Lori Sewa di Seremban

Syarikat kami pakar lori sewa di Seremban dalam kerja pemindahan rumah di mana kami sangat sistematik, tersusun dalam merancang pemindahan mengikut keperluan jadual dan masa anda. Kami menawarkan kepakaran dalam industri ini dengan menyediakan perkhidmatan lori sewa dalam pembungkusan dan pemindahan rumah anda.

Ia mencabar dan banyak tekanan apabila anda berpindah ke suatu tempat yang lain dengan memindahkan barangan berharga anda dengan selamat dan terjaga. Jika anda ingin membuat pengalaman yang baik bebas tekanan dan lancar terutamanya untuk pindah rumah jadi kami sedia membantu anda.

Sebab utama kenapa kami antara perkhidmatan sewa lori terbaik di Seremban:

– Sebut harga percuma diberikan

Kami menyediakan sebut harga percuma kepada lori sewa dalam tempoh masa 24jam

– Terbaik dan harga yang berpatutan

Kami komited dengan pelanggan kami dengan memberikan perkhidmatan terbaik dalam memastikan barangan anda dijaga sepanjang masa dan membuatkan pelanggan kami gembira dengan harga yang berpatutan bagi lori sewa.

– Perkhidmatan meluas

Kami secara keseluruhannya menyediakan perkhidmatan di Negeri Sembilan seperti di Seremban, Kuala Pilah dan Nilai serta beberapa kawasan di Kuala Lumpur dan Selangor.

– Perkhidmatan pemindahan secara menyeluruh

Kami menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi, fleksibel dan kos penjimatan bagi rumah, pejabat dan pemindahan antara daerah di seluruh kawasan Seremban. Kami mempunyai pekerja pakar dalam menyelesaikan tugasan untuk pelanggan kami dari pembungkusan sehingga pemindahan barang. Pekerja pakej sempurna di depan rumah anda.

Kami menawarkan lori sewa termurah terutamanya lori pindah rumah dan perkhidmatan pindah rumah di Seremban seperti Nilai dan Kuala Pilah dengan berkualiti. Kami menyediakan bahan bahan pembungkusan yang berkualiti dan baru, guna semula dan kotak mesra alam untuk mengelakkan sebarang kerosakan pada barangan berharga anda.

Perkhidmatan yang kami tawarkan adalah melebihi dari apa yang anda inginkan dengan perkhidmatan lori sewa untuk semua dan termasuk memberikan perkhidmatan dari mula hingga akhir, dari pembungkusan dan mengangkat masuk ke lori sehingga pemunggahan ke destinasi baru anda. Kami mempunyai pekerja yang pakar bagi memastikan kelangsungan kerja pemindahan tepat pada masa dan penuh berhati hati untuk memberi kepuasan kepada pelanggan sepanjang proses pemindahan ini.

Bungkusan yang baik dari kami akan memberikan penjagaan maksima kepada barangan anda dan anda tidak perlu risau barang anda akan calar ataupun pecah. Setiap barangan seperti kabel, barangan dapur, perabot dan barangan elektronik akan dibungkus dalam kotak yang bersesuaian. Anda cuma perlu buka dan dipasang di kawasan yang sudah ditentukan.

Kami menyediakan pemindahan barangan rumah dengan lori yang bersih dari sebarang kotoran dan kuman serta pembungkusan kami juga akan menggunakan pembungkusan bebas kuman bagi membungkus barangan berharga anda. Tidak kira ia untuk memasukkan barangan dalam lori, pembungkusan, memunggah, anda tidak perlu risau dan anda boleh percaya kepada pekerja pakar kami beserta pemandu lori yang berpengalaman.

Objektif syarikat kami adalah mengekalkan kepuasan pelanggan. Kami memberikan perkhidmatan yang sangat rapi serta pantas. Jika anda mempunyai sebarang soalan atau memerlukan tawaran khas untuk lori sewa 1 tan, 3 tan, 5 tan atau perkhidmatan pemindahan rumah, sila hubungi kami hari ini dan bercakap dengan pakar kami. Kami memberi jaminan kepada anda yang anda akan mendapat penyelesaian yang anda perlukan di sini.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Lori Sewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

[supsystic-price-table id=15]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Ampang, Hulu Kelang, Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Para pekerja dari syarikat anda telah banyak membantu menawarkan servis lori sewa pindah rumah 5 tan untuk keluarga saya pada bulan Ogos lepas dari Kuala Lumpur ke Seremban 2. Terima kasih.”

Puan Linda

“Khidmat lori sewa 3 tan dari syarikat anda adalah pada harga yang murah dan tahap servis juga berkualiti. Terima kasih untuk khidmat pindah rumah untuk keluarga saya di Seremban.”

Herminder

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera