Sewa Lori 1 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis sewa lori 1 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Servis sewa lori 1 tan kami dengan pemandu lori adalah salah satu daripada perkhidmatan kami yang paling popular.

Lori sewa 10 kaki kami boleh menampung kira-kira barang-barang untuk 1-2 bilik, menjadikannya sesuai untuk pemindahan untuk kediaman kecil atau pejabat.

Perniagaan dan syarikat logistik dan pelanggan untuk pemindahan jenis kediaman turut boleh memilih lori sewa 10 kaki kami dengan khidmat pemandu untuk memindahkan barang rumah atau bisnes di mana saja mereka perlu dibawa di lokasi di sekitar Lembah Klang dan bandaraya Selangor.

Untuk tugasan pemindahan yang kecil, saiz trak ini sesuai kerana ia mudah dimuat dan dimunggah.

Lori sewa 1 tan kami dengan pemandu lori adalah pilihan yang paling sesuai dan masuk akal untuk semua keperluan penghantaran anda.

Semua lori kami sentiasa diservis dengan baik, diperiksa dan bersedia untuk memindahkan barangan apabila anda memerlukannya!

Kami adalah penyelesaian utama dan setempat untuk semua pertanyaan, tips dan servis berkenaan lori sewa 1 tan.

Jadi pasti kan anda hubungilah kami, buat panggilan telefon atau isi borang pertanyaan dan layari laman web kami hari ini jika anda berminat untuk menyewa lori 1 tan kami sama ada di Puchong, Shah Alam atau tempat lain-lain.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa 1 Tan

Harga Pakej Lori Sewa 1 Tan Sahaja

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

FAQs

Bagaimana dengan harga lori sewa 1 tan kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 1 tan untuk kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 1 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

 • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
 • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
 • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan
Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 1 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan sewa lori 1 tan yang disediakan oleh RR Pro Transport. Pemandu lorinya boleh dipercayai dan memindahkan barang dan perabot rumah kami dengan teliti.

Puan Intan

“Terima kasih banyak – banyak kepada pasukan RR Pro Transport. Servis lori sewa 1 tan di Petaling Jaya dengan harga murah dan mantap.”

Pn Jannah

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera