Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pindah Rumah Baru di KL & Selangor

RR Pro Transport menyediakan antara servis pindah rumah baru yang terbaik di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Sekiranya anda memerlukan servis pindah rumah baru di Lembah Klang, RR Pro Transport sedia memberikan servis lori sewa pindah rumah pada kadar yang sederhana. Tak kira sama ada anda nak memindahkan rumah baru, atau anda memerlukan khidmat lori sewa untuk memindahkan barang sahaja, fikirlah RR Pro Transport kerana kami dikenali oleh orang ramai untuk prestasi unggul kami dengan mengambil perhatian terhadap butiran pemindahan rumah anda.

Jika anda mempunyai barangan (dapur, sukan) yang banyak, kami syorkan anda untuk menempah lori sewa 5 tan kami.

Pasukan pindah rumah kita akan menjalankan tugasan pindah rumah lama ke rumah baru anda seperti rumah kami sendiri dan mengambil penjagaan teliti semasa menggerakkan barang-barangan ke rumah baru anda supaya seisi keluarga anda (suami, isteri dan anak) berpindah rumah dengan aman dan mudah.

Ia sentiasa amalan yang baik untuk merancang sebelum pemindahan ke rumah baru anda. Jika anda tinggal di sebuah kondo atau apartment, anda harus mendapatkan kebenaran dari pengurusan bangunan kondominium/apartment nya bagi berpindah terutamanya bila anda berpindah pada hujung minggu.

Jangan lupa untuk sentiasa buat labelkan kotak-kotak agar anda boleh mengetahui apa yang ada di dalam kotak-kotak tersebut tanpa perlu membuka semua kotak lain dan memeriksa satu persatu isi kandungannya. Anda dah boleh menjimatkan masa dengan tips ini sahaja. Selain itu, rancang dan tetapkan bilik mana setiap kotak harus ditempatkan di tempat kediaman baru supaya anda tidak kan runsing semasa menyusun barang di rumah baru.

Berpindah masuk ke rumah yang baru bukan sesuatu peristiwa yang menyenangkan untuk dilakukan tetapi anda pasti dapat meminimumkan masa dan usaha yang dibelanjakan apabila berpindah dengan menghubungi kami untuk membantu menguruskan proses pemindahan rumah anda.

Pasukan pemindahan pilihan kami pun memang berdedikasi dan juga memastikan bahawa prosedur yang bergerak lancar tanpa sebarang halangan dan memastikan semua perkara yang tidak diingini dielakan sebaik yang mungkin.

Jadi hubungi lah RR Pro Transport hari ini untuk servis lori sewa pindah rumah baru dengan harga yang berpatutan atau untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang lori sewa kami.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja



Projects

SSL

Lori Sewa 1 Tan Sahaja

RM 150

Lori 10 kaki:

Dimensi Lori: 9" X 5" X 5" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Lori Sewa 3 Tan Sahaja

RM 320

Lori 14 kaki:

Dimensi Lori: 14" X 7'2" X 7" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Lori Sewa 5 Tan Sahaja

RM 420

Lori 17 kaki:
Dimensi Lori: 16.5" X 7'2" X 7" (L X W X H)

1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B) 

jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

  • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
  • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
  • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
  • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
  • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
  • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
  • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
  • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan pindah rumah dikira?

Kos perkhidmatan pindah rumah adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah rumah
  • bilangan pekerja – pekerja untuk tugas pindah rumah
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke rumah baru
Dimanakan lokasi yang diservis oleh RR Pro Transport?
RR Pro Transport menyediakan perkhidmatan pindah rumah di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Penang dan Johor.
Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar perabot dan barang-barang rumah yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Syarikat lori sewa yang boleh dipercayai. Kakitangannya berpengalaman dalam menasihatkan kami tentang saiz lori yang perlu kami sewa untuk memindahkan barang-barang kami ke rumah baru di Aman Suria. Bagus! ”

Encik Amar

“Perkhidmatan lori sewa pindah rumah yang sangat baik oleh kakitangan RR Pro Transport. Harga pakej lori sewa mereka berpatutan. Saya akan mengesyorkan kepada rakan-rakan saya sekiranya mereke memerlukan khidmat pindah rumah. ”

Encik Amit

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera