Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tentang Kami

Syarikat Logistik Di Malaysia

RR Pro Transport (002773567-X)

RR Pro Transport adalah sebuah syarikat logistik di Malaysia. Malaysia adalah hab yang penuh multimodal yang membangun dan memberikan penyelesaian rantaian bekalan lestari untuk ekonomi global. Kami mempunyai pengalaman yang bertahun-tahun dalam bidang ini dan merangkumi pelbagai industri yang boleh membantu para pelanggan kami untuk mencapai kelebihan daya saing dengan menambahkan nilai kepada setiap bahagian operasi rantaian bekalan perniagaan mereka.

Kami komited untuk menyediakan penyelesaian yang unggul, yang menambah nilai asli, memanfaatkan sumber dan kemahiran kami ini. Perkhidmatan logistik dan transport syarikat kami disesuaikan dengan keperluan setiap pelanggan. Kami menggabungkan kepakaran pro oleh pekerja mahir kami dalam perkhidmatan teras dan mod pengangkutan, dengan reka bentuk penyelesaian kreatif untuk membolehkan dan mencipta penyelesaian yang fleksibel dan tangkas, namun mantap.

Kami menawarkan pelbagai jenis servis logistik dan freight (seperti melalui udara, ke perlabuhan Klang atau Melaka untuk export dan import ke pasaran lain di Sabah, Sarawak, luar negara dan merata asia dan dunia) dan permindahan kepada pelanggan-pelanggan kami. Layari laman web utama atau blog kami untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut untuk bisnes dan organisasi anda daripada Alwin Biz Resources. Pejabat kami dibuka sepanjang tahun.

Ofis Kami

Mutiara Serdang, 6-31 Jalan Serdang Raya, 43300 Seri Kembangan, Malaysia.

Telefon Kami

Kami sedia 24/7

E-mel Kami

Dapatkan Sebut Harga Percuma