Tentang Kami

Syarikat Logistik Di Malaysia

Kami adalah sebuah syarikat logistik di Malaysia. Malaysia adalah hab yang penuh multimodal yang membangun dan memberikan penyelesaian rantaian bekalan lestari untuk ekonomi global. Kami mempunyai pengalaman yang bertahun-tahun dalam bidang ini dan merangkumi pelbagai industri yang boleh membantu para pelanggan kami untuk mencapai kelebihan daya saing dengan menambahkan nilai kepada setiap bahagian operasi rantaian bekalan perniagaan mereka.

Kami komited untuk menyediakan penyelesaian yang unggul, yang menambah nilai asli, memanfaatkan sumber dan kemahiran kami ini. Perkhidmatan logistik dan transport syarikat kami disesuaikan dengan keperluan setiap pelanggan. Kami menggabungkan kepakaran pro oleh pekerja mahir kami dalam perkhidmatan teras dan mod pengangkutan, dengan reka bentuk penyelesaian kreatif untuk membolehkan dan mencipta penyelesaian yang fleksibel dan tangkas, namun mantap.

Kami menawarkan pelbagai jenis servis logistik dan freight (seperti melalui udara, ke pelabuhan Klang atau Melaka untuk export dan import ke pasaran lain di Sabah, Sarawak, luar negara dan merata asia dan dunia) dan pemindahan kepada pelanggan-pelanggan kami. Layari laman web utama atau blog kami untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut untuk bisnes dan organisasi anda daripada kami. Pejabat kami dibuka sepanjang tahun.

Alviz Biz Resources (002503879-H)

Buka: Isnin - Ahad (Setiap Hari) 8am ke 8pm

Alamat

Turf View Apartment,6-31, Jalan Serdang Raya, ​43300, Seri Kembangan, Selangor.

Telefon

Hubungi kami hari ini

E-mel

Dapatkan Sebut Harga Percuma

Whatsapp

Dapatkan informasi segera

Senang Pindah Dapatkan Sebut Harga:

  • DD slash MM slash YYYY
  • Sila senaraikan semua barang yang perlu dipindahkan.