Lori Sewa di Kajang

Bisnes kami menawarkan perkhidmatan lori sewa di Kajang termasuk di kawasan berdekatan Bandar Teknologi Kajang dan Saujana Impian untuk pemindahan rumah, pejabat dan barang dengan menggunakan lori kami dari 1 tan hingga 10 tan pada harga berpatutan.

Setiap pemindahan adalah berlainan, malah kita menyesuaikan setiap langkah sewa bagi memenuhi keperluan servis lori sewa pelanggan sama ada mereka berada di Semenyih, Bukit Rimau, atau Sungai Long.

Kita juga mempunyai perkhidmatan lori sewa di sekitar Batu Caves, Putra Heights, Putrajaya atau tempat lain yang berdekatan.

Pekerja kita akan memberikan kepada pelanggan perkhidmatan sewa bersifat mesra, termasuk pemprosesan serta arahan pantas bagi lori sewa di Bangi, Pandan Indah atau Klang.

Semua pekerja kita adalah terpilih, berserta rekod prestasi cemerlang.

Pasukan pakar kita di Kajang, Cheras serta Petaling Jaya akan menguruskan langkah pemindahan pelanggan dari awal hingga ke akhir, memyediakan pelanggan ketenangan fikiran serta keselamatan. Kita menawarkan perkhidmatan pembungkusan barang profesional, pengangkutan trak secara selamat. Pelanggan serta barang-barang rumah atau niaga setiap langkah merupakan kepentingan utama.

Kita turut berjanji akan memastikan pelanggan ketahui perkembangan kemajuan pemindahan sepanjang masa. Kita bersedia menjawab sebarang pertanyaan daripada pelanggan.

Dua pilihan pakej lori sewa pindah utama ditawarkan pada kos berbeza tapi murah bagi perkhidmatan lori sewa sekitar Kajang, Bangi serta Selangor, Malaysia, kadarnya bergantung kepada keperluan pelanggan: caj mengikut jam mungkin berfungsi secara baik bagi pelanggan bercadang untuk mengemas lalu pindah barang sendiri. 

Atau hanya memerlukan khidmat lori sewa 3 tan bersama pemandu lori; atau kos pakej lori sewa paling murah termasuk tenaga pekerja pindah barangan mungkin lebih sesuai jika pelanggan mempunyai keperluan bagi pembungkusan serta pembongkaran perabot dekat bilik atau rumah baru selain penghantaran melalui lori sewa di Seri Kembangan, Cheras mahupun Damansara.

Perancangan sewa serta penyediaan secara teliti ini akan memperoleh kecekapan maka menjadikan hari pemindahan serta transport lori di Kajang, Selangor dan Kuala Lumpur berjalan lancar.

Sila hubungi kita melalui telefon atau tinggalkan whatsapp atau mesej pada pasukan kita sekarang bagi dapatkan sebut kos termurah untuk lori sewa secara percuma di Kajang, Malaysia serta area yang berhampiran seperti Sungai Chua atau Taman Prima Saujana.

Jenis Lori Untuk Disewa

HARGA PAKEJ LORI SEWA SAHAJA

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 30km.
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.
 • Tiada cas GST.

Terma dan syarat pemindahan umum:

- Tidak ada pilihan pandu lori sendiri, semua lori sewa kami datang dengan pemandu lori sekali.
- Tempahan tertakluk kepada ketersediaan lori. Sila membuat booking untuk lori sewa seawal yang boleh.
- Tempahan lori dan pemandu bermakna tidak ada tenaga pekerja lain yang terlibat. Pemandu lori hanya bertanggungjawab untuk memandu lori. Sila beritahu ahli khidmat pelanggan kami jika anda memerlukan pekerja untuk pemindahan anda.
- Untuk kondo, sila dapatkan kelulusan pengurusan terlebih dahulu sebelum pemindahan. Sekiranya lori tidak dapat memasuki kawasan kondominium, kami tidak bertanggungjawab untuk menjadualkan semula atau mengganti lori tersebut pada tarikh lain. Sewa lori yang berasingan diperlukan untuk sebarang penjadualan semula untuk keadaan ini.
Sebarang bayaran tambahan yang dilakukan semasa pemindahan seperti deposit keselamatan kepada pengurusan dan bayaran letak kereta ke bangunan semasa pemunggahan hendaklah dibayar oleh pelanggan.
- Syarikat kami tidak bertanggungjawab untuk kehilangan apa-apa barangan berharga jika ada barang berharga peribadi yang hilang semasa pemindahan

FAQs

Bagaimanakah harga untuk khidmat lori sewa di Kajang dikira?

Kos perkhidmatan lori sewa kami di Kajang adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

 • jarak km dari tempat pickup ke destinasi
 • saiz lori yang diperlukan
 • bilangan pekerja-pekerja yang diperlukan untuk memunggah barangan
 • bilangan trip perjalanan yang diperlukan

Di mana lokasi yang diservis oleh syarikat anda?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa di kawasan sekitar Kajang dan juga lokasi lain di Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Seremban,Pulau Pinang dan Johor.

Maklumat apakah yang diperlukan daripada saya untuk mendapatkan sebut harga?

Sebaik-baiknya, sila sediakan informasi seperti berapa tan lori yang diperlukan, bilangan pekerja yang diperlukan, bilangan trip, lokasi anda, lokasi destinasi, dan tarikh sewaan lori diperlukan.

Testimoni

“Pasukan anda telah banyak membantu keluarga saya dengan menawarkan khidmat lori sewa 3 tan di Taman Kantan Permai, Kajang yang baik sekali kepada kami. Kami pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan dan keluarga kami.”

Encik Charles

“Servis lori sewa 5 tan dari syarikat anda adalah berpatutan dan pekerja turut prihatin semasa menjalankan kerja pemindahan rumah kami dari Sg.Ramal, Kajang ke Taman Kajang Perdana dengan lancar.”

Puan Nazihah

RR Pro Transport (002523091-D)

Alamat

52K, Jalan Air Panas Bharu, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan KL.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera