Lori Roro di Kuala Lumpur & Selangor

Bisnes kami menawarkan servis lori roro di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Khidmat lori roro kami ada meliputi tong besi roro yang pelbagai saiz dari 20 ela hingga 40 ela dan termasuk jenis tong besi bekas terbuka, tertutup, dan padat.

Servis lori roro kami yang paling popular adalah trak lori roro dengan bekas utama terbuka dengan akses pintu belakang.

Spesifikasi Lori RoRo Kami Untuk Disewa

Sekiranya anda berminat untuk menyewa lori roro dari syarikat kami, adalah sangat penting untuk anda memilih tong roro yang sesuai untuk keperluan anda.

Khidmat lori Roll On Roll Off mengandungi caj mengikut jarak pengangkutan dan tan, dan saiz tong besi yang anda pilih. Oleh itu, menganggarkan saiz bekas roro yang diperlukan untuk sisa anda adalah disyorkan. Anda boleh mendapatkan maklumat di bawah mengenai spesifikasi lori roro popular yang kami akan sediakan.

Lori Roro 20 Ela:

 • Panjang (m) 6.1m
 • Panjang (kaki) 20 ‘
 • Lebar (m) 2.40m
 • Lebar (kaki) 7’10 “
 • Ketinggian (m) 1.73m
 • Ketinggian (kaki) 5’8 “

Lori Roro 40 Ela:

 • Panjang (m) 6.1m
 • Panjang (kaki) 20 ‘
 • Lebar (m) 2.40m
 • Lebar (kaki) 7’10 “
 • Ketinggian (m) 2.44m
 • Ketinggian (kaki) 8 ‘

Adalah sangat penting untuk memastikan bahawa tong roro adalah saiz yang betul untuk lokasi yang anda ingin letakkan.

Apakah Jenis Sampah Yang Dibuang Menggunakan Lori Roro?

Sila ingat bahawa anda bertanggungjawab untuk kandungan yang dibuang ke dalam lori roro yang disewa. Oleh itu, anda perlu memastikan bahawa sisa yang dilupuskan melalui perkhidmatan sewa lori RoRo kami adalah bahan yang tidak berbahaya dan tidak melebihi muatan yang ditetapkan supaya isi kandungan tidak melimpah keluar daripada lori semasa perjalanan di atas jalan raya.

Penting untuk diingati bahawa sama seperti jenis sisa pelupusan yang lain, anda tidak boleh membuang sisa yang bahaya seperti bateri, minyak, bahan api, bendalir automotif dan sampah perubatan atau klinikal, dan bahan toksik menggunakan tong roro.

Ini kerana sewa dan bin lori roro kami ditetapkan untuk pelupusan sampah umum, dan pelupusan bahan buangan berbahaya memerlukan kaedah pelupusan alternatif yang direka untuk pembuangan sampah tersebut.

Sila hubungi kami dengan segera melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej pada pasukan kami untuk mendapatkan sebut harga percuma atau info untuk khidmat lori roro di sekitar kawasan Lembah Klang, Shah Alam dan ke negeri lain seperti Johor, Perak, Pulau Pinang dan Melaka.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori roro ditentukan?
Harga sewa lori roro kami adalah bergantung kepada beberapa faktor berikut:

 • Saiz dan jenis lori roro
 • Jumlah hari lori dan tong roro disewa
 • Kawasan di mana lori roro diperlukan
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?
Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori roro di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.
Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti kawasan dan saiz lori roro yang anda ingin sewa, tempoh sewaan dan alamat kawasan tong roro kami akan ditempatkan untuk pembuangan sisa sampah pukal.

Testimoni

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada syarikat anda yang membantu menyediakan servis lori roro 20 ela dengan pantas dan lancar semasa projek pengubahsuaian rumah pelanggan kami di Petaling Jaya, Selangor selama tempoh 5 hari.

Encik Hamid

“Kami berpuas hati dengan cara syarikat anda mengendalikan dan menguruskan servis sewa lori roro 5 tan di kilang perindustrian kami di Shah Alam semasa kerja-kerja pembinaan dijalankan. Terima kasih”

Mr Ganesh

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera