Harga Sewa Lori 3 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Organisasi kami di Kuala Lumpur dan Selangor menawarkan kadar harga sewa lori 3 tan dengan pakej istimewa dan murah untuk anda di seluruh Semenanjung Malaysia!

Saiz lori sewa 3 tan (14 kaki) ialah jenis lori sewa paling popular digunakan bagi pindah rumah atau pejabat serta mengangkut barangan oleh pelanggan dalam sekitar Bandar Utama, Jalan Cheras, serta sekeliling Petaling Jaya.

Kita juga ada menyediakan servis pemindahan menggunakan lori 3 tan serta pembungkusan secara profesional turut dipercayai oleh penduduk Batu Caves, Rawang serta Shah Alam. 

Pasukan pindah rumah kita mampu membungkus barangan bersaiz berlainan, besar, rapuh mahupun berharga. 

Pelanggan dapat memastikan bahawa pemandu lori sewa kita akan menjaga segala-galanya, daripada transport barangan kaca, barangan antik hingga piano besar supaya ianya sampai ke lokasi baru secara selamat serta dalam keadaan baik. 

Ini termasuk penghantaran barangan kilang bagi syarikat pelanggan di KL. Tinggalkan semua kerja berat pindah rumah kepada tenaga kerja lori sewa serta pemandu lori kita.

Staf lori sewa di Kuala Lumpur, Malaysia kita telah membina pengalaman bagi mengatasi pemindahan barangan pelbagai bentuk serta saiz. 

Pekerja kita mampu memberikan perkhidmatan pemindahan serta pembungkusan secara lengkap, mudah lagi murah terjamin semasa proses pindah rumah.

Layari laman web kita bagi dapatkan petikan kadar lori sewa secara percuma ataupun hubungi kita di Kuala Lumpur dan Kuala Selangor bila-bila jam hari ini bagi menempah lori sewa 3 tan berada sekeliling Lembah Klang.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa 3 Tan

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Apakah kadar lori sewa 3 tan dari Lembah Klang ke luar negeri selain di Kuala Lumpur dan Selangor?

Kita tidak mempamerkan harga lori sewa 3 tan dari Lembah Klang ke kawasan selain Kuala Lumpur atau Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka, Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harga lori bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga lori sewa percuma.

Adakah harga lori sewa dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 3 tan dalam invois kami  muktamad berdasarkan keperluan pemindahan ditetapkan terutamanya jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada situasi berikut:

  • Barangan tambahan tidak terbongkar dan hanya boleh tumpang dikeluarkan dari tingkap.
  • Piano/barangan berat yang perlu dipindahkan ke ataupun digerakkan dari tingkat 1 ataupun 2 dengan menggunakan tangga.
  • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa mahupun beli bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran bagi penyewaan lori?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek buat masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori sewa 3 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan lori bermula pada hari pemindahan.

Testimoni

“ Syarikat anda memberikan saya pakej lori sewa 3 tan di kawasan Bukit Jalil yang berada dalam bajet syarikat kami. Itulah salah satu sebabnya kami mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka.”

Wilson

“Saya berpuas hati dengan pakej lori sewa 3 tan di Taman Pandah Indah kerana harganya berpatutan dan kualiti servis lori sewa yang diberikan yang baik. Terima kasih”

Ms Sharon

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.