Lori Sewa Pindah Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menyediakan perkhidmatan lori sewa pindah rumah yang berkualiti di Kuala Lumpur dan Selangor. Pasukan kami akan membantu anda membungkus, memuatkan, mengangkut, membongkar dan memindahkan barangan dan perabot anda di Ampang, Subang Jaya dan Bangsar. 

Kami juga boleh membantu anda berpindah rumah ke jarak jauh seperti ke negeri lain di Semenanjung Malaysia dengan lori sewa. Contohnya Seremban, Perak dan Johor Bahru. Biar pembantu lori kami mengangkat barangan agar anda tidak perlu berada di bawah cuaca panas dan bersusah – susah angkat barangan berat kerana kami akan menjalankan tugasan lori sewa ini dengan elok. 

Syarikat transport dan lori sewa kami berfungsi mengikut undang-undang. Jika anda nak bertanya tentang butiran perkhidmatan lori sewa atau cara kerja kami di Kuantan, Mont Kiara dan Jelatek, pastikan anda menghubungi pekerja kami. 

Kami mempunyai manpower yang mencukupi untuk perkhidmatan tambahan seperti pasang semula dan buka perabot dan pembelian kotak pemindahan sekira pelanggan memerlukan. Pekerja kami dilatih untuk pandu lori sewa dengan muatan penuh dengan bertanggungjawab di lokasi Setiawangsa dan Bukit Melawati.

Jika anda sepasang suami isteri yang baru atau bakal berkahwin dan ingin pindah rumah baru, anda tidak perlu memberi pembayaran mahal, jimat duit anda dan mari cari kami. Kami mampu menguruskan hal ini dengan kualiti tertinggi untuk barangan pelbagai saiz dan skop termasuk di kondominium mewah di destinasi anda contohnya di Mahkota Cheras, Sentul Park dan Pandan Indah. Servis lori sewa kami adalah mencukupi di kawasan Segambut, Solaris Dutamas dan Taman Bukit Jalil. 

Bergantung kepada jenis pakej lori yang dipilih, pasukan profesional kami juga menyediakan khidmat sewa lori, pembungkusan barang peralatan komputer, alat katering, peralatan, tong, peti sejuk, kerja seni, almari, pelamin kenduri, katil, mesin cuci basuh, meja makan, perabot, peralatan dapur, peralatan sukan dan kemas harta benda lain dalam kuantiti banyak kecuali barang segar sebelum bergerak ke tempat seperti Kampung Tasek Permai, Kampung Permata dan Taman Pudu Ulu. 

Keselamatan harta benda dan barangan bilik anda adalah diutamakan. Barang berkaca yang mudah pecah akan diangkat dengan baik. Kami akan memastikan pemindahan akan habis sepenuhnya dalam jam waktu yang ditetapkan dan juga barangan ditutupi dengan kanvas. Marilah menempah lori sewa murah kami di Taman Pelangi, Jalan Duta dan Taman Emas untuk keperluan anda.

Lori sewa kami sering digunakan oleh pemilik rumah atau kedai di kawasan Sri Hartamas, Petaling Jaya dan Kepong. Semua lori sewa 1 tan ke 5 tan yang dijaga dengan bersih dan motor lori juga di servis dengan baik. 

Untuk melancarkan proses, setiap lori sewa kami dilengkapi dengan peralatan, troli, tali dan bahan pembungkusan yang diperlukan. Dengan ini anda tidak perlu guna dan beli bahan berlebihan. Jagaan dan perhatian khas diberikan oleh kakitangan kami untuk memastikan proses pindah rumah anda berjalan dengan lancar di Gombak, Kajang dan Bangi. Kami juga bersedia untuk melintasi negeri ke Perlis, Kelantan dan Bandar Hilir Melaka, atau hantar barang ke KLIA airport.

Bagi alamat di Batu Caves, Wangsa Maju dan Damansara, kami menyediakan perundingan percuma dan bekerja bersama-sama dengan keluarga anda dengan bebas tekanan, membolehkan anda memberi tumpuan kepada perkara-perkara penting lain. 

Dengan perkhidmatan lori sewa kami, anda tidak perlu berurusan dengan kerja ini. Jadi sila menikmati ketenangan fikiran semasa kami mengendalikan hal pindah rumah dengan senang di Keramat, Desa Setapak dan Taman Connought. Kami juga akan memberi nasihat dan anda hanya perlu ikut tips kami. Jangan tunggu lagi dan dapatkan perkhidmatan lori sewa kami di Shah Alam, Jalan Cochrane dan Putrajaya.

Pasukan pemandu lori sewa kami mempunyai banyak pengalaman dalam penghantaran barang dan berkerja di lokasi berikut – rumah pangsa, rumah banglo, villa, rumah bertingkat, kondo dan lain lain, di tempat seperti Taman Salak Mulia, Selayang dan Taman Melati, dan memahami selok-belok industri ini. 

Upah servis lori sewa kami kerana dengan kecekapan dan berpengalaman yang bertahun-tahun, kami akan memastikan bahawa semua harta benda anda dipindahkan dengan selamat ke rumah baru anda di kawasan perumahan yang meliputi Taman Medan Cahaya, Taman Midah dan Taman Puchong. Pekerja kami memahami skop kerja mereka dan mereka akan memunggah lalu isikan lori sewa dengan baik supaya barang muat di lori sewa. Kami akan tawarkan pakej yang sesuai kepada anda di Taman Intan, Puncak Alam dan Lembah Klang.

Kadang kala tidak salahnya untuk membuat perbandingan di laman web secara online di kawasan anda seperti di Taman Maluri, Sungai Besi dan Bandar Saujana Putra. Banyak pelanggan kongsi dan beritahu nombor telefon kami kepada kawan dan ajak mereka untuk pilih perkhidmatan lori sewa kami kerana mereka takkan rasa risau dengan status kerja kami. Nama syarikat kami dipaparkan sebagai syarikat yang amanah dengan komen bagus. Apabila kami nampak kegembiraan di mata pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan lori sewa yang dihantar, kami tahu bahawa kami telah beri perkhidmatan lori sewa lima bintang kepada mereka.

Sedang mencari lori sewa? Jangan ragu lagi, hubungilah syarikat lori sewa kami dengan talian, emel atau whatsapp untuk pertanyaan tentang servis lori sewa dengan harga yang berpatutan yang merangkumi tempat seperti Shamelin Perkasa, Jalan Semarak dan Bandar Tasik Permaisuri. Tanpa mengira sama ada tuan atau puan adalah Melayu, Cina atau India, pekerja kami akan menghubungi anda. Mintalah sebut harga lori sewa yang termurah secara percuma dan membuat tempahan tarikh lori sewa anda hari ini.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa Pindah Rumah

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan pindah rumah dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa pindah rumah adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindahkan
  • saiz dan tan lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang
  • bilangan pekerja untuk tugasan pindah rumah
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke rumah baru

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa pindah rumah di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar perabot dan barang-barang rumah yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Saya sangat gembira dengan servis lori sewa pindah rumah oleh pasukan anda. Mereka memindahkan barang-barang keluarga saya dengan selamat ke rumah baru kami di Shah Alam. Terima kasih!

Jamal

“Keluarga saya pindah rumah ke Bandar Baru Klang hari Sabtu yang lepas dengan pertolongan lori sewa pindah rumah anda. Terima kasih!”

Puan Chan

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.