Lori Di Malaysia

Syarikat kami menawarkan khidmat sewa lori di Malaysia termasuk di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan ke seluruh Semenanjung Malaysia.

Semua armada lori kami sama ada untuk kegunaan kediaman, komersial atau bisnes yang disewakan adalah bersih, selamat dan diselenggara dengan sebaik-baiknya.

Kami mempunyai khidmat lori sewa di bawah:

Sila maklum yang kami tidak mempunyai pemacu sendiri, semua lori datang dengan khidmat pemandu lori kami. Semua tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori.

Target kami adalah untuk memberikan khidmat pelanggan yang lebih baik, pemilihan jenis lori sewa, peraturan yang fleksibel dan harga berpatutan kepada semua pelanggan kami.

Sila hubungi kami hari ini melalui whatsapp, telefon atau emel untuk mendapatkan khidmat lori sewa di mana-mana kawasan di Malaysia.

Lokasi Servis Lori Sewa Kami

Rawang

Sentul

Subang Jaya

Wangsa Maju

Petaling Jaya

Damansara

Batu Caves

Saiz & Spesifikasi Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.
Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Syarikat anda mempunyai pasukan khidmat pelanggan, pemandu lori dan tenaga pekerja dan servis yang mantap. Itulah sebabnya saya terus mendapatkan khidmat lori sewa dan pindah produk dan barang untuk perniagaan saya di Shah Alam.” Debbie

“Staf syarikat anda peramah dan berpengalaman. Mereka datang ke pejabat kami untuk melihat saiz lori sewa yang sesuai dengan keperluan kami sebelum membuat cadangan untuk servis pindah ofis ke Cyberjaya pada bulan lalu.”

Puan Hafizah

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera