Buang Barang Terpakai di Kuala Lumpur & Selangor

Organisasi kami ada menawarkan khidmat buang barang terpakai di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia dengan harga yang berpatutan.

Pasukan kami di Kuala Lumpur akan dapat membantu anda mengitar semula atau melupuskan apa barangan terpakai bersaiz besar, tidak digunakan serta tidak diingini secara lebih mudah. 

Ini mungkin bisa dilakukan sebelum pelanggan berpindah ke kediaman baru mahupun pada bila-bila masa.

Pelbagai barang dapat dikendalikan serta dikitar semula termasuk peralatan elektrik terpakai walaupun rosak, contohnya peti sejuk, mesin basuh, pembesar suara audio, televisyen lama.  

Pekerja berprofesional sangat komited bagi menyediakan bantuan penyingkiran barang terpakai di Kuala Lumpur. Keperluan pelanggan untuk buang perabot serta mengitar semula barang tak terguna lagi dapat dipenuhi pada kos murah. 

Pakar syarikat buang barang kami di Kuala Lumpur bersedia melupuskan perabot, peralatan elektrik, komputer terpakai, kutipan kertas, residu pembinaan, benda logam serta barang lain-lain dari mana-mana kediaman, kedai, kondominium, apartmen, villa, banglo, asrama ataupun hotel.   

Perkhidmatan buang barang terpakai yang pukal boleh mengumpul apa-apa macam residu serta perabot untuk kitar semula ataupun buangan dalam kuantiti yang banyak yang nak dibuang dari mana-mana kompleks membeli-belah, sekolah, universiti, kolej, pejabat, kedai, kilang, gudang, bangunan kerajaan serta banyak lagi premis lain-lain di Kuala Lumpur serta Lembah Klang lalu dihantar ke tempat pelupusan buangan yang ditetapkan. 

Servis lori sewa juga adalah bersedia paling murah di KL jika nak gunakan bagi menghantar barangan pukal dan perabot.

Buat panggilan telefon, isi borang pertanyaan atau layari laman web syarikat sekarang untuk mendapatkan sebut kos percuma dan maklumat lanjut tentang servis buang barang terpakai atau perabot lama oleh orang kami di mana di sekitar kawasan Lembah Klang seperti Bandar Utama dan Shah Alam.

Harga Servis Lori Pembuangan

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa pembuangan barang:

  • Harga bergantung kepada:

– bilangan dan saiz barangan untuk dibuang
– lokasi pickup (ada lift atau tidak dan jarak ke lif)
– jarak sebenar dari lokasi anda ke tempat pelupusan sampah

  • Boleh memuatkan lebih kurang 2 tilam lama saiz queen, 1 tilam lama saiz single, 2 almari, 1 kabinet 6 kaki dan beberapa barangan kecil

* Sila tanya staff kami untuk sebut harga untuk pembuangan barang lama anda
* Kami menghantar barangan anda untuk dibuang di tempat pelupusan sampah yang ditetapkan di Selayang atau Setapak. Harga termasuk RM60 untuk cas pelupusan

Soalan Lazim

Bagaimanakah harga untuk servis buang barang terpakai?

Harga servis buang barang terpakai anda adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jumlah dan saiz barang terpakai yang perlu dibuang
  • saiz lori yang diperuntukkan untuk servis buang barang terpakai
  • bilangan tenaga pekerja yang diperlukan untuk tugas ini
  • bilangan trip yang diperlukan untuk servis buang barang terpakai

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan servis buang barang terpakai di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.

Info apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar dan jumlah bilangan barang terpakai dan barang-barang yang perlu dibuang, lokasi anda (dan jikalau terdapat lif atau tidak untuk kediaman di kondo) dan tarikh pembuangan barang terpakai.

Testimoni

“Terima kasih banyak banyak kepada pasukan anda yang memberikan pengalaman buang barang terpakai lama yang baik untuk keluarga saya.

Encik Jasril

“Kami sangat berpuas hati dengan servis buang barang terpakai dari kedai kami di Subang Jaya yang kami terima dari syarikat anda. Harganya berpatutan. Terima kasih”

Mr Chin Leong

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera