Pindah Rumah di Kuala Lumpur & Selangor

Pindah rumah adalah salah satu pengalaman penting dalam kehidupan kita dan ramai orang yang menghadapi kebingungan ketika pindah rumah. Ketika mencari syarikat lori sewa pindah rumah untuk 1 tan, 3 tan, 5 tan atau lori jenis lain di Kuala Lumpur dan Selangor, selalu penting untuk mencari sebuah syarikat pemindahan yang mempunyai pengalaman yang relevan dalam bidang ini kerana ianya penting supaya barangan anda akan dijaga dengan baik semasa proses pindah rumah dijalankan dan menghindari daripada kerosakan atau kehilangan perabot.


Apakah faktor-faktor yang perlu diberikan perhatian semasa memilih syarikat untuk servis lori pindah rumah?

 • Keupayaan syarikat pemindahan adalah untuk menyediakan pengalaman dan cara perpindahan rumah yang lancar. Pelanggan kami selalunya selesa untuk bekerjasama dengan kami kerana pasukan kami mengambil inisiatif dan memberi mereka pengalaman pindah rumah yang lancar. Biasanya pelanggan kami memerlukan pembungkusan khas apabila memindahkan barangan mudah pecah. Oleh itu, kami memastikan bahawa barangan mudah pecah dibungkus dengan menggunakan balutan gelembung terlebih dahulu untuk mengelakkan kerosakan semasa proses pemindahan barang tersebut.
 • Syarikat yang jujur ​​terhadap perkhidmatan yang diberikan tanpa kos tersembunyi. Kami memberi sebut harga untuk setiap servis pindah rumah berdasarkan kadar yang paling kompetitif dan munasabah, dan yang paling penting bagi kami adalah kami dapat menyampaikan apa yang kami janjikan. Oleh itu, banyak para pelanggan kami menikmati ketenangan pikiran dan dah tiada kerunsingan atau bimbang bila kami mengendalikan servis pindah rumah untuk mereka.
 • Kami menyediakan perkhidmatan yang tepat pada masanya. Ini adalah profesionalisme asas. RR Pro Transport ingin memastikan bahawa kami menjadi salah satu syarikat pindah rumah yang terbaik di Malaysia. Oleh itu, adalah penting untuk kami juga tahu dan menghormati masa pelanggan yang sentiasa berharga.
 • Pasukan kami ada bekerja setiap hari, tetapi supaya anda tidak kecewa, sila hubungi kami seawal yang mungkin untuk menempah slot anda. Oleh kerana itu, para pelanggan kami boleh menjadualkan masa yang sesuai untuk menjalankan kerja pindah rumah. Hubungi kami hari ini dan tempah masa terbaik untuk perkhidmatan pindah rumah anda.
 • Sebelum hari pindah rumah, pekerja syarikat kami turut menyediakan kotak kadbod baru dan murah untuk anda menyimpan barang-barang anda yang perlu dipindah dengan cas bil tambahan.

Kami adalah penyelesaian utama dan setempat untuk semua pertanyaan, tips dan servis berkenaan pindah rumah anda. Jadi pasti kan anda hubungilah kami, buat panggilan telefon atau isi borang pertanyaan dan layari laman web kami hari ini jika anda nak berpindah rumah dari rumah lama ke rumah baru sama ada di Puchong, Shah Alam atau tempat lain-lain.

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan

Harga Lori Sewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

[supsystic-price-table id=15]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah kos perkhidmatan pindah rumah dikira?

Kos perkhidmatan pindah rumah adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah
 • saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah rumah
 • bilangan pekerja – pekerja untuk tugas pindah rumah
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke rumah baru
Dimanakan lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah rumah di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban, Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti gambar perabot dan barang-barang rumah yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan.

Testimoni

“ Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan pindah rumah yang disediakan oleh RR Pro Transport. Pemandu lorinya boleh dipercayai dan memindahkan barangan kami dengan teliti.

Jeyshan

“Kami sangat gembira dengan servis pindah rumah yang diberikan oleh RR Pro Transport. Terima kasih”

Salma

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera