Perkhidmatan Sewa Lori di Kuala Lumpur & Selangor

Perlu menggunakan perkhidmatan sewa lori untuk pindah rumah, pindah pejabat atau pindah barang-barang kiling anda yang terbaik dan termurah? Atau anda mungkin mencari pemandu lori yang mesra dan berpengalaman dengan memandu lori dengan selamat? Kami menawarkan lori untuk disewa kepada semua orang pada harga yang berpatutan dan menepati bajet anda.

Kami mempunyai banyak lori sewa dari 1 tan, 3 tan, 5 tan, 10 kaki, 14 kaki dan 17 kaki untuk mengangkut barang-barangan anda. Semua lori kami diservis dengan baik dan kerap untuk memastikan tiada apa masalah ketika tugas pemindahan dijalankan sama ada lori sewa akan diperlukan untuk jangka masa yang pendek atau untuk penggunaan jangka panjang.

Lori sewa syarikat kami boleh digunakan untuk:

– Membawa perabot besar seperti almari pakaian apabila memindahkan rumah baru
– Membawa peralatan semasa memindahkan pejabat
– Penghantaran barang adhoc kepada pelanggan atau pembekal
– Penghantaran barang-barang yang berat seperti peti keselamatan dan piano
– Membawa perabot lama dan sampah bersaiz besar untuk dibuang

Kita adalah penyelesaian setempat untuk semua pertanyaan dan servis berkenaan tempahan lori sewa. Sekiranya kami dapat membantu anda dengan cara lain, sila beritahu pekerja kami juga. Ini mungkin termasuk lain-lain perkara-perkara seperti tenaga kerja tambahan, khidmat simpan barangan di gudang, pembungkusan kotak dan sebagainya yang berkenakan.

Hubungilah staf kami hari ini untuk tips dan maklumat lanjut dan dapatkan antara pengangkutan transport sewa lori yang paling mudah, sesuai dan murah untuk anda sepanjang tahun. Servis kami didapati di seluruh Semenanjung Malaysia tidak kira di mana anda berada seperti di Jalan Ampang, Setia Alam, Bandar Utama, Taman Pandan Jaya, Pandan Indah, Bukit Setiawangsa, Cheras dan juga di Perak.

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Saya telah mengambil servis lori sewa dengan 2 pekerja untuk membantu saya memunggah barang – barang office kecil saya dari Ampang ke Subang Jaya, malaysia. Terima kasih untuk servis lori sewa dengan harga yang berpatutan.

Ahmad

“Keluarga saya berpuas hati dengan servis lori sewa 5 tan di Shah Alam. Terima kasih untuk servis yang cekap.”

Janice

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera