Lori Bonded di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan sewa pelbagai jenis lori bonded dari yang ringan & berat, sesuai untuk syarikat komersial anda di Kuala Lumpur dan Selangor.

Trak bonded kami sesuai digunakan dengan pelbagai dan ia juga boleh disewa untuk satu jangka masa yang lama sehingga kepada pelanggan yang memerlukan sewaan jangka pendek seperti perjalanan 4 jam dan kepada waktu yang lebih lama berdasarkan permintaan, kami sedia membantu anda dalam menguruskan keperluan lori bonded sewaan anda.

Kami menawarkan pelbagai jenis lori bonded dari lori 1 tan, 3 tan, 5 tan dan 10 tan dengan saiz berbeza dan kemampuan had muatan. Sebagai tambahan, sesetengah lori bonded kami dalam bentuk kotak atau berbumbung serta terdapat pilihan tail lifts. Lori bonded kami datang dari pelbagai jenama – Toyota, Hino, Isuzu dan Mitsubishi.

Untuk beberapa jenis lori bonded, bahagian belakang lori sudah dipasang dengan “z track” sepanjang lebaran lori itu bagi memastikan barangan yang anda masukkan dalam keadaan stabil dan tidak bergerak semasa bergerak.

Lori bonded dengan Tail lift

Tiada apa yang lebih berat dari perlu memindahkan barang seperti piano ataupun barangan yang berat dan tidak mempunyai tenaga kerja yang cukup untuk mengangkat barangan ini masuk ke dalam lori dan di sini anda memerlukan tail lift dari lori bonded diperlukan yang dikuasakan oleh hidrolik untuk mengangkat barangan anda naik sama tinggi dengan muatan lori bagi memudahkan proses memuat naik dan memuat turun tanpa menggunakan banyak tenaga kerja.

Masa sewaan kami yang fleksibel memberikan anda peluang memilih waktu yang sesuai sebagai contoh anda perlukan lori itu dalam tempoh 4 jam sahaja tanpa perlu membayar sewaan penuh harian, kecuali anda memerlukan sewaan untuk jangka masa lama seperti bulanan atau lebih dan kami mampu membantu anda dalam menguruskan ini. Tidak kira ia untuk sehari, seminggu atau lebih lama, kami yakin kami mempunyai lori bonded yang sesuai untuk keperluan anda.

Kadar sewaan akan berkurangan apabila masa sewaan bertambah untuk sewaan biasa dan jarak akan dikira pada hari pertama sewaan, kebanyakan situasi seperti ini akan memberi kos diturunkan kepada bahagian pelanggan.

Lori 1 tan bonded ini adalah antara lori yang paling popular disewa dan selalu ditempah seawal satu minggu kehadapan kerana tempahan awal dapat memastikan lori bonded sentiasa ada untuk kegunaan anda.

Semua pekerja kami adalah berpengalaman dalam memberikan harga sewaan dan lori bonded yang bersesuaian dengan keperluan anda. Jadi ambil kesempatan dengan pengalaman mereka dan jangan takut untuk bertanya jika anda tidak pasti. Sila hubungi kami dan bercakap dengan pasukan khidmat jualan yang mesra ini hari ini!

Jenis Lori Untuk Disewa

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori bonded dikira?

Kos perkhidmatan lori bonded adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz, jenis lori bonded dan berapa tan lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori bonded di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan dan jenis lori bonded yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, jenis dan berat muatan barang-barang dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Kami berterima kasih atas kefahaman dan kerjasama daripada syarikat anda tentang keperluan pengangkutan sewa lori bonded kami, terutama apabila situasi itu memerlukan penghantaran barang dalam masa yang singkat dan tepat pada masanya. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pasukan pekerja syarikat anda.”

Nigel

“ Organisasi kami telah menggunakan servis sewa lori bonded 5 tan syarikat anda sejak Januari 2019 untuk rangkaian pengedaran barangan syarikat kami ke Melaka dan Ipoh. Pasukan anda profesional dan sentiasa memberikan perkhidmatan kelas pertama kepada kami. Terima kasih.”

Mr Raymond

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.