Kontrak Pengangkutan Lori di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan kontrak pengangkutan lori di Kuala Lumpur dan Selangor dengan harga jangka masa panjang yang berpatutan yang khas untuk syarikat komersial dan SMEs untuk transport barangan di sekitar Lembah Klang dan ke kawasan lain di sekitar Semenanjung Malaysia seperti ke banyak negeri lain seperti Johor, Kedah, Shah Alam, Melaka.

Perkhidmatan Kontrak Pengangkutan Lori

Pemindahan itu adalah sesuatu yang biasa berlaku untuk syarikat di Kuala Lumpur dan Selangor. Dalam satu masa, syarikat akan bergerak maju mahupun mengurangkan pekerja dan ada sampai masanya anda ingin mengubah angin dengan membuat pemindahan pejabat dan anda perlu mencari syarikat pemindahan yang terbaik seperti kami.

Syarikat kontrak pengangkutan pemindahan kami sudah disusun dan menepati senario pemindahan di KL dan Selangor dan memastikan kami memberikan perkhidmatan terbaik bersama pekerja yang berpengalaman dan terlatih. Pakar dalam bidang mengendalikan pemindahan komersial dan ia sesuatu yang sangat tertekan dan syarikat kami mampu untuk menangani ini dengan efisien dan menguruskan semua perkara dengan terperinci mengikut keperluan pemindahan komersial anda. Dengan syarikat kami juga pemindahan syarikat komersial anda akan berjalan dengan lancar dan mengikut perancangan, mengurangkan gangguan dalam pengurusan perniagaan anda.

Perkhidmatan Terbaik – Pekerja terlatih

Pekerja kami yang terlatih ini dan berpengalaman dalam menguruskan pemindahan komersial dan berurusan dengan lebih dari seratus pemilik syarikat dan pengurus di Kuala Lumpur dan Selangor ini. Kami memahami kepentingan menghapuskan barangan yang tidak berharga pada masa yang singkat dan memastikan kos pemindahan itu dilakukan dengan efektif. Dengan pasukan pakar kami, produktiviti syarikat anda tidak akan terjejas teruk dan pekerja anda akan kembali bekerja seperti biasa dalam masa yang pendek sahaja.

Memindahkan syarikat komersial anda memerlukan pekerja yang terlatih dan memindahkan barangan pejabat memerlukan kerja membuka dan memasang semula perabot pejabat dan kelengkapan industri. Mengemas dan menyusun fail penting dan dokumen penting juga penting dan ia adalah salah satu perkhidmatan kami untuk syarikat besar mahupun syarikat kecil bagi memastikan kos yang berpatutan, dan mengurangkan kos kerugian semasa proses pemindahan itu. Kami berpengalaman dan mempunyai lesen dan permit untuk menyediakan tempat kerja yang baik, penghantaran dan pindah barang tak kira berapa ton.

Syarikat kami melengkapkan pemindahan komersial anda tepat pada waktunya dan menawarkan:

 • Pengurus selia dan pekerja yang berpengalaman
 • Kelengkapan khas bagi barangan yang berat seperti mesin kilang dan barang niaga
 • Pembungkusan profesional dan perkhidmatan inventori untuk bisnes anda
 • Perkhidmatan penyesuaian komersial berdasarkan keperluan anda
 • Berpengalaman mengendalikan peralatan berteknologi tinggi dan mesin industri
 • Menguruskan pembukaan dan penyusunan semula semua jenis tempat kerja
 • Khidmat nasihat komersial dan logistik secara terperinci
 • Pemandu yang terlatih
 • Kenderaan yang selamat

Anggaran Harga Bertulis

Syarikat pro kami menyediakan perunding pemindahan komersial dan memberikan harga kos secara terperinci termasuk kos pekerja. Salah seorang perunding kami akan bertemu dengan anda dan berbincang dengan anda berkenaan keperluan pemindahan anda. Langkah pertama adalah dengan memberi maklumat terperinci jangka masa diambil, dan dengan ini anda sudah boleh menjangkakan masa perkhidmatan dan perkhidmatan berkualiti tinggi yang disediakan. Anda tidak perlu memikirkan jika ada kos tersembunyi kerana dengan syarikat kami anda akan tahu apa yang anda bayar dari mula berurusan.

Syarikat kami sudah berkhidmat lama untuk pelanggan di Kuala Lumpur dan Selangor dalam proses pemindahan komersial ke tempat baru dengan mudah dan efisien. Jadi jika anda mencari untuk membuat pemindahan dari A ke B, kami mempunyai kepakaran dan pengalaman untuk kerja tersebut. Hubungi kami hari ini untuk mendapatkan lebih maklumat kini dan untuk membuat temujanji bersama perunding kami.

Perbezaan Syarikat Kami Dengan Syarikat Transport Yang Lain

 • Berpengalaman dan tersusun dalam merancang pemindahan dan pembungkusan
 • Pekerja yang setia
 • Harga yang berpatutan dan tiada harga tersembunyi
 • Kelengkapan pemindahan yang berkualiti

Jangan tunggu lagi, hubungi pasukan kami hari ini sekarang! Bagi pelanggan yang ingin tahu lebih banyak, anda boleh dapat maklumat atau berita atau info lain-lain yang terkini, anda boleh cari dan baca tentang servis pindah oleh kami dalam blog dan laman web kami.

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori kontrak dikira?

Kos perkhidmatan lori kontrak adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz, jenis lori dan berapa tan lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori kontrak di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang, Johor dan di seluruh Semenanjung Malaysia.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan dan jenis lori bersaiz besar yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, jenis dan berat muatan barang-barang dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Kami berterima kasih atas kefahaman dan kerjasama daripada syarikat anda tentang keperluan pengangkutan sewa lori kontrak kami. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pasukan pekerja syarikat anda atau servis yang efisien selama ini.”

Colin

“ Organisasi kami telah menggunakan servis sewa lori kontrak syarikat anda sejak Januari 2019 untuk rangkaian pengedaran barangan syarikat kami ke Ipoh dan Johor Bahru. Pasukan anda profesional dan sentiasa memberikan perkhidmatan kelas pertama kepada kami. Terima kasih.”

Prakash

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera