Harga Sewa Lori 1 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Pasukan kami bersedia untuk menawarkan anda servis dengan harga lori sewa 1 tan yang berpatutan di Kuala Lumpur, Putrajaya dan Selangor.

Selain menyediakan lori sewa 1 tan di Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia, syarikat ini turut menyediakan perkhidmatan pemandu lori bertanggungjawab serta beramanah bagi membantu penghantaran barang. Perkhidmatan terbaik disediakan bagi memenuhi keperluan lori sewa pelanggan di sekitar Kuala Lumpur, Bandar Utama dan ke Perak. 

Jikalau pelanggan tak pasti tentang saiz dan kapasiti tan lori sewa diperlukan secara tepat, pelanggan sentiasa boleh menelefon serta menyemak melalui kakitangan kami. Selain itu, pakar lori kami boleh melawat lokasi pelanggan berdekatan Shah Alam, Pandan Indah mahupun Ampang bagi semakan tapak sebelum pemindahan lalu menentukan jenis lori sewa 1 hingga 10 tan yang paling sesuai dan murah bagi transport pemindahan.

Berpindah rumah secara mudah serta kadar murah menerusi perkhidmatan yang sedia dibekal di Gombak, Batu Caves serta Sungai Buloh. 

Selain lori sewa, setiap pelanggan dapat dibekalkan dengan bahan pemindahan bagi memastikan kemudahan kerja pemindahan. Ini merangkumi tenaga pekerja tambahan (berserta cas bayaran tambahan mengikut jam), aksesori seperti troli tangan, tali, selimut serta kotak pembungkusan.

Hubungi kami hari ini bagi menempah lori sewa 1 tan bagi pemindahan sama ada anda di Taman Setapak Jaya, Jalan Bukit Rawang, serta kawasan lain seluruh Semenanjung Malaysia.

Harga Lori Sewa 1 Tan

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Apakah kadar lori sewa 1 tan dari Lembah Klang ke lokasi di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Syarikat lori sewa kami tidak mempamerkan harga lori sewa 1 tan dari Lembah Klang ke lokasi di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, mahupun negeri-negeri lain kerana petikan harganya ikut bajet keperluan pemindahan sebenar.

Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga murah secara percuma untuk kawasan Melaka, Johor dan Pulau Pinang.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 1 tan dalam invois adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan lori sewa murah mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah maka tak terhad kepada situasi berikut:

  • Barang-barang tambahan tak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan melalui tingkap.
  • Piano, barangan berat hanya boleh dipindahkan ke ataupun digerakkan dari tingkat 1-2  melalui tangga.
  • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa serta bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran bagi lori sewa?

Cara bayaran diterima ialah pemindahan bank atau cek buat masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah dijadualkan untuk tempahan lori 1 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan lori sewa bermula pada hari pemindahan.

Testimoni

“ Syarikat anda memberikan saya pakej lori sewa 1 tan dalam bajet keluarga kami. Itulah sebabnya kami mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka.”

Madam Chan

“Pakej lori sewa 1 Tan yang ditawarkan oleh pasukan anda dari Kepong ke Taman Melati berpatutan dan kualiti servis lori sewa yang diberikan juga baik. Terima kasih”

Encik Adam

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.