Lori Kontena di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan khidmat sewa lori kontena di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor untuk hantar barang kargo termasuk dari Pelabuhan Klang, ke daerah utara seperti Kedah atau lokasi syarikat utama ke destinasi terakhir.

Syarikat kami telah beroperasi di Lembah Klang selama bertahun tahun dan mempunyai pemahaman yang sangat baik berkenaan tentang kerumitan logistik yang berkaitan dengan bahagian servis trak kontena, kami melakukan lebih daripada sekadar memberi tumpuan kepada pengangkutan kontainer pelabuhan.

Kami menawarkan khidmat sewa lori kontena yang boleh menampung muatan berat sehingga kontena 12 tan hingga ke 33 tan dan kami mempunyai kenderaan lori kontena sewa bersaiz 1 x 20 kaki, 2 x 20 kaki atau 1 x 40 kaki.

Sekiranya anda memerlukan khidmat sewa lori kren dan tenaga pekerja (sila nyatakan berapa orang) oleh syarikat kami untuk mengangkat bekas kontena dan menempatkannya di sesuatu lokasi seperti di Pelabuhan Klang atau gudang syarikat, kami turut boleh membantu anda dalam tugasan ini.

Kami bekerjasama dengan pelanggan untuk mengenal pasti penyelesaian terbaik untuk keperluan pengangkutan mereka. Ini boleh dicapai dari penghantaran tepat pada masa atau awal untuk membantu pelanggan mengenal pasti pelan pengangkutan lori kontena yang paling sesuai untuk syarikat mereka dengan harga yang telus.

Pemandu lori kami mempunyai lesen yang disahkan, dipercayai dan terlatih untuk memandu dengan selamat ketika di jalan raya untuk menjadikan kerja pergerakan barang anda jadi mudah dan lancar.

Seperti dengan penyelesaian pemindahan dan transportasi kami itu, kami ada menjamin perkhidmatan yang berkualiti dengan sokongan pasukan terlatih kami dan armada lori kontena yang diselenggara dengan selamat dan terbaik untuk bisnes anda di sini.

Sila hubungi kami dengan segera hari ini melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej kepada pasukan kami untuk mendapatkan sebut harga percuma untuk sewa lori kontena komersial di sekitar kawasan Lembah Klang, Shah Alam, ke luar negeri, dan ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Jenis Lori Untuk Disewa

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori kontena dikira?

Kos perkhidmatan lori kontena adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori dan berapa tan lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?
Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori kontena di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Pelabuhan Klang, Melaka, Seremban, Pulau Pinang, Johor dan di seluruh Semenanjung Malaysia.
Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti saiz dan berapa tan lori kontena yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, jenis dan berat muatan kargo dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Kami berterima kasih atas kefahaman dan kerjasama daripada syarikat anda tentang keperluan pengangkutan lori kontena 40 kaki kami, terutama apabila situasi itu memerlukan tindak balas yang cepat dan tepat pada masanya. Kami berterima kasih dan mengalu-alukan hubungan kerja positif yang berpanjang dengan syarikat anda.”

Alex

“ Kami telah mengupah khidmat syarikat anda untuk servis lori kontena dari gudang kami di Seremban ke Pelabuhan Klang bulan May yang lalu. Pasukan anda profesional dan telah memberikan perkhidmatan berkualiti kepada organisasi kami. Terima kasih.”

En. Badrul Mohd

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera