Harga Sewa Lori 3 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Harga Sewa Lori 3 Tan

Organisasi kami di Kuala Lumpur dan Selangor menawarkan kadar harga sewa lori 3 tan dengan pakej istimewa dan murah untuk anda di seluruh Semenanjung Malaysia!

Saiz lori sewa 3 tan atau 14 kaki adalah jenis lori yang paling popular digunakan untuk pindah rumah atau mengangkut barang-barangan oleh pelanggan kami di sekitar Bandar Utama, Jalan Cheras, dan kawasan lain di sekitar Petaling Jaya.

Kami juga ada menyediakan perkhidmatan pemindahan menggunakan lori 3 tan dan pembungkusan yang profesional dan boleh dipercayai di Batu Caves, Rawang dan Shah Alam. Pasukan pemindahan kami mampu membungkus barangan yang bersaiz lain, besar, rapuh dan berharga. 

Anda boleh memastikan bahawa kami akan menjaga segala-galanya, dari transport barang kaca, barangan antik ke piano besar anda supaya ianya selamat dan sampai ke lokasi baru dalam keadaan yang baik. 

Ini termasuk penghantaran barang kilang untuk syarikat anda. Tinggal kan semua kerja berat pada tenaga pekerja kami.

Staf kami telah membina pengalaman yang diperlukan untuk dapat mengatasi pemindahan barangan yang pelbagai bentuk dan saiz. 

Pekerja kami mampu memberikan perkhidmatan pemindahan dan pembungkusan yang lengkap, mudah dan terjamin semasa proses pemindahan anda.

Layari laman web kami untuk dapatkan sebut harga percuma dan hubungi kami hari ini untuk menempah lori sewa 3 tan di Lembah Klang untuk pemindahan anda.

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 3 jam.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Harga Pakej Lori Sewa Biasa

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa biasa:

 • harga ini tidak merangkumi pemindahan jarak jauh (negeri ke negeri)
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan).
 • Cas tambahan RM20/tan/tingkat jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini. Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan.

FAQs

Bagaimana dengan harga lori sewa 3 tan kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 3 tan untuk kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka, Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 3 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

 • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
 • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
 • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan
Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 3 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari pemindahan.

Testimoni

“ Syarikat RR Pro Transport memberikan saya pakej lori sewa 3 tan di kawasan Bukit Jalil yang berada dalam bajet syarikat kami. Itulah salah satu sebabnya kami mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka.”

Wilson

“Saya berpuas hati dengan pakej lori sewa 3 Tan oleh RR Pro Transport di Taman Pandah Indah kerana harganya berpatutan dan kualiti servis lori sewa yang diberikan yang baik. Terima kasih”

Ms Sharon

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera