Lori Sewa di Semenyih

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pengangkutan yang mesra dan profesional termasuk perkhidmatan lori sewa di Semenyih yang boleh dipercayai, cepat dan menjimatkan kos. 

Kami merupakan syarikat lori transport berdaftar dan mempunyai lesen yang dapat membantu pelanggan pindah barang ke pelbagai tempat seperti ke Kuala Langat, Taman Midah, dan Balakong. Dengan pengalaman pakar kami dalam pelbagai perkhidmatan pindah rumah dan komersial, kami di sini menyediakan pengangkutan yang cekap untuk barangan anda.

Sebagai permulaan, perkhidmatan lori sewa kami merangkumi:

Pemindahan Komersial dan Kediaman

Proses pemindahan dengan lori sewa boleh menjadi pengalaman yang banyak cabaran. Walaubagaimanapun, kami bersedia membantu menjadikan segala perkara mudah bagi pelanggan melalui kepakaran kami untuk kawasan di sekitar Hulu Kelang, Bandar Tun Hussein Onn dan Puchong. Kami boleh membantu menentukan saiz dan muatan lori sewa yang diperlukan berdasarkan panjang kaki barangan anda.

Perkhidmatan Pemindahan Sehenti

Kami boleh angkat dan memindah hampir semua barang ke lori sewa, sama ada skala kecil sehingga ke skala besar, pasukan kami dapat melakukan semuanya. Kami bukan sahaja menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan lori, tetapi pekerja kami juga memastikan setiap item dipindahkan dan isikan ke lori sewa dengan baik ke destinasi di Seri Kembangan, Bukit Aman, Rawang dan kawasan berdekatannya.

Pelupusan Barangan Lama

Sila keluarkan barangan yang tidak diingini dari persekitaran anda! Kami menjanjikan akan memudahkan proses pelupusan sampah ini dengan menawarkan perkhidmatan pembuangan barang secara pukal untuk pelanggan yang ingin mendapat bantuan untuk membuang tilam dan barangan lama sama ada anda berada di kawasan Wangsa Maju, Sungai Besi atau Gombak. Selain itu, kami juga akan membantu anda di kawasan di Pusat Dagangan Pudu, Keramat atau Bandar Saujana Putra dengan servis lori sewa.

Pengangkutan Barang Khas

Barangan berharga yang mempunyai nilai sentimental yang hebat seperti piano akan memerlukan ketelitian dan penjagaan dalam proses pindah ke villa mewah atau bilik di Jalan Cochrane, Taman Medan Cahaya, dan Taman Emas. Selain itu, kami juga memberi perkhidmatan lori untuk kedai di kawasan Taman Melur, Selayang, dan Taman Maluri. Anda tidak boleh mendapatkan syarikat lori sewa secara rawak untuk memindahkan barang. Kami adalah pakar dalam bidang ini untuk memindahkan alatan elektronik dan peralatan bernilai tinggi dan kami akan memastikan pelamin, alat katering dapur, peti deposit keselamatan dan barangan berharga dihantar dengan baik bagi memenuhi permintaan anda. Contohnya di kawasan Taman Mulia, Taman Tasek Permaisuri dan Bukit Bintang.

Perkhidmatan Penyimpanan

Kami juga tawarkan pakej kemudahan penyimpanan yang sesuai dan murah di kawasan Selangor seperti Salak Selatan, Menara Sentul dan Petaling Jaya. Dengan ini, kami mampu menyediakan pelanggan dengan pelbagai penyelesaian berpindah yang berbeza. Tanpa mengira keadaan anda, perkhidmatan pemindahan dan penyimpanan kami dapat memberikan penyelesaian terbaik. Jadi anda akan rasa selamat untuk bekerja dengan kami di Bangi, Setapak dan Kajang.

Perkhidmatan lain yang ditawarkan:

– Sebut harga percuma 

– Perkhidmatan pembungkusan 

– Pemasangan dan pembongkaran perabot

Dengan perkhidmatan lori sewa berkualiti tinggi dan tepat pada masanya, syarikat pindah rumah pakar kami sentiasa bersedia untuk membantu anda. Kami akan memastikan kerja yang lancar di Desa Park City, Lembah Klang dan Putrajaya, oleh itu anda boleh bergantung pada kami.

Nilai kami

Kami meletakkan integriti, kejujuran dan tanggungjawab sebagai elemen utama dalam proses perniagaan kami. Nilai-nilai kami menggambarkan cara kami bertindak sebagai satu pasukan dan harapan pelanggan kepada kami. Kami juga hantar ke Shah Alam, Taman Melawati dan Shamelin Perkasa. Selain itu, lori sewa kami juga meliputi kawasan Kampung Pandan Indah, Cheras, dan Kampung Tasik Permai.

Pasukan lori sewa kami di Ukay Perdana, Ampang dan Damansara Jaya yang muda akan bekerjasama dengan pelanggan kami untuk mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang masalah mereka dan mencari penyelesaian terbaik untuk mengatasinya.

Kami akan menjalankan kerja kami dengan baik di Setiawangsa, Sri Hartamas dan Batu Caves. Selain itu, kami juga merangkumi kawasan Jalan Chan Sow Lin, Kota Kemuning dan Semarak. Banyak pelanggan nak servis lori kami yang berkualiti tinggi. Sebagai tambahan kami juga menyediakan perkhidmatan ke negeri lain seperti Melaka, Johor dan Perak.

Syarikat kami akan memberikan servis seperti yang dijanjikan. Tanpa mengira bangsa seperti Melayu, Cina atau India, kami mesti memberi harga yang berpatutan. Jika anda mempunyai pertanyaan, layari Internet dan klik ke laman web online kami untuk hubungi kami melalui telefon atau whatsapp. Dapatkan sebut harga PERCUMA untuk perkhidmatan sewa lori di Kuala Lumpur, Ampang atau Damansara hari ini! Kami juga menyediakan khidmat menghantar barangan ke Putra Height, Subang Jaya dan Kepong!

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Semenyih, Kuala Lumpur dan Selangor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan anda telah membantu keluarga saya dengan menawarkan servis lori sewa pindah rumah di Setia Ecohill Park yang baik kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan dan keluarga kami.”

Mr Ram

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah berkualiti dan para pekerja menjalankan kerja pindah rumah kami dari Hulu Langat ke Semenyih dengan lancar.”

Jasmine

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.