Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lori Sewa di Klang

Syarikat kami menyediakan lori sewa di Klang dan Port Klang dengan harga yang berpatutan. Kami mempunyai pelbagai jenis pengangkutan bagi memenuhi keperluan anda.

Terdapat pelbagai syarikat lori sewa di luar sana tapi seperti yang diberitahu oleh pelanggan tetap, kami adalah antara yang terbaik dalam industri ini kerana kami menyediakan khidmat pengangkutan dan semua lori kami diselenggara dengan baik dan tahap servis yang terbaik.

Lebih dari itu, sewaan lori kami termasuk sekali dengan pemandu. Walaupun dalam kesibukan trafik di Klang, pemandu lori kami mampu untuk mengatasi kesesakan dengan pengalaman yang ada bagi memastikan kesenangan anda.

Ciri-ciri Penting Perkhidmatan Lori Sewa Kami

Antara ciri-ciri penting perkhidmatan lori kami yang menjadikan kami yang terbaik berbanding dengan syarikat yang lain di Klang ini adalah:

 • Kami mampu menyediakan semua jenis lori untuk keperluan anda
 • Semua lori kami diselenggara dengan baik
 • Kami boleh menyesuaikan lori berdasarkan keperluan anda
 • Semua pemandu lori kami berpengalaman
 • Kami mempunyai kelengkapan untuk membantu dalam memudahkan pemindahan barang

Saiz dan jumlah barangan yang perlu dipindahkan tidak menjadi masalah kepada kami walaupun mempunyai barangan yang sedikit dan terlalu banyak.  Kami mempunyai semua jenis lori bagi keperluan anda.

Kami juga menyediakan perkhidmatan simpanan sejuk jika perlu dan ciri ciri lain pada lori mengikut jenis dan jenis lori adalah seperti lori berkuasa kecil, lori sejuk beku, lori tanpa kanopi, lori kanopi, lori kotak dan lain lain. Anda juga boleh mengubah suai lori tersebut mengikut keperluan.

Anda boleh menyingkirkan rasa tidak yakin dengan keadaan lori kerana kami sentiasa menyelenggara dan menjaga semua lori syarikat ke tahap yang baik. Kami juga selalu mencuci dan membasuh lori bagi menjaga kebersihan lori kami.

Terdapat keperluan barangan yang boleh anda sewa dari kami untuk pemindahan. Antara barangan yang mungkin anda perlukan adalah:

 • Penutup perlindungan
 • Peralatan pembungkusan dan kotak
 • Benang dan tali

Semua yang disebut di atas boleh anda dapatkan dari kami adalah untuk membantu anda dalam proses pemindahan dengan kualiti.

Semua pemandu kenderaan syarikat kami adalah sangat berpengalaman dalam memandu lori dan sangat berjaga jaga dalam pemanduan dalam memastikan penghantaran barang dalam keadaan yang lancar. Mereka sangat menepati masa dan sopan dalam kerja bagi memastikan kepuasan pelanggan. Mereka merancang awal supaya perkhidmatan berjalan dengan lancar.

Kenapa Memilih Kami Untuk Perkhidmatan Sewa Lori

Kami adalah syarikat perkhidmatan sewa lori yang paling disyorkan di Klang dan Port Klang dan ini kerana:

 • Kami mempunyai pelbagai pakej di mana pelanggan kami boleh memilih bergantung kepada keperluan
 • Kami sangat mengikuti masa dan menjaga masa sepanjang perkhidmatan
 • Kami menyediakan semua kelengkapan bagi membantu memudahkan proses pemindahan
 • Semua perkhidmatan kami datang dengan harga yang berpatutan berdasarkan perkhidmatan yang diberikan
 • Kami adalah syarikat satu hentian di mana kami mampu memberikan pelbagai perkhidmatan kepada anda dari pembungkusan, penghantaran dan pemindahan
 • Kami mempunyai pasukan yang dedikasi bagi memastikan kerja kami berjalan dengan lancar

Kami mempunyai pelbagai pakej dimana pelanggan kami boleh memilih dari harga pakej bergantung kepada jenis lori yang disewa. Kami juga menyediakan ciri tambahan bagi sewa bagi memudahkan pemindahan. Kami mempunyai lori bagi menampung keperluan dan kehendak dari pelanggan. Kami sangat teliti dengan masa dan selalu ditepati dari sampai sehingga ke destinasi yang dituju dan kami mencuba untuk menjaga masa tempoh penghantaran.

Kami sangat menjaga harga supaya ia memberikan harga terbaik kepada pelanggan dengan perkhidmatan yang diberikan. Dengan kualiti kerja dan perkhidmatan diberikan, harga yang dibayar sangat berbaloi. Jika anda memerlukan bantuan dalam perkhidmatan kami, kami mempunyai pasukan yang berdedikasi mampu membantu anda dalam setiap perkara dan memerhatikan permintaan anda. Kami juga menyediakan perkhidmatan baiki secara kecemasan jika berlaku sesuatu yang tak dirancang.

Kami juga menyediakan perkhidmatan pemindahan, penghantaran, pembungkusan dan pindah rumah, gudang dan ruang simpanan untuk disewa serta pengurusan pelupusan sampah.

Anda boleh bertanyakan apa sahaja servis kami dan kami sedia membantu anda. Cuma perlu menghubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan lori terbaik di Klang dan Port Klang beserta pemandu dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang terbaik.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Lori Sewa

Harga Pakej Lori Sewa SahajaProjects

SSL

Lori Sewa 1 Tan Sahaja

RM 150

Lori 10 kaki:

Dimensi Lori: 9" X 5" X 5" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Lori Sewa 3 Tan Sahaja

RM 320

Lori 14 kaki:

Dimensi Lori: 14" X 7'2" X 7" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Lori Sewa 5 Tan Sahaja

RM 420

Lori 17 kaki:
Dimensi Lori: 16.5" X 7'2" X 7" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Lori Sewa 10 Tan Sahaja

RM 750

Lori 34 kaki:
Dimensi Lori: 34" X 9" X 12.5" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Klang, Bandar Baru Klang, Kapar, Meru, Pelabuhan Klang, Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan efisien dari syarikat anda telah membantu dengan menawarkan servis lori sewa transport barangan produk syarikat kami ke Pelabuhan Klang untuk dieksport ke luar negara. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada sesiapa yang memerlukan khidmat lori transport di atau ke Klang.”

Encik Adam

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah pada harga yang berpatutan dan pekerja-pekerja yang menjalankan kerja pemindahan barang dari syarikat kami ke Klang berjalan dengan lancar.”

Puan Onn

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera