Pindah Peti Keselamatan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis pindah peti keselamatan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Kotak peti selamat cenderung menjadi lebih berisiko dan membosankan kerana pukal dan berat badan mereka. Kotak besi keselamatan datang dalam pelbagai bentuk dengan setiap satunya memerlukan langkah berjaga-jaga yang berbeza ketika bergerak.

Gabungan keperluan ini dan sifat fizikalnya tidak boleh diabaikan atau mungkin akan ada kerosakan atau kecederaan yang disebabkan.

Pemindahan kotak keselamatan yang tertentu juga memerlukan set alat dan kelengkapan tertentu dan syarikat kami dapat memberi jaminan bahawa kami mempunyai pengalaman untuk memindahkan peti keselamatan anda.

Meninggalkan barangan berharga di dalam peti deposit keselamatan semasa transit sangat tidak disyorkan, ia akan menambahkan lebih banyak berat kepada peti keselamatan dan barang-barang yang disimpan di dalam mungkin beralih menyebabkan kerosakan yang tidak diingini.

Sila pastikan barang-barang berharga dikeluarkan terlebih dahulu dari peti keselamatan sebelum ianya dipindahkan.

Hubungi kami pada hari ini dengan segera untuk dapatkan sebut harga percuma dan tempahan untuk servis pindah peti keselamatan yang termurah dan terbaik di sekitar kawasan Kuala Lumpur seperti Desa Setapak, Setiawangsa, Titiwangsa, Kepong, Gombak, Wangsa Maju, Damansara Perdana, Keramat, Serdang, Bandar Utama, Shah Alam, Putrajaya dan kawasan lain yang berhampiran.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Soalan Lazim

Bagaimanakan anda memindahkan peti simpanan keselamatan yang besar dan berat?

Pertama sekali kita akan menutup bahagian luar peti keselamatan dengan papan kayu dan kemudian membalut luarnya dengan selimut atau kain tebal supaya bahagian luarnya selamat dan tidak tercalar atau rosak. Kami akan menyediakan peralatan yang diperlukan dan tenaga kerja yang secukupnya akan diperuntukkan untuk memindahkan peti keselamatan anda.

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Kami menyediakan perkhidmatan pindah peti keselamatan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar peti keselamatan yang perlu dipindahkan, berat, dimensi, lokasi dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Pekerja-pekerja yang memindahkan peti keselamatan saya ke rumah baru di Petaling Jaya tiba tepat pada masanya, ramah, sangat berhati-hati semasa proses pemindahan peti besi saya.

Jamilah

Krew pemindahan yang menakjubkan dan sangat sopan. Saya akan mengesyorkan pasukan anda kepada sesiapa sahaja yang ingin memindahkan peti keselamatan mereka.

Pooja

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.