Sewa Lori 1 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis sewa lori 1 tan di sekitar kawasan bandaraya Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Servis sewa lori 1 tan kami dengan pemandu lori adalah salah satu daripada perkhidmatan kami yang paling popular dan murah di Keramat, Kampung Tasik Permai dan Semenyih. Kami juga menghantar barangan seperti perabot ke Batu Caves dan Seksyen 17. 

Lori bersaiz 1 tan bonded kami boleh menampung barang muatan kira-kira kapasiti barang untuk satu atau bilik termasuk almari pintu sebelah, menjadikannya sesuai untuk pemindahan premis dalaman untuk kediaman kecil atau pejabat di Pantai Damai, Tasek Permaisuri dan Setapak. Semua barang contohnya perabot kayu akan dihantar dengan selamat dengan kepatuhan jam masa. Dengan ini, anda tidak perlu pindah sendiri dengan van.

Pengusaha perniagaan atau pelanggan untuk pemindahan barang jenis kediaman, turut boleh memilih lori sewa panjangnya 10 kaki yang disediakan dengan tambah khidmat manpower pembantu kami untuk mengangkat dan memindahkan item rumah atau bisnes di mana saja mereka perlu dibawa di lokasi di sekitar Lembah Klang contohnya dibahagian Cheras dan Ampang. Kami akan melindungi barang anda dengan pembungkusan dalam kotak sebagai perlindungan dan angkat lalu masukkan barang mengikut ketinggian atau panjang lori sewa dengan selamat.

Untuk tugasan berpindah yang kecil di Kajang, Putrajaya dan Rawang, saiz kenderaan lori sewa trak ini boleh digunakan kerana ianya mudah dimuat dan dipunggah. Kami juga akan menyediakan alatan dengan penuh di lori sewa kami seperti tangga tingkat.

Jadual perkhidmatan lori sewa akan ditentukan dengan nyata. Sebagai tambahan, kami juga menghantar ke laluan negeri lain yang anda perlukan di Semenanjung Malaysia seperti ke Kuantan, Negeri Sembilan, Johor dan Melaka tanpa membayar berlebihan untuk tambang petrol atau diesel. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan lori sewa ke Seremban, Terengganu, Kota Bahru dan Ipoh.

Lori sewa 1 tan kami dengan pemandu lori adalah pilihan yang paling sesuai dan masuk akal untuk semua keperluan penghantaran anda ke destinasi KLIA, Setia Alam dan Petaling Jaya. Pengambilan pekerja kami adalah dipilih dengan temu duga yang ketat.

Semua lori sewa termurah kami sentiasa diservis dengan baik, diperiksa dan pekerja kami bersedia untuk punggah barangan apabila anda memerlukan penghantaran! Contohnya di kawasan Gombak, Sungai Buloh dan Damansara. 

Pilih dan jangan tunggu lagi untuk menghubungi kami kerana kami adalah penyelesaian utama dan setempat yang harganya termurah untuk semua pertanyaan tentang bayaran yang dikenakan, tips dan servis berkenaan lori sewa 1 tan dengan harga berpatutan. Kami tetapkan kualiti penghantaran terbaik sepanjang masa dan sedia berkhidmat untuk anda. 

Pasti kan anda hubungi kami, buat panggilan telefon untuk menempah atau isi borang pertanyaan dan klik serta layari laman web online kami hari ini jika anda berminat untuk menyewa lori 1 tan kami sama ada di Puchong, Shah Alam, Subang atau tempat lain. 

Sila dapatkan sebut harga PERCUMA untuk pakej lori sewa dan buat tempahan lori terhad hari ini juga di Pandan Indah, Bukit Jalil dan kawasan berdekatan.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa 1 Tan

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimana dengan harga lori sewa 1 tan dari Lembah Klang ke kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 1 tan dari Lembah Klang ke kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 1 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

  • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
  • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
  • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 1 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan sewa lori 1 tan yang disediakan. Pemandu lorinya boleh dipercayai dan memindahkan barang dan perabot rumah kami dengan teliti.

Puan Intan

“Terima kasih banyak-banyak kepada pasukan anda. Servis lori sewa 1 tan di Petaling Jaya dengan harga murah dan mantap.”

Pn Jannah

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.