Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lori Pikap Murah di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis sewa lori pikap murah di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia untuk sebarang jenis pemindahan.

Kadang-kadang anda tidak mempunyai cara atau tenaga kerja untuk menghantar barangan bersaiz besar dari titik A hingga B atau dari rumah ke tempat lain.

Juga, pernahkah anda cuba membeli sesuatu perabot tetapi anda tidak dapat mencari penyelesaian yang sesuai dan kos efektif untuk mendapatkan item tersebut ke lokasi anda?

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan lori pikap dan penghantaran kepada pelanggan untuk kediaman rumah, pejabat atau bisnes.

Kebanyakan pelanggan kami tidak mempunyai trak pikap, trak kotak, atau van kargo yang sedia untuk kegunaan mereka. Jadi, mereka mengambil khidmat lori sewa pikap kami yang menggunakan Toyota Hilux dan pikap kami jenis lain.

Pekerja kami boleh membantu anda memunggah dan memindahkan perabot, peralatan elektrik seperti peti sejuk, peti ais, televisyen, mesin basuh, bekalan, tilam, peralatan dan bahan untuk penghantaran syarikat anda di kawasan kota di Kuala Lumpur dan Selangor.

Pasukan kami akan memastikan langkah berjaga-jaga diambil di mana barangan anda akan dibungkus dan dilindungi kandungannya semasa pengangkutan.

Kami turut menyediakan khidmat pembalutan barangan anda untuk perlindungan daripada hujan dan panas terik matahari semasa pemindahan ke destinasi anda.

Jadi pasti kan anda hubungi pasukan pemindahan mahir kami, buat panggilan telefon atau isi borang pertanyaan dan layari laman web kami hari ini jika anda berminat dengan servis sewa lori pikap murah di sekitar kawasan Lembah Klang.

Jenis Lori Untuk Disewa

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori pikap dikira?

Kos perkhidmatan lori pikap adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • bilangan lori pikap yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Kami menyediakan perkhidmatan lori pikap di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Penang, Johor dan di seluruh Semenanjung Malaysia.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa buah lori pikap yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, jenis dan berat muatan barang dan tarikh sewaan lori pikap yang diperlukan.

Testimoni

“ Kami berterima kasih atas kefahaman dan kerjasama daripada syarikat anda tentang keperluan pengangkutan lori pikap kami untuk memindahkan barang-barang ke kedai. Saya mengucapkan terima kasih dan mengalu-alukan hubungan kerja positif yang berpanjang dengan syarikat anda.”

Puan Aila

“ Terima kasih kepada pasukan anda untuk servis sewa lori pikap yang cekap dan berpatutan kepada keluarga saya pada minggu lepas di Petaling Jaya. Mereka sangat profesional dan sentiasa memberikan perkhidmatan kelas pertama kepada kami. ”

Encik Raj

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

Mutiara Serdang, 6-31 Jalan Serdang Raya, 43300 Seri Kembangan, Malaysia.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera