Lori Sewa di Seremban

Syarikat kami pakar lori sewa di Seremban dalam kerja pemindahan rumah di mana kami sangat sistematik, tersusun dalam merancang pemindahan mengikut keperluan jadual dan masa anda. Kita menawarkan kepakaran dalam industri lori sewa bagi perkhidmatan lori sewa dalam pembungkusan serta pemindahan rumah.

Ia mencabar malah banyak tekanan apabila kamu berpindah ke suatu tempat baru perlu memindahkan barangan berharga secara selamat serta terjaga. Jika kamu ingin membuat pengalaman bebas tekanan serta lancar terutamanya bagi pindah barangan sekitar Seremban, Negeri Sembilan, jadi kita sedia membantu menerusi lori sewa.

Sebab utama kenapa kita antara perkhidmatan sewa lori pindah barangan terbaik dekat Seremban, Malaysia:

– Sebut kos lori sewa percuma disediakan

Kita memberikan sebut harga lori sewa percuma bagi khidmat lori sewa secara segera dalam tempoh masa 24 jam.

– Khidmat lori sewa paling baik serta kadar berpatutan

Kita komited bagi memberikan perkhidmatan lori sewa termasuk pindah barang paling murah malah memastikan barangan pelanggan dijaga sepanjang masa serta pada kadar memuaskan bagi lori sewa di Negeri Sembilan, Kuala Lumpur serta Selangor.

– Servis lori sewa meluas

Kita secara keseluruhan membekalkan servis lori sewa bagi beberapa lokasi Seremban, Kuala Pilah serta Nilai.

– Servis lori sewa pemindahan secara menyeluruh

Kita menawarkan servis sewa berkualiti tinggi, fleksibel malah ambil kira bajet pelanggan bagi kediaman, pejabat serta pemindahan antara daerah bagi seluruh lokasi Seremban. Kita mempunyai pakar dalam menyelesaikan tugasan pindah barang bagi pelanggan daripada pembungkusan sehingga pemindahan barang. Pembantu pakej trak yang sempurna ada depan rumah pelanggan di sekitar Seremban, Senawang dan Port Dickson.

Kita menawarkan lori sewa termurah malah berkualiti terutamanya lori pindah rumah serta servis pindah rumah dekat Seremban seperti Nilai jua Kuala Pilah. Kita membekalkan bahan bahan pembungkusan berkualiti serta baru, guna semula serta kotak mesra alam bagi mengelakkan sebarang kerosakan pada barangan berharga pelanggan sepanjang penghantaran atas jalan raya.

Servis lori sewa murah kita tawarkan dekat Seremban, Semenanjung Malaysia adalah jauh melebihi permintaan sewa pindah barang pelanggan kerana kita meliputi servis lori sewa secara keseluruhan daripada mula hingga akhir, daripada pembungkusan serta mengangkat masuk ke lori sehingga pemunggahan ke destinasi baru pelanggan. 

Kita mempunyai pakar bagi memastikan kelangsungan kerja pemindahan sewa tepat pada masa serta penuh berhati-hati untuk memberi kepuasan kepada pelanggan sepanjang proses pemindahan sewa ke utara Seremban sampai bandar-bandar Lembah Klang, Semenanjung Malaysia.

Bungkusan secara teliti dari kita akan memberikan penjagaan maksima kepada barangan pelanggan maka pelanggan tidak perlu risau barang akan calar ataupun pecah kaki perabot. Setiap barangan seperti kabel, barangan dapur, perabot serta barangan elektronik akan dibungkus dalam kotak bersesuaian. Pelanggan cuma perlu buka lalu pasang dekat pejabat baru. 

Kita menyediakan pemindahan hantar barangan menggunakan lori bonded panjang dan bersih dari sebarang kotoran dan kuman serta pembungkusan kita juga akan menggunakan pembungkusan bebas kuman bagi membungkus barangan berharga pelanggan. Tidak kira ia untuk memasukkan barangan dalam lori, pembungkusan, memunggah, pelanggan tidak perlu risau dan boleh percaya kepada pakar  kita beserta pemandu lori maha berpengalaman.

Kumpulan transport kita telah beroperasi banyak tahun malah objektif kita adalah mengekalkan kepuasan pelanggan meliputi Seremban, Membau dan seluruh Semenanjung Malaysia. Kita memberikan perkhidmatan paling terapi serta pantas menggunakan pengangkutan paling sesuai bagi pelanggan termasuk lori sewa 1 tan, 3 tan mahupun 5 tan. 

Jika kamu mempunyai sebarang soalan ataupun mencari tawaran khas untuk lori sewa 1 tan, 3 tan, 5 tan atau perkhidmatan pemindahan rumah mahupun pejabat di KL, Taman Klang Utama atau Seremban, sila hubungi kita hari ini. Kami memberi jaminan bahawa pelanggan akan mendapat penyelesaian yang diperlukan di sini.

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Ampang, Hulu Kelang, Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Para pekerja dari syarikat anda telah banyak membantu menawarkan servis lori sewa pindah rumah 5 tan untuk keluarga saya pada bulan Ogos lepas dari Kuala Lumpur ke Seremban 2. Terima kasih.”

Puan Linda

“Khidmat lori sewa 3 tan dari syarikat anda adalah pada harga yang murah dan tahap servis juga berkualiti. Terima kasih untuk khidmat pindah rumah untuk keluarga saya di Seremban.”

Herminder

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera