Lori Sewa di Puchong

Syarikat kami menyediakan lori sewa di kawasan Puchong seperti di Puchong Perdana dan Puchong Permai dengan lori komersial dari 1 tan hingga 5 tan yang boleh dipercayai, bersih dan diselenggara secara betul. Kadar lori sewa kami paling murah serta kompetitif dekat Puchong, Selangor.

Jangan ditipu, salah satu kegagalan terbesar pelanggan menggunakan syarikat lori sewa dekat kawasan Kinrara, Puchong adalah mereka diberikan sebut kos serba rendah tetapi kemudiannya terkejut jua bahawa bayaran tambahan perlu dilangsaikan bagi pelbagai surcaj transport serta yuran sewa tambahan.

Bagi mengelakkan sebarang kejutan kenaikan kos, pastikan kamu mengetahui secara tepat kos termasuk dalam pakej lori sewa, serta jenis perkhidmatan sewa akan mengenakan bayaran tambahan.

Jika boleh, dapatkan sebut kos secara terperinci meliputi setiap perkhidmatan ternyata dalam kos lori sewa daripada syarikat tersebut semasa kakitangan mereka melawat rumah kamu semasa lawatan tapak.

Juga pastikan anda memberikan maklumat teliti kepada syarikat lori sewa mengenai barangan serta perabot semasa pindah rumah atau pejabat anda melalui lori sewa supaya mereka dapat memberi sebut kos secara lebih tepat. Pemandu kita boleh pindah barangan ke Shah Alam serta lokasi sekitar Selangor, Malaysia.

Sebaiknya anda harus memberi informasi mengenai semua barangan berat perlu dipindahkan, bincangkan samada perabot perlu dibongkarkan atau tidak, serta juga membuat pengaturan bagi barangan besar yang tidak boleh dibongkar seperti piano atau organ. Ini membolehkan syarikat mengaturkan mana-mana lori dari 1 tan hingga 5 tan diperlukan.

Akhir sekali, berhati-hati sekiranya syarikat lori sewa tidak membuat lawatan tapak atau memberi sebut kos bertulis kerana ini adalah tanda peringatan bahawa mereka mungkin menaikkan kadar bagi servis lori sewa pada hari pemindahan.

Hubungi kita sekarang bagi mendapatkan sebut kos percuma untuk lori sewa di Puchong serta kawasan berhampiran seperti Bandar Puteri Puchong dan Taman Saujana Puchong.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Puchong, Kuala Lumpur dan Selangor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan anda telah membantu keluarga saya dengan menawarkan servis lori sewa pindah rumah di Taman Puchong Utama yang baik dan bermanfaat kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan dan keluarga kami.”

Mr Lai

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah berpatutan dan kakitangan mereka menjalankan kerja pemindahan rumah kami dari Puchong Perdana ke Bandar Kirara dengan lancar.”

Puan Jaslinda

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.