Lori Sewa di Semenyih

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pengangkutan yang mesra dan profesional termasuk perkhidmatan lori sewa di Semenyih yang boleh dipercayai, cepat dan menjimatkan kos. 

Kami merupakan syarikat yang dapat membantu dalam pemindahan pelanggan. Dengan pengalaman pakar kami dalam pelbagai perkhidmatan pindah rumah dan komersial, kami di sini menyediakan pengangkutan yang selamat dan cekap untuk barang-barang anda.

Perkhidmatan lori sewa kami merangkumi:

Pemindahan Komersial dan Kediaman

Proses pemindahan boleh menjadi pengalaman yang banyak cabaran. Walaubagaimanapun, kami bersedia membantu menjadikan segala perkara mudah bagi pelanggan melalui kepakaran kami.

Perkhidmatan Pemindahan Sehenti

Kami boleh memindah hampir semua barang, sama ada barangan kecil sehingga ke skala besar, pasukan kami dapat melakukan semuanya. Kami bukan sahaja menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan, tetapi pekerja kami juga memastikan setiap barang dipindahkan dengan selamat.

Pelupusan Barangan Lama

Sila membuang barangan yang tidak diingini dari persekitaran anda! Kami menawarkan perkhidmatan pembuangan barang secara pukal untuk pelanggan yang ingin mendapat bantuan untuk membuang tilam dan perabot lama.

Pengangkutan Barang Khas

Barang-barang berharga yang mempunyai nilai sentimental yang hebat seperti piano akan memerlukan ketelitian dan penjagaan dalam proses pemindahan. Oleh itu, anda tidak boleh mendapatkan syarikat pemindahan secara rawak untuk memindahkan barang. Kami adalah pakar dalam bidang ini untuk memindahkan barang-barang elektronik dan peralatan bernilai tinggi dan kami akan memastikan perabot, peti deposit keselamatan dan barangan berharga dihantar dengan selamat.

Perkhidmatan Penyimpanan

Kami mempunyai kemudahan penyimpanan yang selamat. Dengan ini, kami mampu menyediakan pelanggan dengan jumlah penyelesaian berpindah yang berbeza. Tanpa mengira keadaan anda, perkhidmatan pemindahan dan penyimpanan kami dapat memberikan penyelesaian terbaik yang sesuai untuk anda.

Perkhidmatan lain yang kami sediakan:

– Sebut harga percuma untuk pemindahan

– Perkhidmatan pembungkusan untuk melindungi barang dan perabot

– Pemasangan dan pembongkaran perabot

Dengan perkhidmatan berkualiti tinggi dan tepat pada masanya, syarikat pemindahan rumah pakar kami sentiasa bersedia untuk membantu anda. Kami akan memastikan kerja pemindahan yang lancar, oleh itu anda boleh bergantung pada kami.

Nilai kami

Kami meletakkan integriti, kejujuran dan tanggungjawab sebagai elemen utama dalam proses perniagaan kami. Nilai-nilai kami menggambarkan cara kami bertindak sebagai satu pasukan dan harapan pelanggan kepada kami. 

Pasukan kami bekerjasama dengan pelanggan kami untuk mendapatkan pemahaman mendalam tentang keperluan mereka dan mencari penyelesaian terbaik untuk mengatasinya.

Syarikat kami akan memberikan servis seperti yang dijanjikan. Hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga PERCUMA untuk perkhidmatan sewa lori di Kuala Lumpur, Ampang atau Damansara hari ini!

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan anda telah membantu keluarga saya dengan menawarkan servis lori sewa pindah rumah di Setia Ecohill Park yang baik kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan dan keluarga kami.”

Mr Ram

“Servis lori sewa dari syarikat anda adalah berkualiti dan para pekerja menjalankan kerja pindah rumah kami dari Hulu Langat ke Semenyih dengan lancar.”

Jasmine

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera