Lori Sewa di Kajang

Bisnes kami menawarkan perkhidmatan lori sewa di Kajang (termasuk kawasan berdekatan Bandar Teknologi Kajang, Semenyih, dan Taman Saujana Impian) untuk pemindahan rumah, pejabat dan barang dengan menggunakan lori kami dari 1 tan hingga 10 tan dengan harga berpatutan.

Setiap pemindahan adalah berlainan, dan kami menyesuaikan setiap langkah untuk memenuhi keperluan servis lori sewa pelanggan kami.

Pekerja kami akan memberikan kepada anda perkhidmatan yang mesra, termasuk pemprosesan dan arahan pantas untuk lori sewa anda.

Semua pekerja dan pemandu lori kami adalah terpilih, dan mempunyai rekod prestasi yang boleh dipercayai.

Pasukan pakar kami akan menguruskan langkah pemindahan anda dari awal hingga akhir, memberikan anda ketenangan fikiran dan keselamatan. Kami menawarkan servis pembungkusan barang profesional, pengangkutan trak yang selamat, dan kami meletakkan anda dan barang-barang rumah atau niaga anda setiap langkah pertama.

Kami turut berjanji akan memastikan anda ketahui perkembangan kemajuan pemindahan anda sepanjang masa, dan kami bersedia menjawab sebarang pertanyaan yang anda mungkin ada.

Kami mempunyai dua pilihan pakej pindah utama dengan harga yang berbeza untuk khidmat lori sewa kami, kadarnya bergantung kepada apa yang anda perlu: cas mengikut jam mungkin berfungsi dengan baik untuk anda jika anda bercadang untuk mengemas barang anda sendiri atau hanya memerlukan khidmat lori sewa dengan pemandu lori; atau harga pakej yang murah termasuk tenaga pekerja mungkin lebih sesuai jika anda mempunyai keperluan untuk pembungkusan dan pembongkaran perabot.

Perancangan dan penyediaan yang teliti ini akan memperoleh kecekapan dan menjadikan hari pemindahan dan transport lori anda berjalan lancar.

Sila hubungi kami melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej pada pasukan kami dengan segera untuk dapatkan sebut harga percuma untuk lori sewa terbaik di Kajang, Malaysia dan kawasan dan jalan yang berhampiran seperti Sungai Chua, Bandar Mahkota dan Taman Prima Saujana sekarang.

Selain di Kajang, kami juga mempunyai servis lori sewa di sekitar Bangi, Batu Caves, Pandan Indah, Putra Height, Petaling Jaya, Klang, Bukit Rimau, Sungai Long, Putrajaya dan tempat lain yang berdekatan.

Jenis Lori Untuk Disewa

Harga Lori Sewa

Harga Pakej Lori Sewa Sahaja

[supsystic-price-table id=15]

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah harga untuk khidmat lori sewa di Kajang dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa kami di Kajang adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan
Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kajang dan juga lokasi lain di Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban,Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?
Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan anda telah banyak membantu keluarga saya dengan menawarkan khidmat lori sewa 3 tan di Taman Kantan Permai, Kajang yang baik sekali kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan dan keluarga kami.”

Encik Charles

“Servis lori sewa 5 tan dari syarikat anda adalah berpatutan dan pekerja turut prihatin semasa menjalankan kerja pemindahan rumah kami dari Sg.Ramal, Kajang ke Taman Kajang Perdana dengan lancar.”

Puan Nazihah

RR Pro Transport (002523091-D)

Ofis

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Telefon

Kami sedia 24/7

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera