Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Buang Tilam Lama di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis buang tilam lama di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Mempunyai tilam lama yang perlu dikeluarkan dari rumah anda? Anda tidak perlu tertekan dan perlu keluarkan banyak tenaga untuk melalui tangga atau cemas memandu jauh-jauh semata-mata untuk membuang satu tilam lama.

Apabila anda menjadualkan perkhidmatan pelupusan tilam, pasukan kami akan melakukan semua pengangkatan berat yang sukar untuk anda!

Anda tidak perlu risau kerana kami akan membawa tilam berat lama (bersaiz king, queen atau single) keluar dari pintu rumah anda ke lokasi pelupusan sampah yang sepatutnya.

Mengapa anda perlu memilih servis buang tilam lama kami:

  • Bebas tekanan: Anda akan sentiasa menerima sebut harga yang percuma supaya anda tahu kos sebenar tanpa was-was sebelum memilih servis pembuangan tilam lama kami.
  • Pasukan Terlatih: Anda dapat bernafas mudah dengan mengetahui bahawa setiap ahli pasukan syarikat kami dilatih secara profesional untuk menjalankan khidmat buang tilam lama dan barangan lain anda.
  • Tindak Balas Pantas: Jika anda memerlukan bantuan untuk membuang tilam dan perabot lama dengan cepat, pilihan syarikat kami, kerana kami dapat menguruskan apa yang anda perlukan, walaupun pada saat terakhir dalam kebanyakan kes.
  • Servis Cekap: Anda akan tersenyum kerana pasukan kami akan memberi kepada anda perkhidmatan yang sopan, cekap, mesra dan tanpa tekanan.

Bersedia untuk membuang tilam lama anda? Ia semudah 1, 2, 3. Anda hanya perlu menghubungi syarikat kami dan membuat tempahan hari dan masa melalui whatsapp, e-mel atau dengan memanggil nombor telefon kami.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

FAQs

Bagaimanakah harga untuk servis buang tilam lama?

Harga servis buang tilam lama anda adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jumlah dan saiz tilam lama yang perlu dibuang
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk servis buang tilam lama
  • bilangan tenaga pekerja yang diperlukan untuk tugas ini
Dimanakan lokasi yang diservis oleh RR Pro Transport?
RR Pro Transport menyediakan servis buang tilam lama di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.
Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar dan jumlah bilangan tilam lama dan barang-barang lain yang perlu dibuang, lokasi anda (dan jikalau ada lif atau tidak untuk kediaman di apartment) dan tarikh pembuangan tilam lama.

Testimoni

“Terima kasih banyak-banyak kepada pasukan RR Pro Transport kerana membantu keluarga saya membuang tilam saiz king dan queen kami yang sangat lama ke tempat pelupusan sampah. Kami akan mencadangkan syarikat anda kepada rakan-rakan kami.”

Mrs Ng

“ Cepat, mesra, teratur dan sangat profesional! Jika cara mereka membuang tilam lama adalah apa-apa petunjuk tentang bagaimana mereka akan memindahkan barang-barang anda ke rumah baru anda, mereka pasti menjadi panggilan pertama saya semasa saya pindah rumah nanti. Kami pasti akan mengesyorkan khidmat pemindahan mereka.

Puan Zuraida

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera