Lori Roro di Kuala Lumpur & Selangor

Bisnes kami menawarkan servis lori roro di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Kita membekalkan khidmat tong besi roro bersama pemandu dalam pelbagai saiz dan tan daripada 20 ela hingga 40 ela serta termasuk jenis bekas terbuka, tertutup serta padat.

Servis kita yang paling popular sekitar Kuala Lumpur adalah trak jenis bekas utama terbuka dengan akses pintu belakang. Lori kita berjenama Hino dalam keadaan baru serta saiz dan tan berbeza malah setiap pemandu trak memegang lesen sah.  

Spesifikasi Lori RoRo Kita Untuk Disewa dalam Kuala Lumpur, Malaysia

Sekiranya anda berminat untuk menyewa perkhidmatan kita pada sekitar kawasan Lembah Klang, Melaka atau Shah Alam, adalah sangat penting untuk anda memilih bekas yang sesuai untuk keperluan anda.

Khidmat lori Roll On Roll Off di Kuala Lumpur kita mengandungi caj mengikut jarak serta tan pengangkutan, serta  saiz bekas besi yang anda pilih. Oleh itu, menganggarkan saiz bekas yang diperlukan untuk sisa anda adalah disyorkan. Anda boleh mendapatkan maklumat di bawah mengenai spesifikasi lori roro popular di Kuala Lumpur yang kita akan sediakan.

Lori Roro 20 Ela:

 • Panjang (m) 6.1m
 • Panjang (kaki) 20 ‘
 • Lebar (m) 2.40m
 • Lebar (kaki) 7’10 “
 • Ketinggian (m) 1.73m
 • Ketinggian (kaki) 5’8 “

Lori Roro 40 Ela:

 • Panjang (m) 6.1m
 • Panjang (kaki) 20 ‘
 • Lebar (m) 2.40m
 • Lebar (kaki) 7’10 “
 • Ketinggian (m) 2.44m
 • Ketinggian (kaki) 8 ‘

Adalah sangat penting untuk memastikan bahawa bins adalah saiz yang betul untuk lokasi yang dikehendaki semasa mencari perkhidmatan tersebut di lokasi di Kuala Lumpur.

Apakah Jenis Sisa Yang Dibuang Menggunakan Lori Roro?

Sila ingat bahawa anda bertanggungjawab untuk kandungan yang dibuang ke dalam lori roro yang disewa. 

Oleh itu, anda perlu memastikan bahawa sisa yang dilupuskan melalui perkhidmatan pemandu lori kita adalah bahan yang tidak berbahaya serta tidak melebihi muatan yang ditetapkan supaya isi kandungan tidak melimpah keluar daripada lori semasa perjalanan.

Penting untuk diingati bahawa sama seperti jenis sisa pelupusan yang lain, anda tidak boleh membuang sisa yang bahaya seperti bateri, minyak, bahan api, bendalir automotif serta sisa perubatan atau klinikal, serta bahan toksik menggunakan tong roro.

Ini kerana penyewaan bin lori roro kita ditetapkan untuk pelupusan sisa umum, malah pelupusan bahan buangan berbahaya memerlukan kaedah pelupusan alternatif yang direka untuk pembuangan sampah tersebut.

Sila hubungi kita dengan segera melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej pada pasukan kita dekat Puchong serta Kuala Lumpur, Malaysia untuk mendapatkan sebut harga percuma. Dapatkan juga info untuk khidmat kerja pemandu lori Roll on Roll Off kita ke negeri lain seperti Johor, Perak, serta Pulau Pinang.

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori roro ditentukan?

Harga sewa lori roro kami adalah bergantung kepada beberapa faktor berikut:

 • Saiz dan jenis lori roro
 • Jumlah hari lori dan tong roro disewa
 • Kawasan di mana lori roro diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori roro di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti kawasan dan saiz lori roro yang anda ingin sewa, tempoh sewaan dan alamat kawasan tong roro kami akan ditempatkan untuk pembuangan sisa sampah pukal.

Testimoni

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada syarikat anda yang membantu menyediakan servis lori roro 20 ela dengan pantas dan lancar semasa projek pengubahsuaian rumah pelanggan kami di Petaling Jaya, Selangor selama tempoh 5 hari.

Encik Hamid

“Kami berpuas hati dengan cara syarikat anda mengendalikan dan menguruskan servis sewa lori roro 5 tan di kilang perindustrian kami di Shah Alam semasa kerja-kerja pembinaan dijalankan. Terima kasih”

Mr Ganesh

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera