Lori Sewa Di Cheras

Syarikat kami menyediakan lori sewa di kawasan Cheras termasuk di Taman Midah dan Shamelin Perkasa dengan armada lori kami dari 1 tan hingga 10 tan untuk pemindahan rumah, pejabat dan komersial.

Rasa bimbang untuk berpindah? Tanpa mengira bangsa anda sama ada Melayu, Cina dan India, syarikat lori sewa kami memberikan cahaya harapan kepada ramai pelanggan kerana kami bertujuan membantu mereka pindah rumah, pindah pejabat, pindah barang kilang yang kering, perabot dan barang ke kawasan di sekitar Kuala Lumpur, Taman Len Seng dan Selangor. Kami juga boleh mengendalikan kerja pindah ke bandar atau negeri lain pada harga yang kompetitif dan murah seperti ke Perak, USM dan Johor dengan lori sewa kami.

Anda tidak perlu menghabiskan masa berjam-jam untuk mengemas barangan di bilik ke dalam kotak dan buka semuanya selepas itu. Kami akan memudahkan proses kerana kami tahu segala aspek dari perancangan, pembungkusan, penghantaran dan pembongkaran di mana anda mempunyai perhatian penuh kami sepanjang keseluruhan proses di Bandar Mahkota Cheras, Setiawangsa dan Sungai Besi. Kami sangat komited untuk kepuasan 100% anda. 

Anda tidak perlu membeli apa-apa barang untuk berpindah. Semua bahan disediakan dan kami akan memastikan semua barang berkanvas ditutup dengan bahan wraping di lori sewa supaya tidak terdedah kepada hujan atau batu. Kami akan mematuhi segala pekeliling perkhidmatan yang dijanjikan dengan harga lori sewa yang berpatutan.

Kami boleh memindah apa-apa sahaja seperti pelamin dan alat katering kecuali barangan segar di Bandar Saujana Putra, Gombak dan Jalan Cochrane. Kami juga menyediakan perkhidmatan sewa lori di mana-mana di Semenanjung Malaysia seperti Jalan Semarak, Bandar Tasik Permaisuri dan Lembah Subang. 

Sebagai perkhidmatan tambahan kepada pelanggan kami yang hebat, anda boleh mendapat servis lori oleh kami yang berikut:

– Merancang keseluruhan proses 

– Perkhidmatan lori sewa dari pintu ke pintu

– Pembungkus profesional yang terlatih untuk melindungi barangan anda

– Perhatian kepada perincian dan kualiti

– Mempunyai kepakaran dan penggunaan peralatan untuk angkut barangan berat atau panjang dengan berhati-hati

Kakitangan kami menjalankan tugasan dengan cepat dan cekap di Kampung Tasek Permai, Wangsa Maju atau Setapak Center. Anda tidak perlu berpanas – panas di bawah matahari.  Kami akan lakukan yang terbaik untuk mengelakkan semua kebimbangan yang anda ada dan anda boleh bersuka ria dengan suasana sejahtera dan aman selepas itu. Kami menawarkan pakej pasang semula perabot sekiranya diperlukan dan lori buang sampah di Ampang Jaya, Taman Sri Hartamas dan Sentul Park.

Bergantung kepada jenis kerja pindah anda di Alam Damai, Bandar Utama atau Pandan Indah, kami mempunyai tenaga pekerja yang pro dan berpengalaman dengan lori sewa untuk memindahkan barang anda secepat mungkin. Tinggalkan kerja pemindahan tersebut kepada kami.

Sila layari laman web online kami hari ini untuk info lanjut tentang servis lori sewa. Untuk pertanyaan, hubungi kami dengan segera melalui sistem pesanan ringkas (sms), whatsapp, panggilan telefon atau hantar emel sekarang untuk mendapatkan sebut harga percuma untuk lori sewa di Cheras, KLIA airport dan kawasan yang berhampiran seperti Pantai Dalam, Sri Rampai, dan Taman Connaught. 

Pertanyaan anda akan dijawab oleh ahli khidmat pelanggan kami melalui talian secepat mungkin. Khidmat lori sewa kami telah menerima penilaian sebanyak 5 bintang untuk servis lori sewa daripada pelanggan di Taman Salak Mulia, Kampung Permata dan Taman Pudu Ulu.

Kami boleh mengatur transport berpindah menggunakan lori sewa pada waktu dan tarikh yang sesuai untuk anda sama ada anda di Shah Alam, Ara Damansara atau Taman Maluri.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

Harga Pakej Bajet

Soalan Lazim

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
  • saiz lori yang diperlukan
  • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
  • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Cheras, Kuala Lumpur dan Selangor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Syarika ini mempunyai pasukan khidmat pelanggan, pemandu lori dan tenaga pekerja dan servis lori transport yang cekap. Itulah sebabnya saya terus mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka untuk perniagaan saya di Taman Taynton View untuk menghantar barang-barang ke pelanggan kami di sekitar kawasan Lembah Klang. 

Tony Chia

“Pasukan ini sangat membantu dan peramah. Mereka datang ke pejabat kami untuk melihat saiz lori sewa yang sesuai dengan keperluan kami sebelum membuat cadangan untuk servis pindah pejabat kami ke Taman Cheras Hartamas pada bulan lepas.”

Puan Laitun

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.