Lori Sewa di Kepong

Dapatkan perkhidmatan lori sewa kami di Kepong dan kawasan sekitarnya termasuk Selayang dan Sungai Buloh. Kami menawarkan perkhidmatan pengangkutan yang boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan.

Perkhidmatan pengangkutan lori jenis bonded, kotak dan kanvas kami boleh digunakan sebagai pengangkutan kediaman atau penghantaran komersial di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Ketika anda ingin memindahkan barang-barang secara jarak dekat di sekitar Lembah Klang atau jarak jauh dari KL ke negeri-negeri lain seperti Perak atau Johor, faktor utama anda adalah barang-barangan harus berada dalam keadaan yang selamat sepanjang perjalanan. Ini penting kerana barang anda boleh terdiri daripada perabot, peralatan elektrik seperti mesin basuh atau peti sejuk yang perlu dipindahkan dengan berhati-hati.

Sebelum memilih servis sewa lori, berikut adalah beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan:

– Jenis dan saiz lori yang akan disewa

Sekiranya anda tidak pasti mengenai saiz lori yang perlu disewa, sila meninjau di laman web kami atau hantarkan gambar barang kepada kakitangan kami yang akan memberitahu anda saiz lori yang sesuai dari lori satu tan hingga 5 tan. Ini akan memastikan bahawa saiz dan berat barang sesuai dengan kapasiti lori yang disewa. Servis sewa lori tailgate boleh disusun mengikut keadaan sekiranya barang berat perlu dipindahkan.

– Jumlah perjalanan lori yang diperlukan

Sila tentukan sama ada anda memerlukan perkhidmatan perjalanan sehala atau perjalanan berulang-ulang atau perjalanan lain. Kami sedia membantu dengan memenuhi permintaan anda.

– Pemandu yang profesional dan berpengalaman

 Anda memerlukan syarikat lori sewa dengan pemandu lori yang selamat serta bereputasi baik agar dapat mengangkut barang dengan cara yang selamat ke destinasi terakhir. Pemandu lori kami adalah berpengalaman dan mereka tahu cara memandu dengan selamat di jalan raya dan lebuh raya terutamanya apabila memandu sebuah lori yang penuh dengan barang yang berat, besar dan mudah pecah. Yakinlah bahawa kami adalah berkebolehan untuk menangani semua jenis barang dengan berhati-hati.

– Adakah perkhidmatan tenaga kerja diperlukan?

Perkhidmatan kami adalah fleksibel, jadi anda boleh memilih untuk mendapatkan perkhidmatan tenaga kerja kami untuk membantu memuat dan memunggah barang atau perkhidmatan pembungkusan jika diperlukan. Pada tarikh pemindahan, kakitangan kami yang berpengalaman akan berada di lokasi anda untuk mengangkut barang secara sistematik.

Harga sewa lori

Kami memahami bahawa pelanggan meninginkan servis sewa lori yang profesional dan berpatutan. Pasukan kami akan melakukan yang terbaik dalam menyediakan perkhidmatan ini sesuai dengan anggaran anda.

– Keadaan lori

Lori kami adalah bersih dan dijaga dengan baik secara berkala.

Kami menawarkan perkhidmatan sewa lori yang profesional di Kepong, Rawang dan Selangor dengan harga yang berpatutan. Anda boleh mempercayai kami untuk penghantaran barang yang tepat pada masanya, cekap dan boleh dipercayai ke destinasi akhir anda. Jangan tunggu lagi dan hubungi pekerja kami yang berpengalaman untuk sebut harga PERCUMA hari ini!

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Ampang, Hulu Kelang, Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pekerja-pekerja dari syarikat anda telah membantu menawarkan servis lori sewa pindah rumah 3 tan untuk keluarga saya pada bulan lepas dari Rawang ke Kepong. Terima kasih.”

Puan Rosmah

“Servis lori sewa 5 tan dari syarikat anda adalah pada harga yang murah dan tahap servis juga berkualiti. Terima kasih untuk khidmat pindah rumah untuk keluarga saya di Kepong.”

Encik Suresh

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera