Lori Sewa Di Kuala Lumpur

Sekiranya anda ingin memindahkan pejabat, barang-barang atau rumah anda sendiri dengan perkhidmatan lori sewa di Kuala Lumpur, Semenanjung Malaysia dan kawasan sekitarnya di Ampang Jaya, Subang Jaya atau Taman Tun Dr Ismail (TTDI) dapatkan servis yang boleh dipercayai. 

Ingin menempah perkhidmatan seseorang yang berpengalaman untuk pandu sebuah lori sewa di Jalan Ara di Bangsar atau Bandar Utama? Tidak perlu lagi. Kami mempunyai dan menyediakan pelbagai pilihan lori sewa  yang akan dapat memenuhi keperluan dan bajet anda tanpa mengira di mana sahaja anda berada seperti di Sentul Park, Alam Damai dan KLIA airport. Anda tidak perlu mengangkat harta benda di bawah cuaca panas kerana anda hanya perlu cari dan minta pekerja kami untuk membantu agar barangan saiz besar dapat diangkat dengan mudah.

Jika anda merupakan sepasang suami isteri yang sedang mencari perkhidmatan pindah rumah ke villa atau pindah ke kondominium mewah dengan jarak jauh yang melintasi negeri seperti ke Perlis, dan Kelantan, kami sedia membantu dengan kualiti kelas pertama. 

Armada lori sewa kami untuk disewa di Pandan Indah, Sri Hartamas dan Petaling Jaya, Selangor antaranya merangkumi lori sewa dari berat 1 tan hingga 5 tan (dari 10 hingga 17 kaki). Lori sewa kami juga disewa ke Ampang, Bandar Hilir Melaka dan Seremban.

Lori sewa kami di Kepong, Gombak dan Serdang datang dengan pilihan tambahan seperti khidmat penghantaran khas, pembungkusan, khidmat bekalan kotak bertingkat untuk lori sewa dengan atau tanpa kanopi atau kanvas. 

Mari pilih perkhidmatan lori sewa kami kerana pekerja syarkat ini tahu kuantiti serta kapasiti pengangkutan dan mereka akan mengikut undang-undang apabila lori sewa pergi ke Kajang, Bangi dan Batu Caves. Mereka akan memastikan barangan adalah muat dalam lori sewa dan tiba menepati jam agar anda berpuas hati setiap masa.

Berikut merupakan sebab anda harus memilih lori sewa di Lembah Klang oleh syarikat kami:

 • Armada lori sewa yang baik
  Sama ada anda menyewa lori kami untuk kerja pemindahan perabot seperti almari, katil atau pelamin, ingin hantar barangan seperti alatan katering atau untuk kegunaan perindustrian di Wangsa Maju, Damansara Perdana atau Keramat, anda boleh berbuat demikian dengan ketenangan fikiran semasa kami membantu anda dengan lori sewa kami. Kami telah memberi perkhidmatan lori sewa yang baik kepada pelanggan di sekitar kawasan perumahan atau kedai seperti di Pantai Dalam, Taman Connaught dan Taman Salak Mulia. Anda tidak perlu rasa risau atau kurang keyakinan, upah pembantu dan kami akan menjalankan kerja pindah. Contohnya, isi lori sewa dengan barangan bilik anda secara selamat terutamanya apabila memunggah barang kaca yang mudah pecah. Anda boleh bersuka ria dengan keluarga semasa kami bekerja untuk memindahkan harta benda ke Selayang, Taman Melati dan Taman Medan Cahaya.
 • Kadar sewa lori yang mampu dimiliki
  Di syarikat lori sewa kami, kami nak menawarkan kadar sewa lori yang kompetitif, murah dan berpatutan untuk memenuhi bajet dan keperluan semasa anda tempah perkhidmatan lori kami untuk kegunaan jangka pendek dan jangka panjang di Taman Midah, Puchong dan Shamelin Perkasa. Semua lori sewa kami nampak baru, motornya adalah dalam keadaan yang baik, bersih dan bersedia untuk dipandu di Jalan Semarak, Bandar Tasik Permaisuri dan Kampung Tasek Permai. 
 • Perkhidmatan pelanggan dan pekerja yang mesra
  Sama ada anda Melayu, Cina atau India, kakitangan perkhidmatan pelanggan kami yang berpengalaman sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan sebarang pertanyaan untuk memastikan pelanggan memilih lori sewa yang paling sesuai untuk memenuhi keperluan dan anggaran sama ada alamat anda berada di Kampung Permata, Taman Pudu Ulu atau Taman Maluri. Anda hanya perlu ikut nasihat dan tips mereka. Kami juga menyediakan servis di Bandar Mahkota Cheras, Sungai Besi dan Bandar Saujana Putra.
 • Pakej sewa lori fleksibel
  Bergantung kepada pelanggan, kami tawarkan pakej sewa fleksibel yang diperlukan untuk kedua-dua sewa lori dengan pemandu lori sewa untuk jenis jangka masa pendek dan panjang termasuk di Shah Alam, Jalan Cochrane dan Putrajaya. Ini adalah untuk melancarkan proses penyewaan seperti di Taman Pelangi, Jalan Duta dan Taman Emas. Pekerja kami berpengalaman menguruskan tugasan mereka – angkat, masuk dan isikan muatan dengan senang. 

Jangan ragu lagi kerana banyak pelanggan sudah beri komen dan rating lima bintang dan mereka beritahu rakan-rakan mereka tentang nama bagus syarikat lori sewa kami ini.  Reputasi syarikat kami dipaparkan sebagai syarikat yang bertanggungjawab di Segambut, Solaris Dutamas dan Bukit Jalil. Perkhidmatan lori sewa kami juga meliputi negeri lain seperti Perak, Johor Bahru dan Kuantan. Syarikat lori kami telah dipilih oleh pelanggan sebagai organisasi yang paling cemerlang dalam bidang ini terutama di Mont Kiara, Taman Nirwana dan Jalan Jelatek. Pembayaran duit anda mestilah berbaloi dan murah berbanding dengan syarikat lain.

Kadang kala kami juga akan memberikan potongan harga kepada tuan atau puan pelanggan kami. 

Jangan tengok lagi, sila klik pada laman web online kami, tekan telefon dan hubungi nombor kami pada hari ini dengan segera untuk dapatkan sebut harga percuma dan pastikan anda membuat tempahan mengikut tarikh anda untuk sewa lori transport termurah dan terbaik di sekitar kawasan Kuala Lumpur seperti Desa Setapak, Setiawangsa, Titiwangsa dan lokasi yang berhampiran. Emel dan Whatsapp juga boleh dihantar kepada ahli khidmat pelanggan kami untuk mendapatkan butiran perkhidmatan di Taman Aman, Bukit Melawati atau Taman Intan!

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Syarikat anda mempunyai pasukan khidmat pelanggan, pemandu lori dan tenaga pekerja dan servis yang baik. Itulah sebabnya saya terus mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka untuk perniagaan saya di Bukit Jalil”

Mr Chua

“Staf syarikat anda sangat membantu dan peramah. Mereka datang ke pejabat kami untuk melihat saiz lori sewa yang sesuai dengan keperluan kami sebelum membuat cadangan untuk servis pindah pejabat kami ke Taman Melawati.”

Puan Jamilah

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

 • DD slash MM slash YYYY
 • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.