Lori Angkat Barang di Kuala Lumpur dan Selangor

Salah satu servis utama yang syarikat kami ada ialah khidmat lori angkat barang di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor (seperti di Ara Damansara, Puncak Alam, Bukit Jalil) untuk hantar barang komersial atau bisnes mereka dari satu lokasi ke lokasi yang lain selama bertahun-tahun.

Pasukan pekerja kami mempunyai pelbagai kepakaran logistik dan penghantaran dalam perkhidmatan lori angkat barang yang diperlukan untuk syarikat komersial dan bisnes yang dijalankan secara kecil-kecilan atau dari rumah.

Kami dah biasa berurusan dengan pelanggan kami untuk membantu mereka dengan khidmat dan kerja lori angkat barang kami untuk pemindahan produk syarikat seperti kertas, plastik, perabot, barangan am, automotif dan lain-lain lagi bergantung kepada keperluan pelanggan.

Kami mempunyai pakej perkhidmatan sewa lori hantar barang yang berubah mengikut apa yang pelanggan kami perlu kan. Ini adalah supaya anda – pelanggan kami berpuas hati dengan servis oleh syarikat kami dan untuk memberikan kelegaan kepada mereka dari sakit kepala hari ke hari untuk pasti kan logistik syarikat mereka beroperasi secara lancar.

Kami menyediakan servis khidmat lori angkat barang termasuk:

Mengangkut kargo / barangan palet
– Mengangkut kotak kargo / bungkusan yang longgar
– Penghantaran dan Pengedaran barang
– Penghantaran dan pindah barang pukal secara ad-hoc
– Penghantaran kontrak untuk jangka masa panjang

Visi kami juga untuk memenuhi keperluan logistik pelanggan ke kualiti tahap tertinggi dengan menggunakan trak lori angkat barang kami untuk operasi logistik mereka.

Pekerja kami tidak mempunyai sebarang masalah dan boleh dan dapat mengendalikan operasi tunggal atau multi-drop, termasuk penghantaran barang-barang pada waktu malam pada harga yang lebih murah dan berpatutan.

Sila hubungi kami melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej kepada pasukan kami dengan segera untuk mendapatkan sebut harga percuma untuk sewa lori angkat barang di sekitar kawasan bandar di Lembah Klang, Pandan Indah, Jalan Petaling, Taman Desa, Petaling Jaya, Shah Alam dan ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori angkat barang dikira?

Kos perkhidmatan lori angkat barang adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • bilangan dan saiz barang-barang yang perlu dipindah
 • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah rumah – 1 tan, 3 tan, 5 tan atau 10 tan
 • bilangan pekerja – pekerja untuk tugas angkat barang
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke destinasi terakhir

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori angkat dan hantar barang di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar barang-barang dan deskripsi barang yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan lori angkat barang yang disediakan oleh syarikat anda. Pemandu lorinya memindahkan barang syarikat kami ke Shah Alam kepada pelanggan kami tepat pada waktunya.

Chuan Aik

“Kami berpuas hati dengan servis lori angkat barang yang diberikan oleh syarikat anda untuk memunggah produk syarikat kami kepada pelanggan utama kami di Petaling Jaya dan Seremban. Terima kasih”

Puan Rania

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera