Lori Sewa di Klang

Syarikat kami menyediakan lori sewa di Klang dan Port Klang, dan ke seluruh Semenanjung Malaysia dengan harga yang termurah atau berpatutan. Kita mempunyai beraneka bagai jenis pengangkutan yang membolehkan keperluan pelanggan dipenuhi.

Terdapat berbagai-bagai syarikat lori 3 tan sewa pindah rumah di pasaran Klang jua Shah Alam namun ketika diberitahu oleh pelanggan tetap, kita adalah terbaik antara semua di industri servis pindah rumah dan sewa trailer kerana kita mempersiapkan khidmat transport sewa serta semua 1 – 10 tan lori sewa kita diselenggara secara baik dan tahap servis sewa terbaik.

Lebih dari itu, sewaan lori kita termasuk operator sewa. Walaupun trafik sibuk dekat Gombak mahupun Lembah Klang, operator lori sewa 3 tan kita mampu mengatasi kesesakan bandar secara berpengalaman maka memastikan kesenangan pelanggan.

Ciri-ciri Penting Servis Lori Sewa Kita di Lembah Klang, Malaysia

 • Kita mampu membekalkan semua model lori sewa 1 – 10 tan berdasarkan keperluan sewa pelanggan
 • Semua lori sewa diselenggara secara baik
 • Kita boleh menyesuaikan lori sewa 1 – 5 tan berdasarkan keperluan sewa pelanggan
 • Semua pemandu lori sewa kita berpengalaman malah cekap
 • Kita mempunyai kelengkapan sewa sempurna maka dapat membantu pelanggan memudahkan proses pemindahan barang

Saiz serta jumlah barang ingin dipindahkan tidak menjadi masalah kepada kita walaupun mempunyai barang sedikit mahupun terlalu banyak. Kita mempunyai semua model lori sewa dapat menyesuai keperluan pelanggan.

Kita juga membekalkan servis sewa penghantaran simpanan sejuk jika diperlukan serta ciri-ciri lain pada ragam lori sewa adalah seperti lori berkuasa kecil, lori sejuk beku, lori tanpa kanopi, lori kanopi, lori kotak serta lain-lain. Pelanggan juga diberi hak mengubah suai lori sewa tersebut mengikut keperluan.

Pelanggan dapat berasa yakin bahawa keadaan lori kerana kita sentiasa menyelenggara serta menjaga semua lori sewa syarikat pada tahap terbaik. Pekerja juga selalu membasuh lori sewa memastikan kebersihan lori sentiasa.

Terdapat sesetengah pelanggan yang mungkin perlukan kotak dan bahan pemindahan barang. Bahan ini dapat kita bekalkan pada kos murah memastikan perjalanan lancar. Antara bahan mungkin perlukan adalah:

 • Penutup perlindungan
 • Peralatan pembungkusan serta kotak
 • Benang, tali

Semua operator kenderaan syarikat kita sangat berpengalaman serta berjaga-jaga ketika pandu lori sewa maka memastikan penghantaran barang dimasukkan buat lancar. Mereka menepati masa serta bersopan santun memastikan kepuasan pelanggan. Mereka merancang awal supaya kerja berjalan secara lancar.

Kenapa Memilih Lori Sewa Syarikat Kita 

Kita adalah syarikat pembekal sewa lori paling disyorkan di Klang serta Klang kerana:

 • Kita mempunyai beraneka pakej di mana pelanggan dapat memilih bergantung kepada keperluan
 • Kita sangat mengikuti masa serta menjaga jadual sepanjang perjalanan 
 • Kita membekalkan semua kelengkapan diperlukan supaya memudahkan proses pemindahan
 • Semua sebut kos kita adalah berpatutan berdasarkan servis diberikan
 • Kita adalah syarikat satu hentian di mana setiap servis mampu kita berikan daripada pembungkusan, penghantaran sampai pemindahan termasuk negeri lain seperti Johor mahupun Melaka.
 • Kita mempunyai pekerja pro maha berdedikasi maka memastikan operasi berjalan secara lancar

Kita mempunyai pelbagai pakej di mana pelanggan dapat memilih daripada pakej bergantung kepada jenis lori sewa diperlukan semasa pindah rumah mahupun pejabat sekitar area seperti Pandan Indah, Taman Bukit Aman, serta Puchong Putra Perdana. 

Kita juga menyediakan ciri tambahan sewa bagi memudahkan pemindahan. Kita mempunyai lori sewa agar menampung keperluan serta kehendak pelanggan pindah rumah serta pejabat dekat Petaling Jaya, Lembah Subang dan Selangor. Kita sangat teliti menepati masa sampai destinasi dituju agar menjaga masa tempoh penghantaran.

Kita selalu memberikan kos berpatutan kepada pelanggan untuk servis transport bekalkan. Kos ini adalah berbaloi bersamaan kualiti perkhidmatan. Kalau pelanggan memerlukan bantuan daripada perkhidmatan kita, kita mempunyai pekerja berdedikasi membantu pelanggan menyempurnakan setiap perkara serta memerhatikan permintaan pindah rumah mahupun kedai anda menerusi lori sewa di Klang, Kajang dan Kuala Lumpur. 

Kita juga menyediakan perkhidmatan buang barang lama serta membaiki perabot ketika sesuatu kecemasan berlaku.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Klang, Bandar Baru Klang, Kapar, Meru, Pelabuhan Klang, Kuala Lumpur, dan Selangor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan efisien dari syarikat anda telah membantu dengan menawarkan servis lori sewa transport barangan produk syarikat kami ke Pelabuhan Klang untuk dieksport ke luar negara. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada sesiapa yang memerlukan khidmat lori transport di atau ke Klang.”

Encik Adam

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah pada harga yang berpatutan dan pekerja-pekerja yang menjalankan kerja pemindahan barang dari syarikat kami ke Klang berjalan dengan lancar.”

Puan Onn

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

 • DD slash MM slash YYYY
 • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.