Harga Sewa Lori 5 Tan Kuala Lumpur & Selangor

Syarikat kami menawarkan harga sewa lori 5 tan dengan pakej menarik khas dan murah untuk transport anda di lokasi Kuala Lumpur, Shah Alam, dan Taman Jaya.

Saiz lori sewa 5 tan ataupun 17 kaki adalah saiz lori biasa digunakan bagi pindah rumah (jenis banglo, teres, rumah bandar mahupun mengangkut barang pukal oleh pelanggan di sekitar Petaling Jaya, Cheras, dan seluruh.

Kita akan menyediakan pemandu lori berserta lori sewa 5 tan jenis kanvas serta trak kotak bagi melindungi barangan pelanggan jika hujan semasa hari pemindahan. 

Servis lori sewa bagi penghantaran barang-barang kilang, serta lori sewa jenis bonded juga disediakan mengelilingi Damansara Utama, Jalan Klang Lama serta Pandan Indah. 

Sekiranya pelanggan tidak pasti sama ada barangan tersebut boleh muat bagi 1 trip perjalanan melalui lori sewa 5 tan, pelanggan boleh berunding bersama pasukan kita bagi menjadualkan lawatan tapak lalu melihat barang-barangan memerlukan pindaan sebelum sebut kadar murah lori disediakan.

Hubungi pasukan lori sewa di Kuala Lumpur bagi menempah lori sewa 5 tan kita terbaik serta kadar berpatutan bagi menjadikan pemindahan anda mudah serta selamat anda. 

Layari blog kita bila-bila jam bagi maklumat lebih lanjut.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa 5 Tan

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Apakah kadar lori sewa 5 tan dari Lembah Klang ke lokasi lain daripada Kuala Lumpur dan Selangor?

Kita tidak mempamerkan harga lori sewa 5 tan dari Lembah Klang ke kawasan lain daripada Kuala Lumpur dan Selangor contohnya Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor malah negeri-negeri lain kerana sebut harganya ikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami bagi mendapatkan sebut harga murah perkhidmatan lori sewa 5 tan secara percuma.

Adakah harga lori sewa 5 tan dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 5 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan bakal ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak cukup.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada situasi berikut:

  • Barang-barang tambahan tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan daripada tingkap.
  • Transport Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke ataupun digerakkan dari tingkat 1 ataupun 2 melalui tangga.
  • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa ataupun bekalan kotak-kotak tambahan.

Bilakah saya perlu membuat bayaran bagi perkhidmatan lori sewa 5 tan di KL?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek buat masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 5 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan pemandu lori bermula pada hari pemindahan.

Testimoni

“ Saya bertuah kerana kawan saya telah mengesyorkan Syarikat anda kepada keluarga saya. Kami mendapatkan pakej lori sewa 5 tan untuk pindah rumah dari Gombak ke Shah Alam dari mereka.”

Liza

“Saya berpuas hati dengan pakej lori sewa biasa 5 Tan yang ditawarkan. Berpatutan dan kualiti servis lori sewa yang diberikan baik. Terima kasih”

David Tee

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.