Pindah Pejabat di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami adalah salah satu syarikat pindah pejabat yang terkemuka dan utama di Malaysia yang sentiasa bersedia membantu anda yang nak berpindah ofis.

Sama ada pemindahan dalam bangunan yang sama ke tingkat yang berbeza, atau pemindahan keseluruhan infrastruktur meja pejabat, perabot, barang, komputer, kabinet pemfailan dan juga peti besi di sekitar Lembah Klang (seperti di Jalan Bangsar) dan negeri lain di Semenanjung Malaysia ke lokasi pejabat baru anda, pasukan kami mempunyai pengalaman untuk membantu anda menjalankan semua langkah-langkah itu dengan cepat.

Kami dapat mengangkut, dalam trak yang dilindungi, segala-galanya dari pelbagai barang pejabat atau premis komersial anda ke lokasi pejabat baru anda, semuanya dengan cara yang selamat dan cepat. Untuk memastikan gangguan yang minima untuk aktiviti perniagaan oleh syarikat anda, khidmat pelanggan dan tenaga kerja pemindah kami kan bekerjasama dengan anda untuk pemindahan pejabat yang bebas apa masalah.

Mengapa anda perlu pilih syarikat kami untuk pindah pejabat anda:

Cekap: Masa adalah intipati untuk sebarang perniagaan. Kami menyelesaikan tugas pemindahan dengan pantas untuk mendapatkan syarikat anda boleh beroperasi di lokasi baru secepat mungkin.

Profesionalisme: Kami menyediakan tenaga pekerja pemindahan serta pemandu lori yang telah terlatih dan mempunyai pengalaman lama dalam industri pemindahan bagi menjaga barangan anda sepanjang proses pemindahan dan pengangkutan ke tempat baru.

Kakitangan yang berdedikasi: Pasukan pemindah kami akan memaklumkan pada anda dan mendapatkan pendapat anda sepanjang proses pemindahan ini untuk memastikan pemindahan pejabat anda mengikut jadual yang ditetapkan (tidak kira sama ada hari minggu, hujung minggu atau cuti umum) dan berjalan dengan lancar.

Memunggah barang-barang dengan teliti dan berhati-hati: Kami memahami betapa berharga peralatan, perabot, komputer dan barang-barang lain untuk perniagaan anda, dan dengan itu kami akan memberikan perhatian sepenuhnya semasa proses pembungkusan, perjalanan dan perpindahan untuk memastikan yang barangan anda tiba di lokasi baru anda dalam keadaan yang selamat dan dalam keadaan yang baik untuk bersama menjayakan pemindahan ofis anda.

Hubungi kami dengan menggunakan, talian chat atau whatsapp atau layari laman web kami dan dapatkan info tentang saiz lori sewa atau lawatan tapak percuma untuk syarikat anda.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan pindah pejabat dikira?

Kos perkhidmatan pindah pejabat adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah
 • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah ofis
 • bilangan pekerja – pekerja untuk tugasan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke pejabat baru

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah pejabat di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban,Pulau Pinang dan Johor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang-barang yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“”Syarikat kami hanya ingin mengucapkan terima kasih untuk servis pindah ofis. Kami sangat gembira dengan profesionalisme dan kecekapan pekerja-pekerja dan dengan cara pemindahan yang bergerak lancar secara menyeluruh.”

Marvin

“Saya ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada pasukan pemindahan pakar anda yang membantu kami pindah pejabat di Kelana Jaya minggu lalu. ”

Lucas (Pengurus Jualan)

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera