Lori Sewa Di Kuala Lumpur

Sekiranya anda memindahkan pejabat, barang-barang atau rumah anda sendiri di seluruh Kuala Lumpur, Semenanjung Malaysia dan kawasan sekitarnya di Ampang Jaya, Taman Bukit Cheras, Jalan Ara di Bangsar, Pandan Indah, Sri Hartamas, Jalan Klang Lama atau Taman Tun Dr Ismail (TTDI) anda mungkin memerlukan perkhidmatan lori sewa yang boleh dipercayai.

Perlukan pemandu yang berpengalaman untuk memandu sebuah lori? Tidak perlu lagi. Kami mempunyai dan menyediakan pelbagai pilihan lori untuk disewa yang akan dapat memenuhi keperluan dan bajet anda.

Armada lori kami, antaranya merangkumi lori sewa dari berat 1 tan hingga 5 tan (dari 10 kaki Lori hingga 17  kaki). Lori sewa kami datang dengan pilihan tambahan seperti khidmat penghantaran khas, pembungkusan, khidmat bekalan kotak-kotak tambahan untuk lori dengan atau tanpa kanopi.

Mengapa anda harus memilih lori sewa di Lembah Klang oleh syarikat kami?

 • Armada yang terawat dengan baik
  Sama ada anda menyewa lori kami untuk kerja pindah rumah, ingin servis hantar barang atau untuk kegunaan perindustrian, anda boleh berbuat demikian dengan ketenangan fikiran semasa kami mengendalikan lori kami secara berkala di bengkel yang dibenarkan.
 • Kadar sewa lori yang mampu dimiliki
  Di syarikat kami, kami berusaha untuk menawarkan kadar sewa lori yang kompetitif, murah dan berpatutan untuk memenuhi bajet dan keperluan anda untuk kegunaan jangka pendek dan jangka panjang anda. Semua lori kami nampak baru dan adalah dalam keadaan yang baik dan juga bersih.
 • Perkhidmatan pelanggan dan pekerja yang mesra
  Kakitangan perkhidmatan pelanggan kami yang berpengalaman sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan sebarang pertanyaan untuk memastikan yang anda memilih lori yang paling sesuai untuk keperluan dan anggaran anda.
 • Pakej sewa lori fleksibel
  Kami tawarkan pakej sewa fleksibel untuk kedua-dua sewa lori dengan pemandu lori untuk jangka masa pendek dan sewa lori jangka panjang.

Hubungi kami pada hari ini dengan segera untuk dapatkan sebut harga percuma dan tempahan untuk servis transport lori sewa termurah dan terbaik di sekitar kawasan Kuala Lumpur seperti Desa Setapak, Setiawangsa, Titiwangsa, Kepong, Gombak, Wangsa Maju, Damansara Perdana, Keramat, Serdang, Bandar Utama, Shah Alam, Putrajaya dan kawasan lain yang berhampiran.

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Syarikat anda mempunyai pasukan khidmat pelanggan, pemandu lori dan tenaga pekerja dan servis yang baik. Itulah sebabnya saya terus mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka untuk perniagaan saya di Bukit Jalil”

Mr Chua

“Staf syarikat anda sangat membantu dan peramah. Mereka datang ke pejabat kami untuk melihat saiz lori sewa yang sesuai dengan keperluan kami sebelum membuat cadangan untuk servis pindah pejabat kami ke Taman Melawati.”

Puan Jamilah

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera