Lori Sewa di Selangor

Sekiranya anda ingin memindahkan rumah atau barang-barang anda sendiri di mana-mana di seluruh Selangor, Semenanjung Malaysia – Taman Bangi Indah, Rawang, Putrajaya, Dengkil, Batu Caves, Damansara Jaya dan kawasan yang berdekatan, anda mungkin memerlukan perkhidmatan lori sewa.

Jadi apakah faedah-faedahnya untuk menyewa sebuah lori dari kami?

Menyewa sebuah lori boleh menjadi lebih murah dan mudah daripada memiliki lori sendiri.

Dengan syarikat kami, anda boleh yakin bahawa kadar sewa lori kami adalah murah dan berpatutan. Anda boleh menyewa lori kami untuk menghantar perabot dan pindah barangan yang berat atau bersaiz besar atau barang kilang. Kami juga mempunyai ramai tenaga pekerja mahir untuk memunggah barangan ke dalam lori dan ke destinasi yang terakhir.

Menyewa sebuah lori adalah penyelesaian terbaik untuk keadaan kerja ad-hoc atau situasi seperti mana memindahkan rumah, pejabat atau barang. Kami menawarkan lori pelbagai saiz dari 1 tan, 3 tan dan 5 tan dan lorisewa lain dengan pakej istimewa untuk kegunaan dan tempahan dengan harga yang termurah supaya pelanggan kami berpuas hati dengan servis kami.

Anda tidak perlu bimbang tentang cukai jalan, premium insurans atau servis kerana kami akan menguruskan kesemua perkara penghantaran ini untuk anda apabila anda menyewa lori dari syarikat kami yang sudah lama beroperasi.

Hubungi kami pada hari ini dengan segera untuk dapatkan sebut harga percuma untuk lori sewa di area Selangor seperti Gombak, Bandar Baru Ampang, Bukit Idaman Selayang, Puchong, Cheras, Shah Alam, Taman Klang Utama dan kawasan yang berhampiran seperti di Wangsa Melawati. Syarikat kami buka dan sedia berkhidmat sepanjang tahun.

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Syarikat RR Pro Transport mempunyai pasukan khidmat pelanggan, pemandu lori dan tenaga pekerja yang cekap dan peramah. Itulah sebabnya saya terus mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka untuk perniagaan saya di Sungai Buloh”

Mr Tony

“Staf RR Pro Transport effektif dan peramah. Mereka datang ke rumah saya untuk melihat saiz lori sewa yang sesuai dengan keperluan kami sebelum memberi sebut harga untuk servis pindah rumah ke Serdang.”

Cik Jasmine

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera