Soalan Lazim (FAQ)

Bagaimanakah syarikat anda berfungsi?

Minta sebut harga PERCUMA dari kami hari ini. Hubungi kami untuk tinjauan tapak PERCUMA dan kami akan menghantar seseorang untuk menganggarkan saiz dan berat item anda yang perlu diangkut atau dibungkus dan kemudian kami akan mengeluarkan sebut harga untuk permintaan perkhidmatan. Bercakap dengan wakil khidmat pelanggan kami hari ini! Telefon kami sekarang. 

Apakah yang akan berlaku selepas saya menghantar pertanyaan saya?

Wakil khidmat pelanggan kami akan membalas permintaan anda dalam beberapa jam pekerjaan dan menghubungi anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan, perkhidmatan bergerak atau pembungkusan yang anda perlukan dan mengatur kunjungan tapak, jika diperlukan. Selanjutnya, sebaik sahaja anda telah mengesahkan perkhidmatan, kami akan mengeluarkan invois kepada anda.

Bagaimana jika saya tidak berpuas hati dengan servis perkhidmatan yang saya terima?

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan utama kami. Jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti perkhidmatan kami yang disediakan, sila hubungi talian perkhidmatan pelanggan kami melalui telefon atau Whatsapp atau emel kami.

Sekiranya saya mempunyai permintaan istimewa seperti perkhidmatan lori sewa segera atau pemindahan pada waktu malam, bolehkah ini dilakukan?

Kami faham bahawa mungkin terdapat sesetengah keadaan yang tidak dijangka di mana anda mungkin memerlukan perkhidmatan kami dengan tergesa-gesa – pada hari yang sama atau dalam notis singkat. Dalam kes ini, anda boleh berhubung dengan wakil khidmat pelanggan kami melalui telefon, Whatsapp atau emel kami dengan permintaan anda dan kami akan melakukan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Apakah pilihan pembayaran saya?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Sekurang-kurangnya deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan. Bayaran akhir dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan. Untuk PO, bayaran perlu dibayar dalam tempoh 30 hari dari tarikh invois. 

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.