Sewa Lori 5 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Organisasi kami menyediakan servis sewa lori 5 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia.

Lori 5 tan kami seperti yang jenis bonded, kotak dan kanvas kebanyakannya diupah oleh kilang-kilang perindustrian, gudang, syarikat komersil kepada pelanggan mereka, dan syarikat-syarikat besar yang ingin memindahkan pejabat mereka ke lokasi lain dan juga untuk transport hantar barangan besar mereka untuk jarak perjalanan jauh.

Lori sewa 5 tan atau saiz 17 kaki kami juga boleh digunakan untuk penyelesaian pindah kediaman rumah untuk keluarga yang mempunyai banyak barang-barang dan perabot berat atau antik yang perlu dipindahkan, kerana lori 5 tan kami akan menempatkan muatan sebanyak 3 hingga 5 bilik dengan mudah pada satu masa.

Di syarikat kami, semua orang pekerja – dari pakar lori dan pemandu trak kami berpengalaman dan dah dilatih dan adalah mahir dalam menyediakan penyelesaian logistik, penghantaran barang kilang dan pengangkutan yang efektif dan selamat di jalan untuk barangan atau harta benda anda.

Kami sentiasa mencari penyelesaian yang terbaik untuk kerja penyewaan lori dan trak komersial untuk melayani anda dengan lebih baik pada masa hadapan.

Jadi pasti kan anda hubungi pasukan pemindahan mahir kami dan tidak membuang apa – apa masa lagi, buat panggilan telefon atau isi borang pertanyaan dan layari laman web kami hari ini jika anda berminat untuk menyewa lori 5 tan kami dengan harga murah sama ada di Bukit Gasing, Ara Damansara, Puchong, Bandar Utama, Pandah Indah, Taman Jaya, Klang, Shah Alam atau tempat lain di sekitar dan seluruh Semenanjung Malaysia seperti Melaka atau Johor. Pilih kami dan dapat kan sebut harga berpatutan atau buat tempahan lori kami sekarang.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa 5 Tan

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimana dengan harga lori sewa 5 tan dari Lembah Klang ke kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 5 tan dari Lembah Klang ke kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 5 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

  • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
  • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
  • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 5 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Saya gembira dengan kualiti servis lori sewa 5 tan yang ditawarkan oleh syarikat anda. Kami menggunakan khidmat lori sewa mereka semasa menghantarkan barangan pejabat kami ke Shah Alam. Terima kasih di atas servis yang baik yang kami terima. 

Encik Hassan

“Keluarga saya mempunyai barangan rumah dan perabot besar dan berat yang banyak. Kami telah menggunakan khidmat lori sewa 5 tan syarikat anda di Damansara Jaya minggu lepas semasa kami berpindah ke rumah baru. Baik sekali. Terima kasih.”

Ginny Tan

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.