Perkhidmatan Buang Perabot Lama di Kuala Lumpur & Selangor

Adakah anda mempunyai perabot atau barangan lama yang besar yang perlu khidmat pembuangan? Atau adakah anda mempunyai sisa barangan bersaiz besar yang tidak lagi digunakan tetapi tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengannya? Jangan risau, hubungi RR Pro Transport pada hari ini untuk dapatkan sebut harga dengan murah dan dalam bajet anda.

Kami adalah sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan buang perabot lama, barang-barang lama, dan sisa-sisa barangan yang bersaiz besar menggunakan lori kami dari satu tan ke 5 tan. Antara servis kami adalah perkhidmatan pembuangan barang dan pelupusan perabot untuk keperluan kediaman rumah atau komersial anda termasuk pejabat korporat, kilang, dan bangunan perindustrian.

Dengan pengalaman kami dalam bidang pengumpulan dan pembuangan perabot lama dan barangan lama yang kering, anda boleh yakin bahawa apabila anda memanggil kami, anda akan menerima perkhidmatan pembuangan barangan bersaiz besar yang baik untuk membantu anda angkat dan membuang barangan yang tidak diperlukan lagi.

Antara perabot lama dan sampah yang kami ada terima dan buang termasuk peralatan elektrik yang tidak lagi berfungsi seperti peti sejuk, mesin basuh, dan televisyen lama. Kami juga mengumpul barangan perabot besar yang terpakai seperti sofa, kerusi dan meja lama, kabinet, tilam, katil, kotak dan pelbagai barangan lain dari tempat anda ke tempat pelupusan sampah.

Ahli-ahli khidmat pelanggan kami yang mesra yang berkhidmat setiap hari sedia untuk memenuhi keperluan buang perabot lama dan barang-barang lama anda. Untuk mengetahui lebih lanjut dan sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan dan kerja pembuangan buangan pukal kami, sila hubungi kami melalui whatsapp, sms, facebook, emel, blog, atau telefon sama ada anda di Bandar Baru Klang, Shah Alam, Bukit Rawang, Taman Jaya, Bandar Utama, Sungai Besi, Pandan Indah, Putrajaya, Gombak, Ara Damansara, Jalan Ampang atau lain-lain kawasan dan area yang sekitar Semenanjung Malaysia sahaja.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Servis Lori Pembuangan

[supsystic-price-table id=26]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa pembuangan barang:

  • Harga bergantung kepada:

– bilangan dan saiz barangan untuk dibuang
– lokasi pickup (ada lift atau tidak dan jarak ke lif)
– jarak sebenar dari lokasi anda ke tempat pelupusan sampah

  • Boleh memuatkan lebih kurang 2 tilam lama saiz queen, 1 tilam lama saiz single, 2 almari, 1 kabinet 6 kaki dan beberapa barangan kecil

* Sila tanya staff kami untuk sebut harga untuk pembuangan barang lama anda
* Kami menghantar barangan anda untuk dibuang di tempat pelupusan sampah yang ditetapkan di Selayang atau Setapak. Harga termasuk RM60 untuk cas pelupusan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan buang perabot lama dikira?

Kos perkhidmatan buang perabot lama adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • bilangan dan saiz perabot lama yang perlu dibuang
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut perabot lama
  • bilangan pekerja – pekerja untuk tugas ini
  • bilangan trip yang diperlukan untuk servis transport barangan anda
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?
Syarikat kami menyediakan perkhidmatan buang perabot lama di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang dan Johor.
Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar-gambar dan jumlah bilangan perabot lama dan barang-barang yang perlu dibuang, lokasi anda (dan jikalau ada lif atau tidak untuk kediaman di kondo dan tarikh pembuangan barang.

Testimoni

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada RR Pro Transport yang membantu membersihkan perabot-perabot lama dari rumah saya

Mrs Bala

“Kami sangat gembira dengan cara syarikat anda melakukan penyingkiran barangan lama pada minggu lalu di premis kami, terima kasih”

Pn. Chan

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera