Harga Sewa Lori 3 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Organisasi kami di Kuala Lumpur dan Selangor menawarkan kadar harga sewa lori 3 tan dengan pakej istimewa dan murah untuk anda di seluruh Semenanjung Malaysia!

Saiz lori sewa 3 tan (14 kaki) ialah jenis lori sewa paling popular digunakan bagi pindah rumah atau pejabat serta mengangkut barangan oleh pelanggan dalam sekitar Bandar Utama, Jalan Cheras, serta sekeliling Petaling Jaya.

Kita juga ada menyediakan servis pemindahan menggunakan lori 3 tan serta pembungkusan secara profesional turut dipercayai oleh penduduk Batu Caves, Rawang serta Shah Alam. 

Pasukan pindah rumah kita mampu membungkus barangan bersaiz berlainan, besar, rapuh mahupun berharga. 

Pelanggan dapat memastikan bahawa pemandu lori sewa kita akan menjaga segala-galanya, daripada transport barangan kaca, barangan antik hingga piano besar supaya ianya sampai ke lokasi baru secara selamat serta dalam keadaan baik. 

Ini termasuk penghantaran barangan kilang bagi syarikat pelanggan di KL. Tinggalkan semua kerja berat pindah rumah kepada tenaga kerja lori sewa serta pemandu lori kita.

Staf lori sewa di Kuala Lumpur, Malaysia kita telah membina pengalaman bagi mengatasi pemindahan barangan pelbagai bentuk serta saiz. 

Pekerja kita mampu memberikan perkhidmatan pemindahan serta pembungkusan secara lengkap, mudah lagi murah terjamin semasa proses pindah rumah.

Layari laman web kita bagi dapatkan petikan kadar lori sewa secara percuma ataupun hubungi kita di Kuala Lumpur dan Kuala Selangor bila-bila jam hari ini bagi menempah lori sewa 3 tan berada sekeliling Lembah Klang.

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 3 jam.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Harga Pakej Lori Sewa Biasa

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa biasa:

 • harga ini tidak merangkumi pemindahan jarak jauh (negeri ke negeri)
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan).
 • Cas tambahan RM20/tan/tingkat jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini. Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan.

FAQs

Apakah kadar lori sewa 3 tan bagi luar negeri selain di Kuala Lumpur serta Selangor?

ita tidak mempamerkan harga lori sewa 3 tan bagi kawasan selain Kuala Lumpur mahupun Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka, Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harga lori bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga lori sewa percuma.

Adakah harga lori sewa dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 3 tan dalam invois kami  muktamad berdasarkan keperluan pemindahan ditetapkan terutamanya jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada situasi berikut:

 • Barangan tambahan tidak terbongkar dan hanya boleh tumpang dikeluarkan dari tingkap.
 • Piano/barangan berat yang perlu dipindahkan ke ataupun digerakkan dari tingkat 1 ataupun 2 dengan menggunakan tangga.
 • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa mahupun beli bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran bagi penyewaan lori?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek buat masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori sewa 3 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan lori bermula pada hari pemindahan.

Testimoni

“ Syarikat anda memberikan saya pakej lori sewa 3 tan di kawasan Bukit Jalil yang berada dalam bajet syarikat kami. Itulah salah satu sebabnya kami mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka.”

Wilson

“Saya berpuas hati dengan pakej lori sewa 3 tan di Taman Pandah Indah kerana harganya berpatutan dan kualiti servis lori sewa yang diberikan yang baik. Terima kasih”

Ms Sharon

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera