Pindah Rumah Baru di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami menyediakan antara servis pindah rumah baru yang terbaik di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Sekiranya anda memerlukan servis pindah rumah baru di Lembah Klang, syarikat kami sedia memberikan servis lori sewa pindah rumah pada kadar yang sederhana. Tak kira sama ada anda nak memindahkan rumah baru, atau anda memerlukan khidmat lori sewa untuk memindahkan barang sahaja, fikirlah tentang kami kerana kami dikenali oleh orang ramai untuk prestasi unggul kami dengan mengambil perhatian terhadap butiran pemindahan rumah anda.

Jika anda mempunyai barangan (dapur, sukan) yang banyak, kami syorkan anda untuk menempah lori sewa 5 tan kami.

Pasukan pindah rumah kita akan menjalankan tugasan pindah rumah lama ke rumah baru anda seperti rumah kami sendiri dan mengambil penjagaan teliti semasa memindahkan barang-barangan ke rumah baru anda supaya seisi keluarga anda (suami, isteri dan anak) berpindah rumah dengan aman dan mudah.

Ia sentiasa amalan yang baik untuk merancang sebelum pemindahan ke rumah baru anda. Jika anda tinggal di sebuah kondo atau apartment, anda harus mendapatkan kebenaran dari pengurusan bangunan kondominium/apartment nya bagi berpindah terutamanya bila anda berpindah pada hujung minggu.

Jangan lupa untuk sentiasa buat labelkan kotak-kotak agar anda boleh mengetahui apa yang ada di dalam kotak-kotak tersebut tanpa perlu membuka semua kotak lain dan memeriksa satu persatu isi kandungannya. Anda dah boleh menjimatkan masa dengan tips ini sahaja. Selain itu, rancang dan tetapkan bilik mana setiap kotak harus ditempatkan di tempat kediaman baru supaya anda tidak kan runsing semasa menyusun barang di rumah baru.

Berpindah masuk ke rumah yang baru bukan sesuatu peristiwa yang menyenangkan untuk dilakukan tetapi anda pasti dapat meminimumkan masa dan usaha yang dibelanjakan apabila berpindah dengan menghubungi kami untuk membantu menguruskan proses pemindahan rumah anda.

Pasukan pemindahan pilihan kami pun memang berdedikasi dan juga memastikan bahawa prosedur yang bergerak lancar tanpa sebarang halangan dan memastikan semua perkara yang tidak diingini dielakan sebaik yang mungkin.

Jadi hubungi lah kami hari ini untuk servis lori sewa pindah rumah baru dengan harga yang berpatutan atau untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang lori sewa kami.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa Pindah Rumah

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan pindah rumah dikira?

Kos perkhidmatan pindah rumah adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah rumah
  • bilangan pekerja – pekerja untuk tugas pindah rumah
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke rumah baru

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah rumah di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar perabot dan barang-barang rumah yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Syarikat lori sewa yang boleh dipercayai. Kakitangannya berpengalaman dalam menasihatkan kami tentang saiz lori yang perlu kami sewa untuk memindahkan barang-barang kami ke rumah baru di Aman Suria. Bagus! ”

Encik Amar

“Perkhidmatan lori sewa pindah rumah yang sangat baik oleh kakitangan anda. Harga pakej lori sewa mereka berpatutan. Saya akan mengesyorkan kepada rakan-rakan saya sekiranya mereke memerlukan khidmat pindah rumah. “

Encik Amit

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.