Lori Sewa di Kepong

Dapatkan perkhidmatan lori sewa kami di Kepong dan kawasan sekitarnya termasuk Selayang dan Sungai Buloh. Kami menawarkan perkhidmatan pengangkutan yang boleh dipercayai dan murah. 

Kami memberi jaminan bahawa perkhidmatan sewa lori jenis bonded, kotak dan kanvas kami boleh digunakan sebagai pengangkutan kediaman untuk bilik atau penghantaran komersial di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Selain itu, kami juga memberi perkhidmatan lori pindah barangan ke Desa Park City, Taman Maluri dan Solaris Mont Kiara. Kawasan seperti Kota Kemuning, Wangsa Maju dan Batu Caves juga berada dalam kawasan perkhidmatan pengangkutan lori sewa kami.

Ketika anda ingin pindah barangan secara jarak dekat di sekitar Lembah Klang, atau jarak jauh dari KL ke negeri-negeri lain di Semenanjung Malaysia seperti Ipoh, Perak atau Johor, faktor utama anda adalah barangan harus berada dalam keadaan yang selamat dan kering sepanjang perjalanan berpindah terutamanya semasa hujan. Ini penting kerana barang anda boleh terdiri daripada perabot, peralatan elektrik seperti mesin basuh atau peti sejuk yang perlu dipindahkan dengan baik.

Sebelum memilih servis sewa lori, berikut adalah beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan:

– Saiz lori yang akan disewa untuk pemindahan 

Sekiranya anda tidak pasti mengenai saiz lori yang perlu disewa, sila meninjau di laman web kami atau hantarkan gambar barang kepada kakitangan kami yang akan memberitahu anda saiz yang sesuai dari lori sewa 1 tan hingga 5 tan. Ini akan memastikan bahawa saiz dan berat barang sesuai dengan kapasiti lori yang disewa. Servis sewa lori tailgate boleh disusun mengikut keadaan sekiranya barang berat perlu dipindahkan. Contohnya perabot meja kayu kayan, barangan hiasan mudah pecah seperti pasu, katil, buku, pelamin, alatan katering dapur, tilam dan lain-lain.

– Jumlah perjalanan 

Tentukan sama ada anda memerlukan perkhidmatan perjalanan sehala, perjalanan berulang-ulang atau perjalanan lain ke destinasi seperti ke Cyberjaya, Putrajaya dan Petaling Jaya. Kami sedia membantu dengan memenuhi permintaan anda dengan harga pindah termurah.

– Pemandu lori yang berpengalaman

Anda memerlukan syarikat lori sewa dengan pemandu yang selamat disediakan serta bereputasi baik agar dapat mengangkut barang dengan cara yang selamat ke destinasi terakhir. Pemandu yang kami upah adalah berpengalaman dan mereka tahu cara memandu dengan selamat di jalan raya dan lebuh raya terutamanya apabila memandu sebuah lori yang penuh dengan barang yang berat, besar dan mudah pecah. Yakinlah bahawa kami adalah berkebolehan untuk menangani semua barang dan pindah dengan berhati-hati kerana kami utamakan keselamatan. Tambahan pula, kami telah memberi khidmat pindah barang ke kawasan berhampiran kilang di Sungai Besi, Cheras dan Shah Alam.

– Adakah perkhidmatan tenaga kerja pemindahan diperlukan?

Perkhidmatan pindah manpower kami adalah fleksibel, oleh itu anda boleh mendapatkan pakej perkhidmatan tenaga kerja kami dengan sejahtera dan senang untuk membantu memuat dan memunggah barang atau perkhidmatan pembungkusan kotak dengan bahan seperti kertas atau roll plastik. Pada tarikh pemindahan, kakitangan kami yang berpengalaman akan berada di lokasi anda untuk mengangkut barang secara sistematik bagi memudahkan kerja. Kami juga mempunyai alatan atau perkakas keperluan seperti tangga tingkat untuk membantu kerja kami. Jadi anda tidak perlu membeli lalu menjual sebarang alatan selepas barangan dihantar.

– Harga sewa 

Kami memahami bahawa pelanggan menginginkan servis sewa lori yang profesional dan murah. Pasukan kami akan melakukan yang terbaik dalam menyediakan perkhidmatan ini sesuai dengan anggaran kira yang boleh anda terima agar anda tidak perlu membayar berlebihan di mana perkhidmatan lori kami meliputi kawasan Serendah, Jinjang dan Damansara Jaya.

– Keadaan lori

Lori kami adalah bersih dan dijaga dengan baik secara berkala semenjak ia dibeli. Semua barang akan bertutup dan berkanvas dalam lori sebelum bertolak ke destinasinya seperti ke Bukit Aman dan Rawang.

Pekerja kami terdedah dengan pelbagai masalah dan mereka berkemampuan untuk selesaikan ia. Oleh itu, ramai pelanggan nak serahkan pemindahan mereka kepada syarikat kami.

Kami menawarkan perkhidmatan sewa lori yang baik di Ampang dan Rawang di Selangor Darul Ehsan dengan harga yang berpatutan. Anda tidak perlu pening kepala untuk membuang sampah kerana kami akan membantu anda. Jangan risau, biar pakar kami yang mempunyai kepakaran dan pengalaman untuk menyelesaikan sebarang masalah. Anda boleh mempercayai kami untuk pemindahan yang tepat pada masanya, dan cekap ke destinasi akhir anda. 

Layari laman web online kami dan mencari maklumat. Jangan tunggu lagi dan hubungi pekerja kami yang berpengalaman melalui telefon, whatsapp atau SMS untuk sebut harga PERCUMA hari ini!

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kepong, Kuala Lumpur, dan Selangor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pekerja-pekerja dari syarikat anda telah membantu menawarkan servis lori sewa pindah rumah 3 tan untuk keluarga saya pada bulan lepas dari Rawang ke Kepong. Terima kasih.”

Puan Rosmah

“Servis lori sewa 5 tan dari syarikat anda adalah pada harga yang murah dan tahap servis juga berkualiti. Terima kasih untuk khidmat pindah rumah untuk keluarga saya di Kepong.”

Encik Suresh

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.