis tong roro
  • Jumlah hari tong roro disewa
  • Kawasan di mana tong roro akan ditempatkan
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?
Syarikat kami menyediakan perkhidmatan tong roro di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.
Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti kawasan dan saiz tong roro yang anda ingin sewa, tempoh sewaan dan alamat kawasan tong roro kami akan ditempatkan untuk pembuangan sisa sampah pukal.

Testimoni

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada syarikat anda yang membantu menyediakan servis tong roro 20 ela dengan pantas dan lancar semasa projek pengubahsuaian rumah pelanggan kami di Setia Alam, Selangor selama tempoh 1 minggu

Encik Salleh

“Kami berpuas hati dengan cara syarikat anda mengendalikan dan menguruskan servis tong roro di kilang perindustrian kami semasa kerja-kerja pembinaan dijalankan di premis syarikat kami di Klang, terima kasih”

Mr Wilson Heng

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera