Lori Sewa di Shah Alam

Adakah anda akan berpindah ke rumah baru atau pejabat dan sedang mencari perkhidmatan lori sewa di Shah Alam? 

Sekiranya anda sedang mencari syarikat pemindahan yang mementingkan keselamatan barang, sama ada besar atau kecil, anda bernasib baik kerana anda boleh bergantung kepada pasukan kami yang boleh dipercayai.

Kami adalah syarikat pemindahan dan lori sewa di Kuala Lumpur dan Selangor yang menjalankan semua jenis pemindahan termasuk kediaman, komersial, dan perindustrian. Sama ada terdapat keperluan pindah rumah, pindah pejabat, atau perniagaan, pekerja kami akan menguruskan barang-barang anda dengan berhati-hati dan membawanya ke tempat baru dengan cepat.

Syarikat kami menjunjung tinggi dan menunjukkan nilai-nilai ini dalam setiap perkhidmatan yang kami tawarkan: boleh dipercayai, bertanggungjawab, integriti, dan ketepatan masa. Bagi memastikan kami memenuhi nilai-nilai tersebut, kami hanya mengupah pekerja terlatih dan berkemahiran yang dapat membantu anda menangani semua kerja pemindahan perabot dan aset fizikal yang lain.

Pasukan kami yang berpengalaman dengan pengalaman bertahun-tahun akan merancang dan menjalankan pemindahan dari awal sehingga ke akhir.

Perkhidmatan pemindahan kami merangkumi:

– Pindah Rumah

– Pemindahan Jenis Komersial dan Pejabat

Perkhidmatan Sewa Lori

– Pelupusan Sampah Jenis Pukal

– Penghantaran Barang Syarikat

Perkhidmatan Packing Barang

– Pembekalan Bahan Pembungkusan seperti Kotak

– Perkhidmatan Pemasangan Perabot 

Pemindahan Piano

– Kemudahan Penyimpanan Barang Sementara

– Khidmat Pekerja Pemindahan

Pekerja profesional kami dapat membantu dalam pelbagai kerja berpindah, sama ada anda berpindah ke tempat berhampiran atau ke bandar lain. Liputan kawasan perkhidmatan syarikat kami di Shah Alam, Selangor dan juga ke bandar atau negeri lain di Semenanjung Malaysia.

Kami terkenal dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan sokongan pelanggan yang setia.

Keistimewaan Perkhidmatan Pemindahan Kami:

– Pemindahan termasuk hujung minggu dan hari cuti

– Tepat masa dan profesional

– Sebut harga percuma, tanpa caj tersembunyi

– Pasukan yang teratur dan terlatih secara profesional

– Pakej pemindahan yang berpatutan

– Tenaga kerja yang boleh dipercayai dan cekap

– Syarikat pemindahan yang berdaftar

– Penghantaran tepat masa

– Saiz lori besar dari 3 tan, 5 tan hingga 40 kaki

Perkhidmatan pembungkusan dapat disediakan dengan kotak, pita, penutup pelindung, dan bahan pembungkus untuk memastikan setiap barang selamat daripada kerosakan semasa proses berpindah.

Perkhidmatan kami berbeza berdasarkan keperluan, kami memberi anda fleksibiliti dalam keperluan pemindahan. Kami menyedari bahawa setiap pelanggan mempunyai keperluan tersendiri, oleh itu kami menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan untuk kepuasan pelanggan yang terjamin.

Pelanggan kami memberi pandangan mereka bahawa pengalaman mereka bersama kami adalah kerjasama tanpa tekanan dan bebas daripada masalah, dari sebut harga awal sehingga kerja siap. Pelanggan juga sering memberi kepujian kepada pekerja kami sebagai pasukan yang sabar dan profesional.

Oleh itu, buatlah pilihan yang baik dan dapatkan pekerja kami untuk memindahkan barang anda! Hubungi pasukan khidmat pelanggan untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA untuk sewa lori hari ini!

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan pemindahan anda telah membantu keluarga saya dengan menawarkan servis lori sewa pindah rumah di Bukit Jelutong yang baik kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan khidmat ini kepada rakan-rakan dan keluarga saya.”

Encik Aziz

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah berkualiti dan para pekerja menjalankan kerja pindah rumah kami dari Shah Alam ke Ampang dengan mudah.”

Mrs. Khoo

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera