Sewa Tong Roro di Kuala Lumpur dan Selangor

Organisasi kami menawarkan sewa tong roro dengan pelbagai saiz dan keperluan. Tong roro 3 tan adalah pilihan yang paling biasa kami tawarkan, di mana ia mempunyai sistem mudah diangkat naik dan diturunkan.

Kami juga menawarkan tong yang lebih besar untuk jumlah bahan sisa yang lebih besar, tong roro kecil untuk projek kecil, tong front end lift steel untuk sisa sederhana hingga kuantiti besar untuk komersial dan kelengkapan pengindustrian, serta tong yang mudah diangkat oleh kren dan tong trippler untuk keselamatan mengendalikan bahan sisa.

Pilih syarikat kami untuk perkhidmatan tong roro kerana:

  • Ketepatan masa penghantaran dan pembuangan sisa mengikut jadual anda
  • Penjimatan masa dan kos
  • Meningkatkan keselamatan tapak binaan dengan tong roro yang dikhaskan
  • Meningkatkan nilai astetika tapak binaan sepanjang masa kerja

sewa-tong-roro-besi-kuala-lumpurJenis tong roro

Apakah yang boleh dimasukkan ke dalam tong roro?

Tong roro kami boleh digunakan untuk pelbagai jenis bahan sisa:

Sisa Am

Tong sampah roro kami sesuai untuk pembersihan garaj dan barangan sisa kerja. Pembuangan barangan kelengkapan, perabot, sampah, sisa kebun, sisa pejabat dan sisa pembinaan ringan seperti kayu, gyprock dan besi.

Kami tidak menerima cecair, tayar, bateri, sisa makanan, konkrit, batu bata, jubin, tanah, tanah liat, batu dan rumput untuk tong ini.

Sisa Hijau

Tong roro ini sesuai untuk kerja lanskap dan pembersihan kawasan komuniti. Gunakan tong roro ini untuk sisa hijau seperti daun daun, dahan, rumput, clippings, dan sisa taman yang lain, di mana boleh menjadi bahan kompos yang berkualiti tinggi.

Sisa batu bata dan konkrit

Anda boleh menyewa tong roro ini khusus untuk konkrit, batu bata, pavers, lantai seramik jubin, dan jubin atap, sesuai untuk pengubahsuaian yang ringan. Tong roro yang dikhususkan ini tidak akan menerima sisa lain yang disenaraikan seperti di atas.

Sisa berat

Tong roro kami juga sesuai digunakan untuk pembuangan sisa berat seperti konkrit, batu bata, tanah, batu, jubin, pavers, wayar, dan sisa am dan sisa hijau yang lain. Untuk tong sisa ini, tiada cecair, tayar, bateri dan sisa makanan diterima.

Pilih masa kutipan tong secara kerap

Pilih dari harian, mingguan, dua minggu sekali, atau kutipan secara bulanan. Anda boleh mengubah jadual kutipan anda bergantung kepada keperluan anda, atau membuat penempahan jadual satu kali sahaja sepanjang masa anda menambah sisa.

Kami mempunyai hampir semua tong roro pelbagai saiz dan bentuk bagi setiap ruang dan kuantiti yang diperlukan di Kuala Lumpur, Shah Alam dan Selangor sesuai untuk sekali guna dan kegunaan harian.

Sila hubungi khidmat pelanggan kami melalui telefon untuk maklumat tambahan hari ini. Kami sedia membantu anda mengenalpasti tong roro yang sesuai untuk anda.