Harga Sewa Lori 10 Tan Kuala Lumpur & Selangor

Harga Sewa Lori 10 Tan

Syarikat kami memberi harga sewa lori 10 tan yang berpatutan atau lebih murah dari harga pasaran untuk pelanggan kami di seluruh semenanjung Malaysia, terutamanya di sekitar bandar bandar  Kuala Lumpur, Selangor, Johor dan Melaka.

Kami ada menyediakan khidmat trak dan khidmat servis lori sewa 10 tan (atau panjang 27 kaki) ini yang terbaik di Lembah Klang. Anda boleh mengupahkan kami berdasarkan trip perjalanan pada kadar harian, mengikut jam atau mengikut setiap penghantaran, sebagai contohnya: anda membuat penghantaran produk dalam kotak dari kilang di Shah Alam ke kedai di Bukit Tinggi, Petaling Jaya dan Pandan Indah.

Semua lori transport dan servis pindah oleh syarikat kami juga disediakan dengan pemandu lori yang berpengalaman, tepat masa dan  selamat ketika memandu.

Kami berbangga untuk mengatakan bahawa kami adalah syarikat lori sewa yang memberikan jaminan sepenuhnya terhadap semua proses pemindahan dari pembungkusan pembongkaran, pembungkusan, pengangkutan, pembongkaran untuk memasang, kerana kami percaya bahawa kami harus bertanggungjawab terhadap apa apa perkhidmatan kami dan pelanggan kami tidak perlu risau serta bebas dari tekanan.

Kami sentiasa mempunyai wakil atau kakitangan yang berdedikasi untuk bertemu dengan anda dan akan membincangkan saiz lori yang diperlukan dan skop kerja yang lengkap dalam semua proses.  

Kami mempunyai pekerja yang terlatih dan mereka cekap dan baik dalam berkomunikasi dengan pelanggan kami sehingga pelanggan pun berasa selesa ketika mengupah perkhidmatan lori sewa kami ke mana destinasi terakhir yang diperlukan seperti Ara Damansara atau Jalan Ampang.

Jangan tunggu lagi. Segeralah telefon syarikat pro kami untuk menempah lori sewa 10 tan untuk khidmat pindah seperti barangan rumah, kedai atau bisnes anda dengan harga yang berpatutan. Dapatkan sebut harga percuma hari ini.

Harga Pakej Lori Sewa 10 Tan Sahaja

[supsystic-price-table id=27]

[supsystic-price-table id=29]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 3 jam.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Harga Pakej Lori Sewa 10 Tan Biasa

[supsystic-price-table id=28]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa biasa:

 • harga ini tidak merangkumi pemindahan jarak jauh (negeri ke negeri)
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan).
 • Cas tambahan RM20/tan/tingkat jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

– Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
– Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
– Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
– Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini. Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
– Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan.

FAQs

Bagaimana dengan harga lori sewa 10 Tan kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 10 tan untuk kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 10 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

 • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
 • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
 • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan
Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 10 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Saya gembira kerana dapat peroleh khidmat pasukan RR Pro Transport untuk sewa lori 10 tan untuk pindah barang dan perabot untuk kedai baru saya di Kepong. Pakej lori sewa dengan 3 tenaga pekerja adalah sangat berpatutan.”

Puan Syura

“Saya berpuas hati dengan pakej khidmat lori 10 tan untuk disewa biasa dari RR Pro Transport. Servis yang baik oleh pekerja mereka. Terima kasih”

Sheeda Mahmud

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera