Sewa Lori 3 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis sewa lori 3 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Lori sewa 3 tan kami dengan pemandu adalah salah satu daripada perkhidmatan lori sewa kami yang paling kerap digunakan di kawasan Setiawangsa, Taman Maluri dan Bandar Saujana Putra. 

Lori sewa 3 tan kami telah menjadikan pakej pilihan yang baik untuk pemindahan sederhana dan juga sebagai cara penggunaan lori transport dengan trip berulang alik dan kerap di Taman Midah, Jalan Cochrane dan KLIA airport. Lori sewa kami dijaga dan diservis dengan baik, serta berada dalam keadaan bersih sepanjang perjalanan ke premis anda. Contohnya ke destinasi kawasan kilang dan kedai di Taman Melawati, KL Sentral, dan Selayang. Oleh itu, dapatkan anggaran harga lori sewa, pilih dan upah pembantu manpower kami hari ini!

Biasanya lori sewa 3 tan kami boleh menampung barangan milik anda yang muat untuk rumah berjenis 1 atau 2 bilik tidur, atau untuk memindahkan kotak syarikat untuk kegunaan perniagaan dan logistik. Kami boleh membantu menghantarkan item dalam kuantiti banyak seperti alatan katering, almari, katil dan sebagainya. Kawasan perkhidmatan lori sewa kami meliputi Semenyih, Bangi dan Kepong. Oleh itu suami anda tidak perlu menggunakan motosikal yang kurang selamat untuk memindahkan dan memunggah barangan minimum secara kasar di kawasan Ampang dan Cheras. Jika tuan atau puan memerlukan perkhidmatan lori sewa di Gombak, Tasik Permaisuri atau Putra Height, kami bersedia untuk pergi ke kawasan anda.

Kapasiti lori 3 tan adalah yang paling sesuai dan lengkap untuk mengangkut peralatan kayu dan barang yang banyak pada suatu masa kerana ia akan memudahkan kerja pindah. Lori bonded ringan ini mempunyai kabin dengan ukuran panjangnya 14 kaki, menyediakan ruang secukupnya yang diperlukan untuk barang bersaiz sederhana ke besar untuk memindahkan benda ke kawasan flat, apartmen dan perumahan teres dua tingkat mewah terutama di Putrajaya, Seksyen 17 dan Kajang tanpa caj pembayaran tersembunyi untuk tambang petrol atau gaji tambahan. Perkhidmatan lori juga diberikan dan ditawarkan di tempat berikut seperti Batu Caves, Desa Park City dan Pusat Dagang Pudu.

Jangan rasa ragu atau risau, pekerja setia dan berpengalaman kami tahu teknik punggah benda berat dan akan mengangkat benda mahal dengan baik. Barangan berkaca akan diangkat dan masukkan ke dalam trak secara berhati-hati bersesuaian dengan ketinggian dan panjang kenderaan supaya ia tidak akan calar, pecah, atau mengalami kerosakan. Alatan seperti tangga bertingkat disediakan bagi melancarkan process. Cari kami untuk perkhidmatan lori sewa termurah dan kami akan hantar barang pada jam waktu yang ditetapkan. Contoh laluan tempat barang yang dihantar oleh syarikat kami adalah Taman Mulia, Shamelin Perkasa dan Jalan Semarak.

Syarikat kami tawarkan perkhidmatan lori sewa pindah rumah atau penghantaran barang menggunakan lori 3 tan untuk rumah kediaman dan pejabat dan juga pemindahan komersial untuk pengusaha perniagaan dengan alamat di Bukit Bintang, Sungai Buloh, Sri Hartamas dan kawasan sekitarnya. Bergantung kepada keadaan, kami akan berusaha memenuhi permintaan pelanggan yang tidak terhad. Selain itu, kami menyediakan senarai pelbagai pilihan bahan perlindungan packing pembungkusan seperti kadbod, filem regangan, balutan gelembung untuk melindungi barangan anda semasa menjalankan proses pengangkutan berpindah. 

Kami juga boleh membantu anda buka dan pasang semula perabot jika diminta. Secara rata, kualiti perkhidmatan lori sewa kami dijamin dan ianya banyak ditempah terutamanya oleh pelanggan dari Sungai Besi, Petaling Jaya dan Rawang kerana mereka berpuas hati dengan kerja bagus kami.

Dengan jasa pekerja mesra kami, nama syarikat lori sewa ini dengan nyata telah dipilih dan dipaparkan sebagai syarikat yang bertanggungjawab untuk semua tugas. Syarikat kami adalah berlesen, berdaftar, mempunyai insurans dan surat pekeliling untuk beroperasi. Semua pekerja kami pandu secara amanah. Pengambilan pekerja kami adalah berdasarkan standard yang tertinggi. 

Kami adalah penyelesaian utama dan setempat untuk semua pertanyaan dan tips berkenaan lori sewa muatan 3 tan di Subang, Pantai Dalam, Menara Sentul dan kawasan-kawasan sekeliling sebelah. Kawasan perkhidmatan kami juga merangkumi Kampung Tasek Permai, Wangsa Maju dan Lembah Klang. 

Kadang kala pelanggan kami mungkin tidak pasti saiz lori sewa yang diperlukan untuk disewa, oleh itu rujuk dan ikut ahli khidmat pelanggan kami kerana mereka boleh membantu anda menentukan jenis lori 3 tan kanvas untuk keperluan anda. Kami telah berjaya membantu pelanggan di Semenanjung Malaysia seperti di kawasan dalaman di Melaka dan Seremban, Negeri Sembilan yang mencari kami. Kami juga sedia memberi perkhidmatan lori jarak jauh ke Pulau Pinang dan Perak.

Layari laman web online kami untuk komen pelanggan terdahulu dan baca butiran serta maklumat lanjut. Tanpa mengira bangsa seperti Melayu, Cina atau India, kami janji akan tetapkan harga yang berpatutan dan murah. Bayaran penuh hanya akan diminta selepas perkhidmatan lori sewa kami yang meliputi lokasi Salak Selatan, Setapak, Damansara dan kawasan sekitarnya.

Jadi jika anda nak perkhidmatan lori sewa atau perlukan lori buang sampah ini, pastikan anda klik sini untuk hubungi kami, ataupun tekan nombor telefon mahupun isi borang tempahan atau pertanyaan jika anda berminat untuk menempah lori sewa 3 tan kami sama ada di Puchong, Shah Alam, Taman Pandan Indah atau tempat lain. Anda juga boleh whatsapp atau menghantar emel kepada kami. Sila bincang, kongsi dan beritahu permintaan anda dan minta sebut harga daripada pekerja kami.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa 3 Tan

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimana dengan harga lori sewa 3 tan dari Lembah Klang ke kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 3 tan dari Lembah Klang ke kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 3 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

  • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
  • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
  • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 3 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Saya sangat berpuas hati servis sewa lori 3 tan yang disediakan. Kami menggunakan khidmat lori sewa mereka untuk menghantar barangan syarikat kepada pelanggan kami di Klang. Terima kasih di atas servis yang baik yang kami terima.

Encik Adam

“Ribuan terima kasih kepada pasukan pindah rumah yang mesra kerana memberikan keluarga saya khidmat lori sewa 3 tan di Subang Jaya dengan harga yang berpatutan.”

Geetha

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.