Buang Tilam Lama di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami ada menawarkan kepada pelanggan perkhidmatan buang tilam lama di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia. Servis kami sedia ada di Ara Damansara, Bandar Utama, Petaling Jaya, Shah Alam dan di tempat lain.

Mempunyai tilam lama yang nak dikeluarkan dari rumah anda? Anda tidak perlu tertekan dan perlu keluarkan banyak tenaga untuk melalui tangga atau cemas memandu jauh-jauh semata-mata untuk membuang satu tilam lama itu. 

Apabila anda menjadualkan perkhidmatan pelupusan tilam, pasukan kami boleh melakukan semua pengangkatan berat yang sukar untuk anda dengan cara yang mudah!

Anda tidak perlu risau lagi kerana kami akan membawa tilam berat lama (bersaiz king, queen atau single) keluar dari pintu rumah anda ke lokasi mana pelupusan sampah yang sepatutnya.

Mengapa anda perlu memilih servis buang tilam lama oleh kami:

  • Bebas tekanan: Anda akan sentiasa menerima sebut harga yang percuma supaya anda tahu kos sebenar tanpa was-was sebelum memilih servis pembuangan tilam lama kami.
  • Pasukan Terlatih: Anda dapat bernafas mudah dengan mengetahui bahawa setiap ahli pasukan syarikat kami adalah dilatih secara profesional untuk mereka menjalankan khidmat buang tilam lama dan barangan lain anda.
  • Tindak Balas Pantas: Jika anda memerlukan bantuan untuk membuang tilam dan perabot lama dengan cepat, pilihan syarikat kami, kerana kami dapat menguruskan apa yang anda perlukan dan mempunyai pengalaman bertahun tahun dalam bidang ini, walaupun pada saat terakhir dalam kebanyakan kes.
  • Servis Cekap: Anda akan tersenyum kerana pasukan kami akan memberi kepada anda perkhidmatan yang sopan, cekap, mesra dan tanpa tekanan.

Selain buang tilam lama, kita juga turut membantu orang ramai untuk membuang barang lama seperti barangan pukal, katil lama dan peralatan sukan yang rosak.

Bersedia untuk membuang tilam lama anda? Ia semudah 1, 2, 3. Anda hanya perlu menghubungi syarikat kami dan membuat tempahan hari dan masa melalui whatsapp, e-mel atau dengan memanggil nombor telefon kami. 

Harga Servis Lori Pembuangan

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa pembuangan barang:

  • Harga bergantung kepada:

– bilangan dan saiz barangan untuk dibuang
– lokasi pickup (ada lift atau tidak dan jarak ke lif)
– jarak sebenar dari lokasi anda ke tempat pelupusan sampah

  • Boleh memuatkan lebih kurang 2 tilam lama saiz queen, 1 tilam lama saiz single, 2 almari, 1 kabinet 6 kaki dan beberapa barangan kecil

* Sila tanya staff kami untuk sebut harga untuk pembuangan barang lama anda
* Kami menghantar barangan anda untuk dibuang di tempat pelupusan sampah yang ditetapkan di Selayang atau Setapak. Harga termasuk RM60 untuk cas pelupusan

Soalan Lazim

Bagaimanakah harga untuk servis buang tilam lama?

Harga servis buang tilam lama anda adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jumlah dan saiz tilam lama yang perlu dibuang
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk servis buang tilam lama
  • bilangan tenaga pekerja yang diperlukan untuk tugas ini

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Kami menyediakan servis buang tilam lama di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar dan jumlah bilangan tilam lama dan barang-barang lain yang perlu dibuang, lokasi anda (dan jikalau ada lif atau tidak untuk kediaman di apartment) dan tarikh pembuangan tilam lama.

Testimoni

“Terima kasih banyak-banyak kepada pasukan anda kerana membantu keluarga saya membuang tilam saiz king dan queen kami yang sangat lama ke tempat pelupusan sampah. Kami akan mencadangkan syarikat anda kepada rakan-rakan kami.”

Mrs Ng

“ Cepat, mesra, teratur dan sangat profesional! Jika cara mereka membuang tilam lama adalah apa-apa petunjuk tentang bagaimana mereka akan memindahkan barang-barang anda ke rumah baru anda, mereka pasti menjadi panggilan pertama saya semasa saya pindah rumah nanti. Kami pasti akan mengesyorkan khidmat pemindahan mereka.

Puan Zuraida

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera