Lori Sewa di Shah Alam

Adakah anda akan berpindah ke rumah baru atau pejabat dan sedang mencari perkhidmatan lori sewa di Shah Alam dan Taman Tun Abdul Razak.

Sekiranya anda memerlukan syarikat pindah yang mementingkan keselamatan barang, sama ada besar atau kecil, anda bernasib baik kerana anda boleh bergantung kepada pasukan kami yang boleh dipercayai. Kami mempunyai pengalaman yang banyak di sekitar Putrajaya, Bandar Saujana Putra dan Setiawangsa. Kami akan membuat perancangan terlebih dahulu sebelum bekerja.

Kami adalah syarikat pemindahan dan lori sewa di Kuala Lumpur  dan Selangor yang menjalankan semua jenis pemindahan termasuk kediaman, kedai komersial dan kilang perindustrian di kawasan seperti Selayang, Taman Maluri dan Bukit Melawati. Sama ada terdapat keperluan pindah rumah, bilik, pejabat, atau perniagaan, pekerja kami akan menguruskan barangan anda dengan berhati-hati dan membawanya ke villa mewah baru anda di  Taman Pudu Ulu, Puchong dan Taman Kosas dengan cepat. Mari dapatkan perkhidmatan lori sewa kami di Cheras, Bukit Jalil dan Petaling Jaya.

Kami mempunyai manpower yang mencukupi dan pekerja lori sewa kami akan merealisasikan impian anda di rumah baru agar anda boleh bersuka ria dengan anak anda sambil menikmati bunga teratai, rampai hijau dan bunga orkid di tempat baru seperti di Wangsa Maju, Keramat dan Ampang Jaya. Pekerja lori sewa yang muda kami juga akan memberi keutamaan tambahan untuk menjaga barangan kaca yang mudah pecah dan juga memberi nasihat untuk benda yang harus buang. 

Syarikat lori sewa kami yang berkualiti tinggi dan pasukan yang menunjukkan nilai-nilai dalam setiap perkhidmatan yang kami tawarkan: boleh dipercayai, bertanggungjawab, integriti, dan ketepatan jam masa. Bagi memastikan kami memenuhi nilai-nilai tersebut, kami hanya mengupah pekerja terlatih dan berkemahiran yang dapat membantu anda menangani semua kerja pindah perabot dan aset fizikal yang lain kecuali barang segar di Taman Midah, Jalan Cochrane dan Taman Aman.

Pasukan lori sewa kami yang berpengalaman dengan pengalaman bertahun-tahun di Sungai Besi, Shamelin Perkasa dan Bandar Tasik Permaisuri akan merancang dan menjalankan kerja dari awal sehingga ke akhir.

Perkhidmatan lori sewa kami merangkumi:

– Pindah Rumah termasuk Barangan seperti Pelamin dan Alat Katering

– Pemindahan Jenis Komersial dan Pejabat

– Perkhidmatan Sewa Lori

– Pelupusan Sampah Jenis Pukal dan Membuang Bahan Kecil

– Penghantaran Harta Benda Syarikat

Perkhidmatan Packing Barang termasuk pakaian 

– Pembekalan Bahan Pembungkus 

– Perkhidmatan Pemasangan Perabot 

Pemindahan Piano

– Kemudahan Penyimpanan Harta Benda Sementara

– Khidmat Pekerja Pindah

Pekerja profesional kami yang terdiri daripada orang Melayu, Cina dan India dapat membantu dalam pelbagai kerja berpindah, sama ada anda berpindah ke tempat berhampiran atau ke bandar lain di Damansara Jaya, Klang dan Desa Setapak. Liputan kawasan servis syarikat kami termasuk Taman Medan Cahaya dan juga ke bandar lain seperti USM di Pulau Pinang dan Taman Indah Cheras.

Kami terkenal dengan harga lori sewa yang murah dan perkhidmatan sokongan pelanggan yang setia di kawasan Seksyen 17, Gombak dan Taman Intan.

Keistimewaan Perkhidmatan Lori Sewa Kami di Shah Alam dan Bangi:

– Waktu kerja termasuk hujung minggu dan hari cuti

– Tepat masa dan profesional

– Sebut harga percuma, tanpa caj tersembunyi

– Melibatkan pasukan yang teratur dan terlatih secara profesional

– Pakej yang berpatutan

– Tenaga kerja yang boleh dipercayai dan cekap

– Syarikat transport lori sewa yang berdaftar

– Menepati masa

– Saiz lori besar dari jenis 3 tan, 5 tan hingga 40 kaki

Perkhidmatan pembungkusan dapat disediakan dengan kotak, pita, penutup pelindung, dan bahan pembungkus yang bertujuan untuk memastikan setiap barang selamat daripada kerosakan semasa proses berpindah ke lokasi seperti Taman Desa Minang di Batu Caves, Jalan Semarak, Sungai Buloh dan juga untuk hantar barang ke KLIA airport sekiranya diperlukan. Selain itu, kami juga menawarkan perkhidmatan lori sewa murah di Ampang, Pandan Indah dan Cheras.

Perkhidmatan lori sewa kami di Semenanjung Malaysia adalah berdasarkan keperluan pelanggan, kami memberi anda fleksibiliti dalam memilih keperluan pemindahan. Kami menyedari bahawa setiap pelanggan mempunyai keperluan tersendiri yang berbeza, oleh itu kami menawarkan perkhidmatan lori sewa termurah yang disesuaikan untuk kepuasan pelanggan yang terjamin mengikut tempat mereka di Taman Salak Mulia, Sri Hartamas dan Sentul Park.

Pelanggan kami memberi pandangan mereka bahawa pengalaman mereka bersama kami adalah kerjasama tanpa tekanan dan bebas daripada masalah, dari sebut harga awal sehingga kerja siap. Pelanggan juga sering memberi kepujian lima bintang kepada pekerja kami sebagai pasukan yang sabar dan profesional. Mereka rasa gembira dengan servis lori sewa kami. Oleh itu, kami telah meluaskan perniagaan ke negeri lain seperti Melaka, Johor dan Perak.

Untuk sebarang pertanyaan, sila layari laman web, emel atau whatsapp pekerja kami. Oleh itu, buatlah pilihan yang baik dan dapatkan pekerja lori sewa kami untuk memindahkan harta benda anda di Alam Damai, Kampung Tasek Permai dan Lembah Subang! Hubungi pasukan khidmat pelanggan syarikat kami untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA untuk sewa lori hari ini!

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Shah Alam, Kuala Lumpur, dan Selangor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan pemindahan anda telah membantu keluarga saya dengan menawarkan servis lori sewa pindah rumah di Bukit Jelutong yang baik kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan khidmat ini kepada rakan-rakan dan keluarga saya.”

Encik Aziz

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah berkualiti dan para pekerja menjalankan kerja pindah rumah kami dari Shah Alam ke Ampang dengan mudah.”

Mrs. Khoo

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.