Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Buang Barang Terpakai di Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami menawarkan khidmat buang barang terpakai di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia dengan harga yang berpatutan.

Pasukan kami akan membantu anda mengitar semula atau membuang apa-apa barang terpakai yang besar dan tidak digunakan atau diingini dengan mudah. Ini boleh dilakukan sebelum anda berpindah ke rumah baru atau pada bila-bila masa.

Perkhidmatan penyingkiran buangan besar kami boleh membantu untuk membuang pelbagai jenis sisa besar dan sampah seperti semua jenis barang rumah terpakai atau lama termasuk peralatan elektrik terpakai yang rosak yang boleh dikitar semula seperti peti sejuk, mesin basuh, pembesar suara audio, televisyen lama.

Tenaga pekerja kami yang profesional sangat komited untuk menyediakan perkhidmatan penyingkiran barang buangan terpakai yang terbaik untuk memenuhi semua keperluan anda dalam membuang atau mengitar semula semua sisa buangan.

Pakar penyingkiran sisa besar kami menyediakan perkhidmatan penyingkiran sisa yang besar seperti perkhidmatan pelupusan perabot yang digunakan, perkhidmatan penyingkiran peralatan elektrik yang digunakan, perkhidmatan pelupusan komputer yang digunakan, perkhidmatan kutipan kertas sisa, perkhidmatan pelupusan sisa pembinaan dan perkhidmatan penyingkiran sampah logam dan kayu dari mana-mana kediaman rumah, kedai, kondominium, apartmen, villa, banglo, asrama dan juga hotel.

Khidmat buang barang terpakai yang jenis pukal dan besar kami boleh mengumpul apa-apa jenis sisa untuk kitar semula atau sampah dalam kuantiti yang banyak untuk dibuang dari mana-mana kompleks membeli-belah, sekolah, universiti, kolej, pejabat, kilang, gudang, bangunan kerajaan dan banyak lagi premis di Kuala Lumpur , Lembah Klang dan Selangor, Malaysia dan dihantar ke tempat pelupusan sampah yang ditetapkan.

Sila hubungi pasukan kami melalui panggilan telefon atau isi borang pertanyaan atau layari laman web kami hari ini untuk mendapatkan sebut harga percuma dan maklumat lanjut tentang servis buang barang terpakai kami di sekitar kawasan Lembah Klang.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

FAQs

Bagaimanakah harga untuk servis buang barang terpakai?

Harga servis buang barang terpakai anda adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jumlah dan saiz barang terpakai yang perlu dibuang
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk servis buang barang terpakai
  • bilangan tenaga pekerja yang diperlukan untuk tugas ini
  • bilangan trip yang diperlukan untuk servis buang barang terpakai
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan servis buang barang terpakai di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar dan jumlah bilangan barang terpakai dan barang-barang yang perlu dibuang, lokasi anda (dan jikalau terdapat lif atau tidak untuk kediaman di kondo) dan tarikh pembuangan barang terpakai.

Testimoni

“Terima kasih banyak banyak kepada pasukan anda yang memberikan pengalaman buang barang terpakai lama yang baik untuk keluarga saya.Encik Jasril

“Kami sangat berpuas hati dengan servis buang barang terpakai dari kedai kami di Subang Jaya yang kami terima dari syarikat anda. Harganya berpatutan. Terima kasih” Mr Chin Leong

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera