Harga Sewa Tong Sampah Roro di Kuala Lumpur & Selangor

Organisasi kami menawarkan harga sewa tong sampah roro yang murah di Kuala Lumpur, Shan Alam dan Selangor.

Tong roro kami biasa digunakan untuk perkara seperti berikut:

Di Pembinaan Premis untuk Industri Ringan dan Berat

Bahan buangan pembinaan dan perindustrian merangkumi bahan yang tidak diingini dihasilkan secara tidak langsung oleh pembinaan atau industri. Ini termasuk bahan binaan seperti paku, pendawaian elektrik serta sisa yang berhasil daripada penyediaan tapak seperti bahan kayu-kayu, pokok-pokok yang telah ditebang, dan lain-lain. Kami memastikan sampah pembinaan dibuang dengan cara yang betul. 

Untuk Pejabat Komersial dan Kawasan Perumahan

Kami menawarkan sewa tong sampah roro sementara bagi menyimpan serpihan pengubahsuaian kediaman serta barang pejabat komersial yang besar untuk memastikan kawasan anda bersih dan teratur.

Servis Pelupusan Sampah Pukal Bersaiz Besar Untuk Memenuhi Keperluan Anda

Selain menawarkan servis pelupusan biasa, kami juga menyediakan sewa lori roro di Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Kepong. Lori roro 3 tan kami biasanya digunakan dalam jangka masa kontrak yang telah dipersetuju untuk pembuangan sampah am dan kilang serta sampah besar di industri ringan.  

Tong Sampah Roro Terbuka

Tong roro tersebut dapat digunakan untuk menampung kebanyakan sampah – ranting pokok, perabot lama saiz besar, bahan binaan dan serpihan pembongkaran, tanah, pasir, plastik dan bahan buangan campuran. Tambahan pula, tong ini digunakan secara meluas dalam pelbagai projek pembuatan, pembinaan, pengubahsuaian dan komersial. Kami menawarkan pelbagai saiz dan cadangan bergantung pada jenis dan jumlah barang yang akan dilupuskan serta kekerapan pengumpulan.

Kami mempunyai pelbagai perkhidmatan lori buang sampah untuk memastikan bahan buangan pelupusan anda dikendali secara profesional dan diangkut keluar dari lokasi anda dengan selamat.

Harga sewa tong sampah roro kami bergantung pada faktor berikut:

– Bilangan tong sampah roro

– Saiz tong sampah besi

– Tempoh sewaan

– Lokasi untuk meletak tong sampah roro

Sila hubungi khidmat pelanggan kami untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA atau maklumat yang lanjut tentang harga sewa tong sampah roro bagi keperluan pelupusan dan pembuangan barangan anda hari ini.

Harga Sewa Roro Bin

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan sewa tong sampah ditentukan?

Harga sewa tong sampah kami adalah bergantung kepada beberapa faktor berikut:

  • Saiz dan jenis tong sampah besi atau roro
  • Jumlah hari tong sampah besi yang disewa
  • Kawasan di mana tong sampah besi akan ditempatkan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan sewa tong sampah di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti kawasan dan saiz tong sampah besi yang anda ingin sewa, tempoh sewaan dan alamat kawasan tong sampah kami akan ditempatkan untuk pembuangan sisa sampah pukal.

Testimoni

“ Terima kasih kerana memberikan saya harga sewa tong sampah roro yang murah semasa pengubahsuaian kedai saya di Petaling Jaya bulan lalu.”

Encik Hamid

“Harga sewa lori dan tong sampah roro bin yang ditawarkan adalah berpatutan dan servis yang diberikan adalah baik sekali. Terima kasih.”

Encik Sahil

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera