Sewa Lori 10 Tan di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis sewa lori 10 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan seluruh Selangor, Malaysia dengan harga berpatutan mengikut bajet anda.

Lori 10 tan atau 27 kaki yang dimiliki oleh syarikat kami sering digunakan untuk pindah pejabat, pengangkutan peralatan perindustrian kilang dan penghantaran barang komersial. Dimensi lori 10 tan kami ialah: 27′ (L) X 9′ (W) X 12.5′ (H).

Sesetengah kawasan loading tertentu mempunyai had ketinggian dan kenderaan yang lebih besar mungkin tidak dapat masuk ke kawasan tersebut. Sila pastikan anda mengambil kira had pelepasan ketinggian untuk destinasi ‘pick up’ dan ‘drop point’ anda supaya lori 10 tan kami boleh memasuki tempat tersebut untuk memunggah barangan anda.

Kenapa Anda Perlu Memilih Khidmat Sewa Lori 10 Tan Kami:

– Perkhidmatan peribadi
– Penyelesaian sewa yang disesuaikan untuk kehendak anda dengan harga murah dan berpatutan
– Kami mempunyai armada dan jenis lori 10 tan yang pelbagai seperti lori kotak, lori kanvas dan lain-lain lagi
– Pemandu lori yang berpengalaman dan pekerja pemindahan yang mahir dan pro
– Kami menyediakan armada lori kami selamat dan diselenggarakan mengikut jadual dan tepat pada masa

Kami memahami keperluan kerja transportasi anda dan akan membantu anda dengan tawaran terbaik untuk lori sewa 10 tan pada kos yang ekonomik.

Kami mempunyai pasukan pemandu lori yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri ini dan tenaga pekerja untuk memenuhi keperluan pemindahan dan transport lori anda dengan mudah.

Keutamaan kami adalah untuk memenuhi keperluan anda dan juga untuk menyampai kan perkhidmatan sewa lori yang melebihi jangkaan anda.

Visi kita adalah untuk memberikan perkhidmatan pemindahan terbaik kepada pelanggan kami dan menjadi penyedia perkhidmatan logistik yang berprestasi dengan tumpuan untuk mencapai kegembiraan pelanggan.

Sila hubungi pasukan pemindahan mahir kami melalui panggilan telefon atau layari laman web kami hari ini dan isi borang pertanyaan jika anda berminat untuk menyewa lori 10 tan kami sama ada anda berada dalam kawasan Puchong, Shah Alam, Pandan Indah atau tempat lain di sekitar Semenanjung Malaysia seperti ke Johor, Port Klang, Perak, Kedah, dan Melaka.

Harga Lori Sewa 10 Tan

Harga Pakej Lori Sewa 10 Tan Sahaja

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 3 jam.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Soalan Lazim

Bagaimana dengan harga lori sewa 10 tan kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor?

Kami tidak mempamerkan harga lori sewa 10 tan untuk kawasan di luar Kuala Lumpur dan Selangor seperti Seremban, Pulau Pinang, Melaka Johor dan negeri-negeri lain kerana sebut harganya bergantung mengikut keperluan pemindahan sebenar. Sila hubungi kami untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Adakah harga yang dimaklumkan muktamad?

Harga lori sewa 10 tan dalam invois kami adalah muktamad berdasarkan keperluan pemindahan yang ditetapkan terutama jika terdapat pemeriksaan tapak.

Terdapat situasi di mana caj tambahan mungkin dikenakan. Beberapa situasi sepertinya adalah dan tidak terhad kepada yang berikut:

 • Barang-barang tambahan yang tidak boleh dibongkar dan hanya boleh dikeluarkan dari tingkap.
 • Piano atau barangan berat yang perlu dipindahkan ke atau digerakkan dari tingkat 1 atau 2 dengan menggunakan tangga.
 • Kerja-kerja tambahan seperti pembungkusan istimewa atau bekalan kotak-kotak tambahan

Bilakah saya perlu membuat bayaran?

Kami hanya menerima pemindahan bank atau cek pada masa ini. Deposit 50% diperlukan sebelum tarikh pindah yang dijadualkan untuk tempahan lori 10 tan. Bayaran akhir perlu dibuat sebelum perkhidmatan bermula pada hari perpindahan.

Testimoni

“ Kami gembira dengan kualiti servis lori sewa 10 tan yang ditawarkan oleh syarikat anda. Kami menggunakan khidmat lori sewa semasa menghantarkan barangan ofis kami ke Cyberjaya. Terima kasih di atas servis baik yang kami terima. 

Puan Rabiatul

“Keluarga saya mempunyai barangan rumah dan perabot besar dan berat yang banyak. Kami telah menggunakan khidmat lori sewa 10 tan syarikat anda di Subang Jaya minggu lepas semasa kami berpindah ke rumah baru di Klang. Terima kasih.”

Simmy Tan

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera