Perkhidmatan Buang Perabot Lama di Kuala Lumpur & Selangor

Adakah anda mempunyai perabot atau barangan lama yang besar yang perlu khidmat buang perabot lama di Kuala Lumpur atau Selangor? Ataupun adakah kamu mempunyai benda pukal tidak lagi digunakan tetapi tidak tahu apa bagaimana menghapuskannya?

Jangan risau, hubungi syarikat kita di Kuala Lumpur serta Selangor pada hari ini bagi dapatkan sebut harga murah bagi perkhidmatan lori sewa kita serta dalam bajet.

Kita menyediakan servis buang perabot lama, benda terpakai, dan sisa benda pukal menggunakan lori kita dari satu tan hingga 5 tan bagi pelanggan ingin pindah rumah dekat Gombak, Ara Damansara serta Jalan Ampang.

Antara perkhidmatan kita di Kuala Lumpur adalah perkhidmatan pembuangan barang serta pelupusan perabot bagi keperluan pindah kediaman rumah mahupun komersial pelanggan termasuk pejabat korporat, kilang, kedai serta bangunan perindustrian dekat lokasi Bandar Utama, Sungai Besi, serta Pandan Indah.

Dengan pengalaman kita dalam menyediakan perkhidmatan pengumpulan serta pembuangan perabot lama jua barang lama jenis kering, pelanggan di KL serta Selangor boleh yakin bahawa apabila kita dipanggil, pelanggan akan menerima perkhidmatan lori buang barang bersaiz pukal secara baik bagi membantu pelanggan angkat lalu membuang barang terpakai tersebut.

Antara perabot terpakai serta sampah kita terima lalu buang termasuk peralatan elektrik tidak lagi berfungsi seperti peti sejuk, mesin basuh, serta televisyen rosak dekat kawasan Bandar Baru Klang, Shah Alam serta Bukit Rawang. 

Kita juga mengumpul perabot pukal terpakai seperti sofa, kerusi serta meja terpakai, kabinet, tilam, katil, kotak dan pelbagai barang lain dari tempat pelanggan sama ada dari kedai ke tempat penghapusan sampah melalui lori sewa tong roro mengelilingi lokasi Kuala Lumpur, Selangor serta Lembah Batu.

Ahli-ahli servis pelanggan kita mesra bersedia berkhidmat setiap hari untuk memenuhi keperluan lori sewa buang perabot serta barang-barang terpakai di kawasan sekitar Kuala Lumpur. 

Jika nak mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan lori sewa dan sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan dan kerja buang barang pukal kami, sila hubungi kami melalui whatsapp, sms, facebook, emel, blog, ataupun telefon sama ada kamu di Taman Jaya, Putrajaya, ataupun lain-lain kawasan di sekitar Semenanjung Malaysia sahaja.

Harga Servis Lori Pembuangan

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa pembuangan barang:

  • Harga bergantung kepada:

– bilangan dan saiz barangan untuk dibuang
– lokasi pickup (ada lift atau tidak dan jarak ke lif)
– jarak sebenar dari lokasi anda ke tempat pelupusan sampah

  • Boleh memuatkan lebih kurang 2 tilam lama saiz queen, 1 tilam lama saiz single, 2 almari, 1 kabinet 6 kaki dan beberapa barangan kecil

* Sila tanya staff kami untuk sebut harga untuk pembuangan barang lama anda
* Kami menghantar barangan anda untuk dibuang di tempat pelupusan sampah yang ditetapkan di Selayang atau Setapak. Harga termasuk RM60 untuk cas pelupusan

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan buang perabot lama dikira?

Kos perkhidmatan buang perabot lama adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • bilangan dan saiz perabot lama yang perlu dibuang
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut perabot lama
  • bilangan pekerja – pekerja untuk tugas ini
  • bilangan trip yang diperlukan untuk servis transport barangan anda

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan buang perabot lama di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar-gambar dan jumlah bilangan perabot lama dan barang-barang yang perlu dibuang, lokasi anda (dan jikalau ada lif atau tidak untuk kediaman di kondo dan tarikh pembuangan barang.

Testimoni

Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana membantu membersihkan perabot-perabot lama dari rumah saya

Mrs Bala

“Kami sangat gembira dengan cara syarikat anda melakukan penyingkiran barangan lama pada minggu lalu di premis kami, terima kasih”

Pn. Chan

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera