Lori Sewa Di Cheras

Syarikat kami menyediakan lori sewa di kawasan Cheras (termasuk Taman Midah, Shamelin Perkasa dan Taman Len Seng) dengan armada lori kami dari 1 tan hingga 10 tan untuk pemindahan rumah, pejabat dan komersial.

Syarikat kami telah membantu ramai pelanggan untuk pindah rumah, pejabat, kerja pindah barangan kilang yang kering, perabot dan barang-barang ke kawasan di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor dan kami juga boleh mengendalikan pemindahan ke bandar atau negeri lain pada harga yang kompetitif dan murah.

Dari perancangan, pembungkusan, penghantaran dan pembongkaran, anda mempunyai perhatian penuh kami sepanjang keseluruhan proses pemindahan. Kami sangat komited untuk kepuasan 100% anda.

Kami boleh memindahkan anda ke mana-mana sahaja di Semenanjung Malaysia. Sebagai tambahan kepada perkhidmatan pelanggan kami yang hebat, anda boleh mendapat servis pemindahan oleh kami yang berikut:
– Mengatur keseluruhan proses pemindahan
– Perkhidmatan dari pintu ke pintu
– Pembungkus profesional yang terlatih untuk melindungi barangan anda
– Perhatian kepada perincian dan kualiti

Kakitangan pemindahan kami bekerja dengan cepat dan cekap. Kami melakukan yang terbaik untuk mengelakkan semua kebimbangan yang anda ada terhadap pemindahan.

Bergantung kepada jenis kerja pemindahan anda, kami mempunyai tenaga pekerja yang pro dan terlatih dan berpengalaman untuk memindahkan barangan anda secepat mungkin.

Hubungi kami dengan segera melalui telefon atau hantar email sekarang untuk mendapatkan sebut harga percuma untuk lori sewa di Cheras dan kawasan yang berhampiran seperti Alam Damai, Bandar Utama, Pandan Indah, Pantai Dalam, Shah Alam, Maluri, Ara Damansara dan Taman Connaught.

Kami boleh mengatur transport pemindahan menggunakan lori pada waktu dan tarikh yang sesuai untuk anda.

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan lori sewa dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban,Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“ Syarikat RR Pro Transport mempunyai pasukan khidmat pelanggan, pemandu lori dan tenaga pekerja dan servis lori transport yang cekap. Itulah sebabnya saya terus mendapatkan khidmat lori sewa dari mereka untuk perniagaan saya di Taman Taynton View untuk menghantar barang-barang ke pelanggan kami di sekitar kawasan Lembah Klang. 

Tony Chia

“Pasukan RR Pro Transport sangat membantu dan peramah. Mereka datang ke pejabat kami untuk melihat saiz lori sewa yang sesuai dengan keperluan kami sebelum membuat cadangan untuk servis pindah pejabat kami ke Taman Cheras Hartamas pada bulan lepas.”

Puan Laitun

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera