Lori Sewa Pindah Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Kami menyediakan perkhidmatan lori sewa pindah rumah yang penuh dan berkualiti di Kuala Lumpur dan Selangor. Pasukan kami akan membantu anda membungkus, memuatkan, mengangkut, membongkar dan memindahkan barangan dan perabot anda. Kami mampu menguruskan pemindahan untuk barangan yang pelbagai saiz dan skop yang disesuaikan dengan keperluan pemindahan rumah anda. Pasukan profesional kami juga menyediakan khidmat pembungkusan peralatan, komputer, peralatan, kerja seni, katil, perabot, peralatan dapur, peralatan sukan dan harta benda lain sebelum bergerak.

Kami mempunyai lori sewa untuk pindah rumah dari 1 tan ke 5 tan yang dijaga dengan bersih dan diservis dengan baik. Setiap lori kami dilengkapi dengan peralatan, troli, tali dan bahan pembungkusan. Jagaan dan perhatian khas diberikan oleh kakitangan pindah rumah kami untuk memastikan pemindahan rumah anda berjalan dengan lancar.

Kami menyediakan perundingan percuma dan bekerja bersama-sama dengan keluarga anda untuk pemindahan rumah yang bebas tekanan, membolehkan anda memberi tumpuan kepada perkara-perkara penting lain. Dengan servis kami, anda boleh menikmati ketenangan fikiran semasa kami menguruskan hal pindah rumah anda.

Pasukan pemandu lori dan pindah rumah kami mempunyai banyak pengalaman dalam bidang pemindahan rumah (dari rumah pangsa, rumah bunglo, rumah bertingkat, kondo dan lain lain), dan memahami selok-belok industri ini. Dengan kecekapan dan berpengalaman yang bertahun-tahun, kami akan memastikan bahawa semua barangan anda dipindahkan dengan selamat dan berhati-hati ke rumah baru anda.

Hubungilah RR Pro Transport untuk servis lori sewa pindah rumah dengan harga yang berpatutan hari ini.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan pindah rumah dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa pindah rumah adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindahkan
 • saiz dan tan lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang
 • bilangan pekerja untuk tugasan pindah rumah
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke rumah baru
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa pindah rumah di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar perabot dan barang-barang rumah yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Saya sangat gembira dengan servis lori sewa pindah rumah oleh pasukan dari RR Pro Transport. Mereka memindahkan barang-barang keluarga saya dengan selamat ke rumah baru kami di Shah Alam. Terima kasih!

Jamal

“Keluarga saya pindah rumah ke Bandar Baru Klang hari Sabtu yang lepas dengan pertolongan lori sewa pindah rumah dari RR Pro Transport. Terima kasih!”

Puan Chan

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera