Harga Sewa Lori 1 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Harga Sewa Lori 1 Tan

Kami di syarikat RR Pro Transport bersedia untuk menawarkan anda khidmat lori sewa 1 tan kami dengan harga yang berpatutan! Selain menyediakan lori sewa untuk anda, perkhidmatan oleh kami juga termasuk servis pemandu lori yang boleh dipercayai dan adalah bertanggungjawab untuk membantu anda yang nak pindah barang dari lokasi lama ke tempat baru.

Kami pasti akan melakukan cara yang terbaik bagi memenuhi keperluan lori sewa anda. Jikalau anda tidak pasti tentang saiz lori sewa yang tepat yang anda perlu kan, anda sentiasa boleh menyemak dengan kakitangan kami melalui telefon atau kami boleh datang ke lokasi anda untuk semakan tapak sebelum pemindahan untuk menentukan jenis lori sewa yang paling sesuai untuk transport pemindahan anda.

Berpindah rumah dengan mudah dan kadar yang murah dengan kami. Kami boleh membekalkan semua yang anda perlukan untuk memastikan langkah dan kerja pemindahan pelanggan kami semudah mungkin. Kami ada tenaga pekerja tambahan (dengan cas bayaran tambahan), aksesori seperti troli tangan, tali, selimut dan kotak pembungkusan.

Hubungi kami pada hari ini untuk menempah lori sewa 1 tan untuk pemindahan anda sama ada anda di Kuala Lumpur, Pandan Indah, Shah Alam, Taman Setapak Jaya, Gombak, Batu Caves, Sungai Buloh, Ampang, Bandar Utama, Selangor, Putrajaya, Jalan Bukit Rawang, dan kawasan lain di sekitar seluruh Semenanjung Malaysia.

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

[supsystic-price-table id=17]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Harga Pakej Lori Sewa Biasa

[supsystic-price-table id=19]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa biasa:

 • harga ini tidak merangkumi pemindahan jarak jauh (negeri ke negeri)
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan).
 • Cas tambahan RM20/tan/tingkat jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini. Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan.

FAQs

Bagaimana dengan harga lori sewa 1 tan kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 1 tan untuk kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 1 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

 • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
 • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
 • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan
Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 1 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Syarikat RR Pro Transport memberikan saya pakej lori sewa 1 tan dalam bajet keluarga kami. Itulah sebabnya kami mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka.”

Madam Chan

“Pakej lori sewa 1 Tan yang ditawarkan oleh RR Pro Transport dari Kepong ke Taman Melati berpatutan dan kualiti servis lori sewa yang diberikan juga baik. Terima kasih”

Encik Adam

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera