Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Servis Pindah Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

Syarikat kami menawarkan servis pindah rumah di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia dengan harga yang berpatutan.

Pasukan pemindah rumah profesional akan membantu anda membungkus, memuat, mengangkut, membongkar dan membongkar barang-barang dan perabot kediaman rumah anda. Kami mampu menguruskan pemindahan dan barang pelbagai saiz dan mengikut skop yang disesuaikan dengan keperluan anda.

Sama ada untuk urusan pemindahan keluarga dari rumah kondo ke rumah banglo, kami menyediakan perkhidmatan relokasi yang berkualiti.

Pekerja profesional kami akan membungkus pakaian, peralatan, komputer, peralatan, kerja seni, katil, perabot, peralatan dapur, peralatan sukan dan harta benda lain sebelum dimuatkan ke dalam lori untuk dihantar ke destinasi rumah baru.

Armada lori kami, yang terdiri daripada lori sewa jenis 10 kaki (1 tan), 14 kaki (3 tan) dan 17 kaki (5 tan) yang dijaga bersih dan baik.

Setiap lori dilengkapi dengan alat, troli, tali dan bahan pembungkusan, penempatan semula dilakukan oleh pasukan pemindahan kami yang pakar dalam mengendalikan pemindahan servis pindah rumah setiap hari.

Jagaan dan perhatian teliti diberikan untuk membuat setiap langkah pemindahan lancar dan berjaya.

Kami menyediakan sebut harga percuma dan bekerja bersama-sama dengan anda untuk langkah bebas tekanan, membolehkan anda memberi tumpuan kepada perkara-perkara penting lain dan menyelesaikan persekitaran baru anda dengan cepat.

Dengan kami, anda boleh menikmati ketenangan fikiran lengkap untuk semua keperluan pemindahan rumah, pembungkusan dan simpanan anda.

Kami menyediakan perkhidmatan yang pantas dan mesra pada setiap masa, untuk setiap tugasan pemindahan rumah. Adalah tugas kami untuk memastikan segala-galanya di rumah lama anda tiba di rumah baru dengan selamat dan tepat pada masanya. Ini akan bermula dengan memunggah perabot dan harta benda ke lori pada permulaan, dan selesai dengan pemunggahan barang perabot dan barang rumah anda di rumah keluarga baru anda.

Kami mempunyai pekerja tempatan yang terlatih dan mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri pemindahan.

Kami juga pakar dalam mengendalikan semua jenis perabot berat dan besar, termasuk piano, organ, peti sejuk, dan banyak lagi.

Biarkan pasukan kami untuk mengendalikan semua kerja berat, dan menyediakan tenaga kerja dan lori sewa, semuanya pada satu kos yang berpatutan untuk servis pindah rumah anda.

Sila hubungi pasukan pemindahan mahir kami, buat panggilan telefon atau isi borang pertanyaan dan layari laman web kami hari ini jika anda berminat dengan servis pindah rumah kami di sekitar kawasan Lembah Klang.