Lori Roro 3 Tan di Kuala Lumpur & Selangor

Adakah anda sedang mencari sewa lori roro 3 tan dengan harga terbaik di Kuala Lumpur atau Selangor?

Pengendalian dan pengurusan sampah boleh menjadi sesuatu tugas harian yang mencabar, terutamanya apabila jumlah sampah adalah banyak. Sekiranya anda ingin membuang sampah secara pukal, anda mungkin ingin dapatkan perkhidmatan lori pembuangan profesional untuk memastikan anda membuang sampah tersebut dengan kos minimum.

Kami adalah syarikat perkhidmatan sewa lori roro sehenti anda yang menawarkan perkhidmatan sewa lori treler atau roro dengan harga yang berpatutan untuk semua keperluan pelupusan sampah di Lembah Klang, Taman Midah dan Bandar Puteri Puchong. Kami menyediakan pelbagai saiz tong dan lori roro agar ia sesuai dengan jumlah sampah untuk dibuang.

Sama ada anda sedang melaksanakan pengubahsuaian kediaman, syarikat, atau hanya ingin membuang barangan yang lama di Seksyen 17 Shah Alam, Lorong Panglima dan Tasik Cempaka Park, syarikat lori kami mempunyai perkhidmatan pengangkutan dan kemudahan untuk menangani penghantaran sampah untuk dibuang dengan selamat dan cekap.

Pasukan kami bertekad untuk membantu pelanggan membuang barang-barang yang tidak diingini seperti kotak besar atau barang elektrikal dan seterusnya membantu anda memanfaatkan sepenuhnya ruang kerja, gudang, kedai, stor, kilang dan tempat tinggal. Kami bekerja dengan pantas dan cekap untuk membuang semua sampah pukal dari rumah, sekolah atau ruang komersial di Pandan Indah, Kepong dan Semenyih. Jadi, anda sekurang – kurangnya dapat menenangkan fikiran anda. 

Kami menawarkan rangkaian perkhidmatan pelupusan secara besar kepada pemilik rumah, kondo dan juga pejabat. Kami telah memberi perkhidmatan lori buang sampah kepada pemilik rumah dan syarikat komersial selama bertahun-tahun; menolong mereka membuang sampah pukal. 

Sama ada anda ingin membuang sampah tapak perindustrian atau pembinaan seperti batu bata, pokok-pokok, atau perabot lama, kami di sini menawarkan lori roro yang berpatutan untuk projek anda di Bangsar, Sungai Buloh dan Balakong. 

Visi syarikat kami:

Profesionalisme

Sama ada anda memerlukan perkhidmatan lori roro selama sehari, sebulan atau seminggu, kami yakin dapat menjalin hubungan baik dengan pelanggan dan sentiasa berusaha untuk bersahabat, mudah didekati dan bersikap profesional. Pekerja kami memahami tanggungjawab mereka dan mereka akan menghantar perkhidmatan mereka dengan cemerlang.

Kecekapan

Masa anda adalah sangat berharga bagi kami, dan keperluan anda adalah objektif utama kami. Kami memastikan bahawa pemandu lori kami sampai ke lokasi anda tepat pada jam waktunya. Kami berusaha untuk menjalankan kerja dengan cekap sepanjang proses dari tahap pengumpulan sehingga tahap pembuangan akhir di Kota Kemuning, Rawang dan Sri Kembangan.

Meningkatkan Kepuasan Pelanggan Secara Berterusan

Kami telah membantu memberi perkhidmatan lori roro bukan hanya bagi perniagaan komersial dan industri pembinaan, tetapi juga organisasi dan individu swasta di Bukit Jelutong, Subang dan Kajang. Kami akan terus berusaha untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan lori kami di Taman Desa, Cheras dan Bangi.

Dengan penuh kepantasan, fleksibiliti dan kebolehpercayaan sebagai tonggak syarikat pembuangan sampah kami, anda boleh mengharapkan kami untuk menyediakan tugasan penyelesaian pembuangan sampah  yang berkesan di Kuala Lumpur, Damansara dan Petaling Jaya bila-bila masa termasuk hari Sabtu.

Pasukan kami mahir dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam perkhidmatan pembuangan sampah di Putra Heights, Jalan Sulaiman dan Tmn Segambut. Sila mula pembuangan anda dengan syarikat kami kerana kami mempunyai banyak kelebihan seperti tenaga kerja untuk angkat dan pindah barangan berat serta menawarkan perkhidmatan pembuangan yang cepat, selamat dan mudah di Kuala Lumpur.

Sebagai alternatif, anda juga boleh mengatur servis pelupusan secara pukal. Saiz tong roro kami adalah antara 4 kaki hingga 16 kaki. 

Perkhidmatan pelupusan kami merangkumi barang berikut:

– Perabot pejabat 

– Perabot rumah seperti kerja buang sofa lama dan tilam rosak

– Peti sejuk, mesin basuh dan lain-lain

– Tayar kereta

Jika anda berminat, hubungi talian kami atau emel kami tentang lori roro yang diperlukan dan kami akan menasihati anda mengenai saiz lori yang sesuai dari 1 tan hingga 5 tan. Banyak pelanggan setia terhadap perkhidmatan kami kerana kami tetap bersikap amanah, memiliki sikap bertanggungjawab, menepati waktu, rajin, jujur serta keperluan pelanggan diutamakan tanpa mengira sesiapa yang memintanya. 

Selain itu pekerja dan pemandu lori berpengalaman kami juga boleh memberi nasihat mengenai perkhidmatan pengurusan dan pembuangan sampah yang tepat agar lebih sesuai dengan keperluan anda di Selayang, Seremban dan Ampang. 

Dapatkan sebut harga percuma hari ini dan kami berharap dapat memenuhi permintaan anda dengan segera di Kampung Pulau Meranti, Jln Gombak dan Taman Pudu Ulu. Harga adalah ditetapkan dan tiada caj tambahan akan dikenakan. Potongan harga akan diberikan berdasarkan penilaian pakar kami.

Sila layari laman web, email, telefon atau whatsapp kami untuk maklumat lanjut tentang perkhidmatan kami hari ini!

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori roro ditentukan?

Harga sewa lori roro kami adalah bergantung kepada beberapa faktor berikut:

  • Saiz dan jenis lori roro
  • Jumlah hari lori dan tong roro disewa
  • Kawasan di mana lori roro diperlukan

Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori roro di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti kawasan dan saiz lori roro yang anda ingin sewa, tempoh sewaan dan alamat kawasan tong roro kami akan ditempatkan untuk pembuangan sisa sampah pukal.

Testimoni

Terima kasih kepada syarikat anda untuk servis lori roro 3 tan dengan pantas dan lancar semasa projek ubahsuai rumah saya di Shah Alam, Selangor selama tempoh 3 hari.

Encik Hamdan

“Kami berpuas hati dengan servis sewa lori roro 3 tan di syarikat kami di Puchong semasa kerja-kerja pembinaan dijalankan. Terima kasih”

Mr James

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera