Lori Kontena di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan khidmat sewa lori kontena di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor untuk hantar barang kargo termasuk dari Pelabuhan Klang, ke daerah utara seperti Kedah atau lokasi syarikat utama sampai destinasi terakhir.

Syarikat kami ini telah beroperasi di Lembah Klang, Kuala Lumpur dan Shah Alam selama bertahun-tahun serta mempunyai pemahaman baik berkenaan tentang kerumitan logistik berkaitan berserta bahagian servis trak kontena, dan pemandu lori dan pekerja melakukan lebih daripada sekadar memberi tumpuan kepada pengangkutan kontainer pelabuhan.

Lori kontena dibekalkan boleh menampung muatan berat sehingga antara 12 tan hingga 33 tan. Kenderaan lori kontena pula bersaiz 1 x 20 kaki, 2 x 20 kaki atau 1 x 40 kaki.

Sekiranya anda memerlukan khidmat lori treler di Kuala Lumpur serta seorang dua tenaga pekerja (sila nyatakan berapa orang) bagi mengangkat bekas kontena lalu menempatkannya dekat sesuatu lokasi seperti Pelabuhan Klang atau gudang syarikat, syarikat ini turut boleh membantu anda dalam tugasan ini selepas penghantaran.

Pakar lori kami di Kuala Lumpur membantu pelanggan bagi mengenal pasti penyelesaian terbaik bagi keperluan transportasi pelanggan. Ini boleh dicapai supaya penghantaran tepat pada masa atau awal dalam membantu pelanggan mengenal pasti pelan transportasi lori kontena paling sesuai bagi syarikat mereka malah pada harga telus.

Pemandu lori lelaki kami mempunyai lesen memandu lori sah, dipercayai serta terlatih bagi memandu lori secara selamat ketika di jalan raya seterusnya memastikan pergerakan barang anda jadi mudah serta lancar.

Seperti berserta penyelesaian pemindahan serta transportasi tersebut, syarikat ini menjamin membawa perkhidmatan yang berkualiti melalui sokongan pasukan pemandu terlatih serta armada lori kontena yang diselenggara secara selamat serta terbaik bagi bisnes anda dekat Kuala Lumpur, Malaysia.

Sila hubungi anggota pemandu lori yang bertempat di Kuala Lumpur pada bila-bila jam hari ini melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej kepada pasukan pemandu lori bagi mendapatkan sebut harga lori kontena komersial secara percuma bagi kawasan Lembah Klang, negeri lain seperti Johor, Ipoh, dan seluruh Semenanjung Malaysia.

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori kontena dikira?

Kos perkhidmatan lori kontena adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori dan berapa tan lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori kontena di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Pelabuhan Klang, Melaka, Seremban, Pulau Pinang, Johor dan di seluruh Semenanjung Malaysia.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti saiz dan berapa tan lori kontena yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, jenis dan berat muatan kargo dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Kami berterima kasih atas kefahaman dan kerjasama daripada syarikat anda tentang keperluan pengangkutan lori kontena 40 kaki kami, terutama apabila situasi itu memerlukan tindak balas yang cepat dan tepat pada masanya. Kami berterima kasih dan mengalu-alukan hubungan kerja positif yang berpanjang dengan syarikat anda.”

Alex

“ Kami telah mengupah khidmat syarikat anda untuk servis lori kontena dari gudang kami di Seremban ke Pelabuhan Klang bulan May yang lalu. Pasukan anda profesional dan telah memberikan perkhidmatan berkualiti kepada organisasi kami. Terima kasih.”

En. Badrul Mohd

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera