Sewa Lori Panjang di Kuala Lumpur dan Selangor

Kami adalah syarikat perkhidmatan pengangkutan lori panjang dan treler yang boleh dipercayai dan terletak di Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia. 

Perkhidmatan kami meliputi kawasan-kawasan tertentu terutamanya di Lembah Klang, dari KL ke Ipoh, Melaka, dan negeri-negeri lain.

Syarikat pengangkutan lori kami yang boleh dipercayai berpengalaman dalam penghantaran bahan mentah dan produk siap seperti baja, kaca, aluminium, perindustrian dan pertanian, bahan makanan, produk kertas, perabot, barangan komersial, palet seperti plastik kayu dan palet plastik, dan lain-lain.

Pasukan kami akan memenuhi keperluan anda dengan lori yang betul seperti lori treler, lori kotak, dan lori kanvas. Beban kapasiti lori kontena panjang kami merangkumi 3 tan, 5 tan, dan 10 tan. Panjang lori kami adalah 17 kaki hingga 40 kaki.

Perkhidmatan Sewa Lori Termasuk Untuk:

– Sektor perindustrian seperti kilang untuk produk industri dari bahan mentah sehingga produk siap.

– Sektor komersial seperti penghantaran barang untuk kedai, pasar raya, dan pasar raya besar untuk produk barangan pengguna.

– Perkhidmatan lori angkat barang – kami dapat menyediakan penghantaran khusus, seperti pada hari yang tertentu, dan tenaga kerja tambahan untuk pemuatan dan pemunggahan barang.

Dapatkan Perkhidmatan Pengangkutan Kanvas dan Lori Kargo Percuma:

– Tempahan secara mudah

– Pekerja profesional dan berpengalaman

– Pemandu lori yang selamat

– Penghantaran tepat masa

– Harga berpatutan

– Kepuasan pelanggan

Kawasan perkhidmatan lori treler kami merangkumi:

– semua kawasan Lembah Klang

– Kuala Lumpur ke negeri-negeri Utara, termasuk ke Pulau Pinang, Perak dan Perlis

– KL ke negeri-negeri Selatan seperti Johor, Melaka, dan Seremban

– Kuala Lumpur ke Pantai Timur seperti ke Terengganu dan Kelantan

Berita baik! Kami dapat menolong anda dengan perkhidmatan pengangkutan lori yang boleh dipercayai dan kami adalah komited dalam tugas yang diberikan dan akan menyelesaikannya pada waktu yang dijanjikan.

Berilah kami peluang untuk memenuhi keperluan anda dan memberikan sebut harga PERCUMA, dan izinkan kami bekerjasama dengan anda untuk meningkatkan kecekapan penghantaran produk syarikat anda. 

Hubungi atau hantarkan emel kepada pasukan khidmat pelanggan kami untuk maklumat lebih lanjut hari ini!

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori panjang dikira?

Kos perkhidmatan lori panjang adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz, jenis lori dan berapa tan lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori panjang di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang, Johor  dan di seluruh Semenanjung Malaysia.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan dan jenis lori panjang yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, jenis dan berat muatan barang-barang dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Kami berterima kasih atas kefahaman dan kerjasama daripada syarikat anda tentang keperluan pengangkutan sewa lori panjang kami, terutama apabila situasi itu memerlukan penghantaran barang dalam masa yang singkat dan tepat pada masanya. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pasukan pekerja syarikat anda.”

Puan Zainab

“ Organisasi kami telah menggunakan servis sewa lori treler panjang syarikat anda sejak Jun 2020 untuk rangkaian pengedaran barangan syarikat kami ke Melak dan Kuantan. Pasukan anda profesional dan sentiasa memberikan perkhidmatan berkualiti kepada kami. Terima kasih.”

Encik Jamal

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera