Lori Sewa di Puchong

Syarikat kami menyediakan lori sewa di kawasan Puchong (seperti di Puchong Perdana, Bandar Kinrara, Puchong Permai) dengan lori komersial (dari 1 tan hingga 5 tan) yang bersih, boleh dipercayai dan diselenggara dengan betul. Harga lori sewa kami datangnya dengan harga yang kompetitif.

Jangan ditipu, salah satu kegagalan terbesar orang yang menggunakan syarikat lori sewa adalah mereka diberikan sebut harga yang rendah dan kemudiannya terkejut dengan bayaran tambahan yang mereka perlu langsaikan untuk pelbagai surcaj dan yuran tambahan.

Untuk mengelakkan sebarang kejutan kenaikan harga, pastikan anda mengetahui dengan tepat apa yang termasuk dalam harga pakej lori sewa, dan servis apa yang akan dikenakan bayaran tambahan. Jika boleh, dapatkan sebut harga yang terperinci dengan servis apa yang termasuk dalam harga lori sewa daripada syarikat tersebut semasa kakitangan mereka melawat rumah anda semasa lawatan tapak.

Juga pastikan anda memberi syarikat lori sewa dengan seberapa banyak maklumat yang mungkin mengenai barang-barang dan perabot di tempat anda yang perlu dipindahkan supaya mereka dapat memberi sebut harga yang lebih tepat.

Sebaiknya anda harus memberi informasi mengenai semua barang-barang berat yang akan dipindahkan, bincangkan samada perabot perlu dibongkarkan atau tidak, dan juga membuat pengaturan untuk barangan besar yang tidak boleh dibongkar seperti piano atau organ.

Akhir sekali, berhati-hati sekiranya syarikat lori sewa tidak membuat lawatan tapak or memberi sebut harga bertulis, kerana ini adalah tanda peringatan bahawa mereka mungkin menaikkan harga untuk servis lori sewa pada hari pemindahan.

Hubungi kami dengan segera untuk mendapatkan sebut harga percuma untuk lori sewa di Puchong dan kawasan yang berhampiran seperti Bandar Puteri Puchong dan Taman Saujana Puchong.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Lori Sewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

[supsystic-price-table id=15]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan RR Pro Transport telah membantu keluarga saya dengan menawarkan servis lori sewa pindah rumah di Taman Puchong Utama yang baik dan bermanfaat kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan dan keluarga kami.”

Mr Lai

“Servis lori sewa dari syarikat RR Pro Transport adalah berpatutan dan kakitangan mereka menjalankan kerja pemindahan rumah kami dari Puchong Perdana ke Bandar Kirara dengan lancar.”

Puan Jaslinda

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera